Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiększenie się brzucha już na początku ciązy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jestem w 2 miesiącu ciązy a wyraźnie widzę, że mój brzuch już się powiększył. Miałam płaski a teraz mam tak troche wypukły.... Może i głupie pytanie zadaję ale trochę się martwię...Czytałam, że przecież brzuch zaczyna rosnąć w 4,5 miesiącu

Gość gość
Nie jedź tyle to ci sadlo nie będzie rosło. Bo od dziecka w 2 mies ci się nie powiększy napewno

Gość gość
oczywiście bez złośliwości dzień stracony prawda ? Nie jem więcej niż przed ciążą więc Twoja uwaga jest bezwartościowa. Jakbym żarła dużo to bym wiedziała, że to od tego i nie zakładałabym tego tematu

Gość gość
to jest normalne. po pierwsze takie lekkie wzdecie jest typowe na początku ciąży a po drugie macica już się powiększa

Gość gość
Dziecko może ma ze dwa cm to od czego niby ma ci brzuch rosnąc tylko z przejedzenia. Lezysz i się obzerasz bo trzeba jesdc za dwoje przecież a później ojej brzuch mi urusl....Za 9 mies możesz się w dzweiach nie miescic

Gość gość
dobrze, dziekuje gościowi z 13.51 za jedyną sensowną odpowiedź, reszcie serdecznie współczuję bo taka złośliwość i wredota nie bierze się z niczego, widocznie z 20 kg po ciązy zostało więc teraz życzycie wszystkim tego samego. Bez obawy kochane mendy, mnie to nie spotka :)

Gość gość
nie przejmuj się tymi docinkami, ja jestem w 12 tygodniu ciaży i też od jakiegoś miesiaca zauważyłam, że brzuszek delikatnie się uwypuklił i nie jest to skutek obżarstwa, wręcz przeciwnie miałam takie mdłosci i wymioty że nieraz przez cały zien potrafiłam tylko zjeść jedną bułkę lub rogala z masłem, wagowo spadłam 2 kg a brzusio jest. to normalne, macica się powiększa itp. :)

Gość gość
Ja jestem w 3 miesiącu i tez mi się już powiększył..a nie jestm dużo...oszczędzam się, waga nie rośnie, a brzuch mam zaokrąglony

Gość gość
no właśnie, nie mam dużego brzucha tylko trochę wypukły a przed ciąża miałam płaski, i nie jem więcej niż przed ciąża, nawet często nie mam na nic ochoty i nie jem kolacji... Bałam się, że może coś mi tam spuchło i coś jest nie tak z ciąża, to moja pierwsza ciąża a wizytę kolejną mam za tydzień w piątek. Widocznie to rzeczywiście ta macica się już powiększa, dzięki za odpowiedzi, a w piątek jeszcze zapytam lekarza :)