Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona1234

Ból piersi a ciąża

Polecane posty

Gość przerazona1234

Prosze o rade.. bolą mnie piersi bol jest nie do wytrzymania, są cięzkie nabrzmiałe i większe przynajmniej o rozmiar. Bolą mnie od tygodnia. @ za 3-4 dni, czy mogę być w ciąży?? Wiem, że to jest oznaka ciązy, ale moze byc tak, ze wczesniej tak nie mialam a teraz mi sie cos nagle stało. Uprawialam seks bez zabezpieczenia ale było to 5 dc

Gość gość
Piersi bolą przed miesiączką. Jeżeli wcześniej nie miałaś takich objawów, to nie znaczy, że teraz nie mogły wystąpić. Odczekaj te kilka dni i wykonaj test płytkowy w dniu planowanej miesiączki.

Gość przerazona1234
ale moga bolec ponad tydzien??? czy ktos tak ma???

Gość gość
Tak, mogą. Poza tym jest za wcześnie na objawy ciąży. Jak długie masz cykle? I podaj datę ostatniej miesiączki. O ile można zapytać.

Gość przerazona1234
ostatnia miesiaczka 28.09, a cykle mam 28-29 nigdy sie nie spoznia okres raczej.... czy to jest mozliwe zeby zaszla w 5 dniu cyklu??

Gość gość
5 cd - to dzień niepłodny. Jednak jeżeli doszło do stosunku bez zabezpieczenia nawet w niepłodne dni ciąży nie można wykluczyć. Po prostu ryzyko jest o wiele wiele mniejsze niż w czasie dni płodnych. Teraz też Ci się nie spóźnia dlatego nie panikuj :)