Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meegip

chyba znowu świruję

Polecane posty

Gość Meegip

Mam taki problem. Jakiś czas temu byłam strasznie zazdrosna o mojego faceta aż próbował mnie zostawić 2 razy ale sam wracał twierdząc że źle czuje się beze mnie. Przestałam się tak zachowywać i teraz między nami jest bardzo dobrze. On teraz zaczyna studia, wie że już ma na roku większość dziewczyn ( to rocznik 4 lata młodszy) i ja zaczynam znowu myśleć,że na pewno kogoś tam pozna i mnie zostawi. Powiedział,że obiecuje,że nic nas nie rozdzieli i chce być ze mną zawsze już bo się przywiązał do mnie i nie wyobraża sobie żebym mnie nie było ale mi nadal coś jest nie tak.. Co mam zrobić,żeby tak nie myśleć i nie dać się znowu zwariować?

znajdz sobie jakieś zajęcie żeby o tym nie myśleć/ może pogadaj z koleżanką o tym a nie szukaj porad od obcych osób/ najlepiej doradzi Ci osoba która go zna/ choc myśle że możesz czuć się zagrożona skoro Cie zostawiał/ to zaburzyło Twoje poczucie bezpieczeństwa. jeśli potraficie ze sobą szczerze porozmawiać, to powinno być ok. ważne żeby nie robić niepotrzebnych scen. faceci nie lubia histeryczek(nie piszę że taka jesteś, ale ogólnie) .

Gość gość
3 lata. Ja mam 21 lat a on 23. Przekonalam se.ze nie lubią dlatego teraz się kontroluje. Dzieki za odpowiedź ;-)

tak naprawdę to co ma być to będzie. jeśli Cie zostawi dla jakiejś panny to będzie oznaczało że nie jest Ciebie wart ani gotów na poważny związek. 3 lata to bardzo długo. powodzenia życzę. i nie smutaj się :)

Gość meegip
No właśnie.. co ma być to będzie a jak kogoś tam pozna to przecież na siłę go nie zatrzymam. Przynajmniej nie będę znowu świrować bo daję mu tylko powód do tego,żeby jednak kogoś sobie tam poszukał. Zobaczymy co to będzie ;) Dzięki bardzo ;)