Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 25 latka to waszym zdaniem osoba młoda

Polecane posty

Gość gość
kobiety są młode tylko do 18 później... no cóż starość

Gość kejt mos
zalezy z jakiego punktu widzenia. normalnie to nawet 35 lat to osoba mloda ale zawazajac na to, ze ludzie umieraja coraz mlodziej (np 50 latkowie) 25 lat to juz wiek sredni.

Gość brzydula kociębula222
nie no co ty....35 ,55,,75...95 to jest mlodosc. zalezy jak ta 25 l wyglada...moze miec wyglad 13 lub 40 stki

Gość mrówaczerwona
Skończę w tym roku 25 i czuje się jak dzieciak. Pracuję i nie mieszkam z rodzicami, ale chodzę na imprezy w młodszym gronie znajomych i świetnie się tam odnajduję, lubię chodzić po krawężnikach i przeskakiwać kałuże i co najważniejsze czuję się za młoda na związek małżeński, nie mówiąc już o dzieciach, chociaż za jakieś 5 lat jak się znajdzie to nie wykluczam. Sama zdecyduj czy czujesz się młoda, albo jak nie możesz, to zobacz jak ludzie około 40-50 lat traktują ludzi w tym wieku, jak smarkaczy, lubią się wymądrzać i tłumaczyć rzeczy oczywiste, takie podejście jest szczególnie widoczne np w nowej pracy, no a przynajmniej jak tak mam. Jedynie dla dzieci z okolicy zrobiłam się stara, bo od niedawna mówią mi dzień dobry :P

Gość gość
Mam dopiero 17 lat jestem bardzo młoda ale uważam że 25 letnia dziewczyna jest młoda , nie rozumiem po co ludzie pieprzą bzdury że 25 latki przestają być młode i że od tego wieku zaczyna się rozkwitanie u kobiet ... Dziewczyny nie czytajcie takich głupot ! Kto chcę być dziewczyną jest póki nie masz 30 lat możesz spokojnie nazwać się dziewczyną a nie kobietą ;) A po 2 nie przyspieszajcie kobietom i dziewczynom wieku . 25 latka to młoda dziewczyna

Gość gość
Jak dzisiaj pomysle o sobie co ja mialam w glowie majac 25 lat to sama sie dziwie. Dzisiaj mam o kilkanascie lat wiecej I jestem zupelnie Inna osoba.

Gość gość
25 lat to już stara doopa raczej, żadna nastka

Gość gość
gość dziś do 30 kobiety ( niektóre i dalej ) są głupie jak but, samo siano między uszami, aż strach pomyśleć

Gość gość
To już początek końca. Przykro mi. Młodość już nie wróci.

Gość kupuj plac
od 25 bezpowrotnie powoli się staczasz do trumny, koniec coraz bliżej

Gość gość
Jakiś dotoczyć się nie mogę. A szkoda. Kolejne tyle na ziemskim padole, nie chce mi się.

Gość gość
to sprawdź rozkład jazdy pendolino

Gość gość
Co ty mi radzisz w ogóle. Makabryczne.

Gość gość
gość dziś nie martw się, może się stoczysz szybciej niż myślisz, dni masz policzone co do minuty, ucieczki nie ma

Gość gość
gość dziś NIC nie radze, rozkład jazdy poczytać

Gość gość
Uuu grubo

Gość gość
25 lat to już przeważnie doświadczony l********g w obecnych czasach

Gość gość
lach•ociąg miało pisać

Gość gość
Własne się zastanawiałam co to za slowo.. Jeśli ten wiek to już początek końca to jak kobieta ma nim nie być? Zastanów się.

Gość gość
gość dziś 25 lat to już stara doopa raczej, żadna nastka xxx 25 LATKA to młoda osoba :) i zgadzam się z tą 17 latką z gość dziś , jestem od niej 3 lata starsza mam 20 latek i jestem bardzo młoda ale uważam że 25-30 latki to młode dziewczyny więc nie piszcie bzdur że nie, sami je postarzacie a 25 latki to młodzinki

Gość gość
Co za debile piszą że 25 latka nie jest młoda ... Jak dziewczyna się nie tapetuję i jest dziewczęca to jest młodziutka:)Mam 35 lat jestem mężczyzną i nie widzę zbytniej różnicy między 15 a 25 latka , obie młodziutkie,chodziarz 25 latka ciutke mniej ale właśnie dziewczyny świetnie wyglądają jak są młode ale już nie tak bardzo,najlepiej wyglądacie jak macie 25-35 lat według mnie :) A 15-24 latki to jeszcze mleko pod nosem . Kobiety 25-35 lat są młode MŁODEEEE dopiero przed 40 dojrzewają :) Tak jest a wy piszecie o 25 letniej dziewczynie że jest stara ha ha puknijcie się w głowę.Ja lubię młode dziewczyny i kobiety ale nie jakieś 20 latki ...Z resztą co mi z wieku , kobieta jest jak wino :) a dojrzałe to są +35 do których w sumie nic nie mam :D Pozdrawiam kobietki

Gość gość
gość dziś xx Niezły bełkot ale zgadzam się z tobą . na młode dałbym skalę +25 do 29 lat :) mi się podobają właśnie młode ale nie młodziutkie , najlepsze są 25-30 latki ale dojrzalsze też lubię , za to gówniary mi się nie podobają , czuję się raczej jak ich ojciec mam 40 lat ale nie kręcą mnie gówniary w wieku 17-24 wolę 30 latki

Gość gość
Kobieta jest najlepsza w każdym wieku a te skale są trochę durnowate :( ale fakt 25 latka to młodziutka dziewczyna,i co w związku z tym?Ja mam 32 lata i wolę starsze ode mnie kobiety każdy lubi co innego a co do młodości to młode nie znaczy lepsze

Gość szalona22latka
Ile tu dyskusji!Najlepsza odpowiedź dziecka - 17 latki i najbardziej mądra odpowiedź i prawdziwa . Młodość to pojęcie względne , fajnie że są mężczyźni co na to nie lecą bo to z czasem znika,a to pytanie jest głupie , oczywiście że 25 latka to młoda laska i ma dość dużo przed sobą :D A do gość dziś 25 lat to już przeważnie doświadczony l********g w obecnych czasach xxx Jesteś głupi , przecież 25 latka też ma swoje potrzeby i co z tego że ma jakieś doświadczenie ? i tak jest młoda i też ma swoje potrzeby :) Niektórzy mężczyźni powinni się wstydzić tych zacofanych pierdół które tu piszą ! Szkoda mi tu siedzieć

Gość gość
Ta jasne jesteście dziewczynkami do 30, piękne usprawiedliwienie bycia głupiutką i mieszkania nadal na garnuszku rodziców. 25 latka jest na tyle stara że się od rodziców powinna wyprowadzić, ale jeszcze jest za młoda by zakładać rodzinę i rodzić dzieci

Gość gość
W dziwnym kierunku to poszło wszystko, i jeśli chodzi o przyjemności (chlania,bzykanie, imprezowanie) to nastolatki już są bardzo stare ale jeśli chodzi o branie odpowiedzialności za własne życie to 30 nagle są jeszcze za młode