Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaMania

przedszkole i już katar

Polecane posty

Gość LaMania

chodził trzy tygodnie a teraz już katar....ehhh...

Gość gość
moja ma ciagle katar. 2-3 dni w przedszkolu a czawartek katar przez weeekdn sie podleczy i znow to samo

Gość gwiazda polnotzy
normalne :classic_cool:

Gość gość
ja w sumie nic. smaruje tylko macia majerankowa pod noskiem a na noc nacieram pulmex baby- masc rozgrzewajaca.

Gość gość
czasami kaszlnie. ale ja nie panikuje bo gdyby kaszel byl mocniejszy i czesciej dopiero dolekarza.

nie wiem czy go w domu zostawić... ja też raczej bez paniki, zwłaszcza, że wczoraj jeszcze ok było a dziś masakra. sam nie wiem.

Gość gość
pod kuruj go dzisiaj. i zobaczysz rano jak bedzie.

mój syn w pierwszym roku ciągle chorował. Miał przerwy w chodzeniu do przedszkola nawet 1,5 miesiąca. Po ponad roku trochę się uspokoiło, chociaż nadal nie ma miesiąca bez infekcji.

Gość bohomazidło
U nas już po dniach adaptacyjnych w sierpniu byl katar. A tydzień temu doszlo zapalenie oskrzeli. Bez antybiotyku się nie obeszło, był w dość ciężkim stanie, wisiało nad nami widmo szpitala. Na szczęście doszedł do siebie. Jutro znowu idzie do przedszkola a ja już jestem chora jak sobie pomyśle że za 2 dni znowu będzie miał katar. Myślałam już nawet o wizycie u homeopaty.

młody czuje się ok, tylko ten katar.... chodził w zeszłym roku do żłobka tam chorował właśnie jesień i wiosna jak już

Gość gość
U nas też ciągle katar.Poza tym ok.Jedynie po spaniu odkasłuje gluty które spływają mu do gardla.Przedszkolanka mówiła że mam smyka przyprowadzac - jak będzie źle się czuł to po mnie zadzwoni.W jego grupie wszystkie smyki bez wyjątku zakatarzone. Ja zakrapiam nos euphorbium, do tego Vibovit i Imunit