Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karotkka

Integracja w firmie mężą

Polecane posty

Pilnójcie,kontolójcie i płaczcie puźniej, rze facet was zostawił, bo czół się niekomfortowo nie mogąc nigdzie bez was wyjść bez posądzenia o zdradę. Normalnego związkó na tym nie zbódójecie za c***a. W normalnym związkó liczy się zaófanie, a nie kontrola

Gość Karottka
Czytam, czytam i dalej nie wiem. Rozmawialiśmy jeszcze z mężem o tym spotkaniu, on był zaskoczony, że takiego maila dostał. trochę go to zaskoczyło i połechtało, że jednak od ludzi z którymi pracuje "nie odskoczył za dużo". Fakt, koleżanki nie znam, ale w najbliższym czasie ją poznam:-)) Lepiej dla niej żeby to zaproszenie nie miało podtekstów:-) Nie rozumiem takich integracji, ale mój mąż nie ma obroży tylko obrączkę i zrobi jak zechce, już mu to powiedziałam. Nie zamierzam na nim wymuszać niczego, tak sobie myślę, że okazji do zdrady, flirtu ma bez liku, jednak nigdy nic mnie nie zaniepokoiło i teraz ten pomysł koleżanki z integracją.

Gość gość
ale jeśli dobrze rozumuję to propozycja nie była stricte dla niego tylko do wszystkich znajomych z pracy. Wiesz co, ja pracuję z kilkoma facetami i ich dziewczyny/żony przy każdej imprezie na której towarzyszą tym swoim chłopom świdrują mnie oczami po każdym moim żarcie, krytycznie na mnie patrzą żeby pokazać że one są tu wielmożnymi żonami i nie mogę nawet z tymi chłopakami pogadać bo one zaraz są "pewne" że ja podrywam ich skarba. A mnie do cholery przez głowę by nie przeszło żeby któregoś z nich podrywać bo żaden mnie nie interesuje ani mi sie nie podoba, i te ich laski są dla mnie żałosne i śmieszne także nie myśl że ogólna propozycja jest ostrzeniem pazurków na twojego faceta, bo może i jest męski i superprzystojny ale tylko w twoich oczach! Jak wpadniesz tam żeby go sprawdzić i ją zlustrujesz to będzie miała z ciebie polewkę, a twój będzie się wstydził za żonę. A najlepsza jest ta >młodziutka< 32 latka ze swoim małolatem, haha są od 1,5 m-ca razem (chyba zaznaczyła w kalendarzu jak ją poprosił o chodzenie??) i wszędzie się nawzajem ciągają, nawet na kawalerski ją chce zabrać, to jest już przegięcie. Chyba laska wszędzie widzi możliwość że on zamoczy w innej, to dopiero porażka. Sracie też razem?

Gość gość
Znam takie spotkania integracyjne,,,,sama jestem niejednokrotnie ich bywalczynią..... Z racji zajmowanego stanowiska.....ale wiem też co tam się dzieje....... Nie będę komentować tego sory!!!!! Dla Ciebie rada bądź czujna jak papierek lakmusowy!! ,,

Gość gość
Gość. 12.23 Zgadzam się hehe dobre!!!!!!

Gość Karotkka
Zaproszenie było międzydziałowe. Tak mówi mój mąż, a ja sprawdzać tego w żaden sposób nie będę, bo to byłby swego rodzaju koniec mnie. Ja naprawdę nie rozumiem idei takich integracji, męża te moje nierozumienie trochę bawi, trochę połechtało, co zaczyna mnie wkurzać, bo ja nie jestem zazdrosna:-)) Zrobi jak będzie chciał. Szczerze mówiąc sama jestem ciekawa co zrobi, ale myślę, że gadkę w domu na ten temat zakończyliśmy.

eh baby, kiedy wy zrozumiecie, że wasza zazdrość nic nie zmieni? jak będzie chciał zdradzić to zdradzi przy obojętnie jakiej okazji i nie musi w tym celu chodzić na imprezy integracyjne.

Gość gość
Nie mów tak bo to co piszesz i to co myślisz ma się nijak!!!! Nie mów ,że jest Ci to obojętne ,bo przecież nie jest!!!!! Mąż na pewno pójdzie na tą imprezę na bank , intuicyjnie to wyczuwam bo pokazałaś mu to i to go połechtało jak zauważyłaś sama.....zakończ rozmowę na ten temat a Ty zorganizuj sobie wyjście w tym czasie przyjdź póżniej niż on... Zadziałać ma!

M3drz3c - moje stwierdzenie akurat nie ma z nim nic wspólnego. | po prostu obserwuję ostatnio cudzych "porządnych" mężów i rzygam tym, co widzę.

