Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz czy mama

Polecane posty

Gość gość

moja mama nie znosi mojego meza. moim zdaniem jest zazdrosna, ze on jej mnie zabral (jestem jedynaczka, mama nie utrzymuje kontaktow z dalsza rodzina, ma tylko ojca i mnie). moj maz nie ma prawa odwiedzac moich rodzicow. czy powinnam przyjedzac do nich sama?

Gość gość
odwiedź ale powiedz mężowi i niech mama na niego nie nagaduje. Jesteś między jednym a drugim ale nie daj się w to wciągnąć. Jednak mamę musisz czasem odwiedzać. A mąż co na to?

Gość gość
zgadza sie na moje odwiedziny. ale boli go to. szczegolnie, ze mama okazuje mu pogarde, a nie zasluzyl.

Gość gość
jedź do niej i porozmawiaj może zapytaj czemu go tak nie lubi. Moja mojego też bo z nim wyjechałam 200 km od domu ale mam jeszcze 3 rodzeństwa więc sobie radzi. Ale pytaj jej opowiedz jaki jest dla ciebie. Są szanse że się przekona

Gość gość
raczej marne. jestesmy juz 5 lat po slubie,mamy dziecko, a ona wciaz liczy na rozwod. nie lubi go, bo uwaza, ze powinnam miec ksiecia z bajki. a moj maz jedt tylko porzadny, wyksztalcony i przystojny. najbardziej przeszkadza jej chyba, ze tesciowie sa ze wsi.

Gość gość
jej nie zmienisz. Ale jedź do niej sama i porozmawiaj:) Skoro i mąż ci tego nie utrudnia. Mam podobnie trudno się mówi ale żyć z jednym i z drugim trzeba dobrze żyć. Ale broń męża jak mama zacznie go obrażać. Trzymam kciuki:)

Gość gość
bronie, oj bronie. tylko to zawsze konczy sie awantura. brak slow i sil czasem.

Gość gość
nie przejmuj się tym co mówi. przecież wiesz lepiej