Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika_111111

miesiączka co tydzień

Polecane posty

Gość angelika_111111

witam. mam problem. w zeszły piątek 13.09.2013 skończyła mi się miesiączka i teraz w piątek 20.09.2013 znowu zaczęłam krwawić. wiecie może z jakich jest to przyczyn ?

Gość cukierek albo psikus
krew nie woda, wiesz jak jest :classic_cool:

Gość angelika_111111
no nie wiem jak jest a jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to nie pisz. mam problem to napisałam i czekam na normalne odpowiedzi

Gość gość
do ginekologa idź -to trzeba musowo sprawdzić. To nie żarty.

Gość gość
Ginekolog.

Gość gość
idz do ginekologa niech cie zbada.byc moze masz problemy z hormonami albo tarczyca

Gość angelika_111111
wiem że będę musiała się udać . wcześniej zdarzyło mi się że po dwóch tygodniach dostałam ale uznałam to za nieregularne miesiączki. tylko żeby teraz zapisać sie do ginekologa muszę czekać aż miesiąc i to prywatnie . i strasznie boli mnie brzuch.

Gość gość
to idź choćby na izbę przyjęć -bo nie każde krwawienie to okres tym bardziej tak częsty i z takim bólem brzucha. Nie ma co czekać to bardzo niepokojące i trzeba to jak najszybciej sprawdzić.

Gość angelika_111111
ale ciąża odpada ? nie miał nikt takiego przypadku ? czym to może być spowodowane.

Gość gość
Nie da się tego ocenić online zrozum! Przyczyn jest bardzo wiele i od diagnozowania jest lekarz. Nic ci nie da porównywanie kto miał podobnie. U ciebie wcale nie musi tak być. Przyjmujesz tabletki anty?

Gość gość
"Najczęściej krwawienia międzymiesiączkowe związane są z zaburzeniami hormonalnymi organizmu. Bardzo często zdarzają się one w pierwszych miesiącach przyjmowania doustnych środków antykoncepcyjnych. Jest to wynikiem procesu adaptacyjnego organizmu. Mogą one również wskazywać na występowanie jakiejś choroby, pojawiają się przy: zakażeniach dróg moczowo-płciowych, mięśniakach macicy, nadżerce, nowotworach, innych. Nieznaczne plamienia pojawiające się cyklicznie czyli w określonej fazie cyklu, najczęściej jego połowie, mogą być wynikiem owulacji. Podczas pęknięcia pęcherzyka jajnikowego, z którego uwalniana jest komórka jajowa może dojść do nieznacznego plamienia. Jest to tzw. krwawienie okołoowulacyjne. Każde nieprawidłowe krwawienie z dróg rodnych wymaga konsultacji lekarskiej, nawet, gdy jest ono tylko nieznaczne. Może bowiem wskazywać na stan chorobowy w narządzie rodnym. "

Gość angelika_111111
nie przyjmuję tabletek. jestem dość bardzo spanikowana.

Gość gość
No to raz dwa do lekarza -choćby na izbę przyjęć. To poważna sprawa i od tego jest lekarz aby ci pomóc.

Gość angelika_111111
ale jeżeli zgłoszę się na izbę przyjęć to znając życie zostanę odesłana z lekami przeciwbólowymi i każą jutro jechać do lekarza już raz mnie tak odesłali z zapaleniem wyrostka i gdyby nie szyka reakcja rodziców że wezwali lekarza prywatnie do domu umarłabym.

Gość gość
To się nie daj odesłać -skoro cię bardzo boli a do tego krwawisz nietypowo poza okresem to muszą cię zbadać. A co będziesz czekać miesiąc na wizytę u gina mając takie doświadczenia?

Gość angelika_111111
zobaczę ale dziękuję za pomoc . podzwonię jeszcze po innych lekarzach,