Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak chcęci do życia

Polecane posty

Gość gość

Czy test robiony 38dni po stosunku jest wiarygodnym źródłem, robilam pink test czy były jakieś przypadki że się pomylił?, na opakowaniu pisze że wykrywa ciąże już po 6dniach od zapłodnienia a tu tyle więc wydaje mi się że nie kłamie, poza tym dokładność laboratoryjna wynosi 99,9%, nie mam żadnych nudności, wymiotów, zgagi żadnego krwawienia od stosunku, jedyne to pobolewają mnie piersi i bardzo boli mnie głowa codzienne, biorę ibuprom, apap extra ale to nic nie daje bardzo przeżywam ten strach przed ciążą, płaczę po kątach, boję się, miałam nawet myśli samobójcze, nie potrafię zapomnieć o tym, w głowie tylko myśl o ciąży, sama siebie nie poznaję, zabezpieczałam się ale nigdy nic nie wiadomo, mam 18lat, ale wolałabym poczekać jeszcze z dziećmi, czyżby to była ciąża urojona??? co o tym sądzicie?

Gość gość
38 dni po stosuku test negatyw na pewno nie ma ciązy co ty panikujesz, ja robiłam test 12 ni po stosunku i był pozytyw a 38 dni po stosunku to byłby już siódmy tydzień z kawałkiem tedy już każdy test wychodzi pozytyw z grubaśnymi krechami, przestań bo na pewno u ciebie nie ma szans na ciąże

Gość gość
To co jest przyczyną bólu piersi?

Gość gość
moze zbliza sie miesiaczka, udaj sie do lekarza i powiedz ze nie masz @ a powinna byc juz jakis czas temu, moze to byc tez ciaza urojona, mialam takowa, okres mi sie spiznial przez hormony, dla 100% pewnosci mozesz zrobic badanie w labolatorium " beta hcg", nie stresuj sie tak, jestes mloda, masz cale zycie przed soba

Gość gość
Ale ciąży napewno nie ma?

Gość gość
Jak mnie śmieszą te pytania "czy jestem w ciąży" .. a skąd ktoś na forum może to wiedzieć? Idź do lekarza to się dowiesz. Testy się mylą czasem, objawy każdy ma inne, i nikt nie jest Duchem Świętym, żeby z opisu na forum wywnioskować o ciąży.