Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Homo

Polecane posty

Gość gość

Jestem za prawami dla homoseksualistów, angażuje się w różne akcje i chciałabym by inni wiedzieli o moich poglądach, jak to pokazać?

Gość gość
Ja zakładam co rok 16 listopada (światowy dzień homoseksualistów) bluzkę w kolory tęczy i naszyjnik z różowym trójkątem, czasem zakładam naszyjnik z tęczą.

Gość gość
Ja kiedyś na studiach umówiłam się grupą znajomych że przefarbujemy włosy na kolory tęczy :D. Było super, ale wtedy homofobia była bardzo rozpowszechniona dlatego też nasze rodziny nie były zachwycone.......delikatnie mówiąc......babcia powiedziała że się mnie wyrzeknie........ale na szczęście nie przejełam się tym i nadal walczę o ich prawa. Cudownie że Ty robisz to samo;)

Gość gość
Ale po co się z tym zaraz obnosicie?

Gość gość
A znacie może jeszcze jakieś inne symbole homoseksualistów?

Gość gość
Jakie prawa? :O Mają takie same prawa jak inni. Lansujecie zboczenia i tyle, hrrr tfu! :O

Gość gogolinek
Czytałem gdzieś o jednorożcu, ja również was popieram :)

Gość gogolinek
"Ale po co się z tym zaraz obnosicie?" Może dzięki temu ktoś wreszcie zwróci uwagę na to że są wśród nas i należą się im takie same prawa?

Gość RekMa
Gogolinku-jednorożec oznacza sex lesbijski i grupowe orgie, a tu chodzi o tolerancję, a zresztą myślę że lepszy byłby symbol który każdy kojarzy i zna.

tak jak akcje dl praw zwierząt - szlachetny cel, ale dobre to jak jest się uczniakiem, takie hobby, chwilowa fascynacja, żeby się wylansować. greenpeace;)

Gość gogolinek
W takim razie przepraszam

Ja p*****le. kobiety są zniewolone. Homoseksualiści są przesladowani "normalni" są w mniejszości...:D Co sie dzieje. Cosie dzieje?!?!?!

Gość gość
Fajny pomysł z tym farbowaniem włosów :D, a dość powszechnym symbolem po za tęczą jest też Lambda.

Gość gość
Dzięki! Teraz tylko muszę znaleźć coś Lambdą w sklepie internetowym, a możecie powiedzieć mi co oznacza trójkąt w kole? To też symbol tolerancji? Są różne opinie.

To raczej symbol twojej naiwności i dowód na to, ze kase mozna zarobic doslownie na wszystkim pod warunkiem, że trafi się na odpowiednio zmanipulowanego klienta

Gość gość
Jestem homofobem i jestem z tego dumy

Gość gość
Może nie wiecie, ale w tym idiotycznym kraju homoseksualiści nie mogą wziąć nawet ślubu! Ludzie pozwolenie na ślub osób które się kochają nie ma nic wspólnego z adopcją dzieci!!!!!!!!!!! Zrozumcie to wreszcie i przestańcie łączyć te sprawy! A zresztą podajcie choć jeden przykład pokazujący że hetero są lepszymi rodzicami!!!!!!! A z komentarzami typu jak chcą dzieci to niech se zrobią możecie spadać bo są to odzywki godne gimnazjalistów.

Gość gość
Polska to zwykły ciemnogród, lepiej uważaj z tymi znakami bo Ci coś jeszcze zrobią te dresy. Precz z homofobią!

miszcz_kozery Ja p*****le. kobiety są zniewolone. Homoseksualiści są przesladowani "normalni" są w mniejszości... Co sie dzieje. Cosie dzieje?!?!?! = mistrzu co niektórym wydaje się, że jak nasuną na du.pę kalesony to już mogą rządzić światem:O ja też bym chodził jawnie w spódnicy, ale się boję obrońców kalesonów, bo pokarzą mi miejsce w szeregach szarej męskiej masy :(

Gość gogolinek
Ten znak o którym piszesz oznacza siłę i trzeźwość ducha, ale ja również spotkałem się z opinią osób które twierdziły że to znak homoseksualistów, ale ja również uważam że powinien to być znak czytelny dla wszystkich.

gość Jestem homofobem i jestem z tego dumy @ hitler też był i zbudował na tym potęgę, zazdrościsz mu? Bo ja nie :(

Gość STOP PEDALSTWU I KURESTWU
Adam kochał się z Ewą, a nie z kolegą. Takie dewiacje powinny być leczone butami na ulicach miast.

Gość gość
Tak, lepiej uważaj z tymi znakami bo ja raz zostałem zwyzywany przez tak zwanych blokersów za to że miałem na sobie naszyjnik z tęczą.

*Austriakom te znaczki.... no mówię właśnie - uczniaki się pewnie jarają:) porównywanie do Hitlera (co w ogóle nie jest legalne) przeciwników propagandy homo=tolerancja:D

Gość gość
Czy wy nie widzicie że my walczymy zwyczajnie o swoje prawa?! A wy zachowujecie się tak jakbyście myśleli że napadając na nas i rzucając w nas obelgami spełniacie dobry uczynek. Homofobia i rasizm to największe zło tego świata! Bóg powiedział "Masz kochać bliźniego swego jak siebie samego", a nie Masz kochać bliźniego swego jak siebie samego, ale jeżeli jest gejem możesz mu przypier........ .... Dzięki za pomoc i wsparcie, cieszę się że nie jestem sama. Zostanę przy lambdzie i tęczy ;)

Gość gość
Acha i niczym się nie jaram, po prostu mam swoje poglądy i nie zamierzam się z nimi ukrywać.