Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tolerowania picia faceta

Polecane posty

Gość gość

Moj facet pije rzadko. czasami w domu jakies piwko. ale zdarza mu sie przyjsc podpitym z pracy. i wtedy jest vklotnia bo ja tego nie toleruje. on zlego w tym nic nie widzi. i dodam ze wtedy jezdzi rowerem pijany. czy ja przesazdam .

Gość grasz w sloneczko
moj Piciu tez jezdzi pijany a do tego po amfie nic innego nie potrafi :p, :P, :P

Gość gość
mój mąż też pije piwko,przeważnie 2 dziennie po pracy albo wieczorem jak ma wolne, natomiast przy większych imprezkach upija się wódką, nie toleruję tego, ale przymykam oko, bo nie jest agresywny, czasami tylko zachowuje się głośno.

Gość gość
moj akurat wodki palcem nie tknie ale tez piwem sie potrafi upic i w*****a mnie dlatego ze po pierwsze jest glosno a po drugie tak glupio sie zachowuje i ma gadke p******a ze az mi wstyd za niego.i tez rowerem pijany jezdzi haha

Gość gość
to poczekaj trochę, niedługo go złapie policja, pójdzie siedzieć na parę miesięcy i odechce mu się jeździć po pijaku

Gość gość
juz go zatrzymali ze 3 razy ale tylko rower mu kazali prowadzic i do samego domu za nim jechali

Gość gość
to poczekaj aż pijany wjedzie komuś pod koła samochodu, nie będziesz miała problemu