Ale fakt, tżeba ci rację przyznać, jak będzie chciał zdradzić to i na pustyni znajdzie okazję do zdrady. Kontrolowanie terz nic nie da, bo zaruwno facetowi nie będzie podobać się rze jest na smyczy, a i kobiecie nie będzie odpowiadac to, rze musi ciągle męrza/partnera pilnować

Dlatego nie rozómiem właśnie kobiet kture piszą kontrolój go, sprawdzaj. Takie to mószą mieć bardzo niską samoocenę, w ch*j kompleksuw, brak pewności co do óczóć partnera itd. Pżecierz jak kogoś muszę kontrolować, to znaczy,rze mó nie ófam, a skoro nie ófam, to i nie kocham, bo tam gdzie prawdziwa miłość tam i zaófanie

Mędrzec, strasznie głupi pomysł na zwrócenie uwagi na siebie. Chodzi oczywiście o twoją pisownię. Nawet żebyś super mądrości pisał, to czytanie twoich wpisów jest odrzucające...m

elive po co z gościa piszesz, jak i tak wiadomo ,rze to ty? ;) I proponóję się dokształcić,bo to się nazywa awangardą. Głópotą jest natomiast obrarzanie kogoś z powodó swojego niedoóczenia i brakó znajomosci poszczegulnyh pojęć

Gość anna balcerzak
U nas w firmie integracja to całkowity standard, co roku mamy imprezę, ale potrafimy się szanować - jest alkohol, ale nikt nikomu nie niszczy rodziny. W ZIelonej Polanie mielismy basen, saunę, kort, imprezy wieczorne, ogólnie działo się, ale nikt na pomysł sexu z przypadkowymi osobami nie wpadł.

Gość belka7
Integracja może wyglądać bardzo różnie. Nasza firma zorganizowała wyjazd integracyjny do Zielonej Polany- http://www.zielonapolana.com.pl/oferta_dla_firm.php Nie było mowy o żadnych miłosnych rozgrywkach czy zdradach. W zasadzie nawet nie było na to czasu. Mieliśmy masę rozrywek- paintball, jazda konna, wycieczki po górach. Świetnie bawiliśmy się, ale była to zabawa na poziomie.

Gość gość
Pomożemy Ci w każdej sprawie! Testowanie wierności,rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Dostarczymy dowodów, dzięki którym szanse na wygraną rozprawę wzrosną wielokrotnie! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY ZADZWOŃ: 572611122 e-mail: biuro@veritas24.pl JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!

Gość gość
No i mnie w firmie jest cyklicznie organizowana integracja, czyli wypad na piwo, czy do restauracji. Ostatnio pojechaliśmy do Świdnika, tam jest właśnie restauracja http://www.klubimpuls.eu/restauracja,info,1,2,12,,.html. klub...wydzielono nam salkę i bawiliśmy się świetnie. Takie wyjazdy są mega fajne

Gość gość
jakie żenujące reklamy restauracji i ośrodków !

Gość gość
Oj już tak nie przeżywajcie. Trochę zaufania :) Mój mąż ostatnio pojechał aż pod Gdynię do Folwarku Dajak...http://www.dajak.pl/. Noi co? i był nocleg i się najadł i dobrze wybawił i wrócił zadowolony. Zabronię mu tego?

Gość gość
Powiedz mężowi, ze ta jego koleżanka to jakaś wariatka. Rodziny nie ma czy co ze się chce z obcymi tak często spotykać? :D

Gość karbonik
Sprawdzona miejscowka - http://www.zielonapolana.com.pl/oferta_dla_firm.php Z sauną, kortem, całym mnóstwem atrakcji na miejscu. Jest basen, plaża, mamy organizowanego paintballa - to drugi raz w tym miejscu. Pierwszy wspominamy znakomicie. A wiem, że szefów to dużo nie kosztowalo.

Gość harencki
Kwestia posiadanego budżetu, zobaczcie to - http://www.zielonapolana.com.pl/oferta_dla_firm.php Sauna, kort, basen, plaża, imprezki, kulig i nie tylko. Generalnie fajne atrakcje nie muszą od razu specjalnie dużo kosztować, tutaj np. salę konferencyjną mieliśmy do dyspozycji za free.

Gość gość
W naszej firmie również był problem z takimi integracjami! Od tej pory organizowane są wycieczki przez http://adrenalinaclub.pl/ . Jeździmy co roku na różne projekty. Nie ma tworzenia się grupek, każdy spędza czas razem. Szczególnie podobają mi się te, gdzie są sporty ekstremalne :D

Gość gość
u nas na szczęście integracje są zawsze organizowane w ciekawy sposób - w tym tokunp. mieliśmy spływ kajakowy w Bardo i dzięki ski-raft zintegrowaliśmy sie jak jeszcze nigdy i nawdychaliśmy świeżego powietrza więcej niż chyba przez całe życie! może takie integracje niech sobie robią?