Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spacerówka parasolka

Polecane posty

Gość gość

Hej, poszukuję lekkiej spacerówki składanej jak parasolka, która będzie używana przewarznie na zakupach. Najlepiej żeby waga była do ok 7 kg i miała pasek do przenoszenia, bądź zarzucenia na ramię. Cena max 800 pln. Używał ktoś może mamas&papas cruise?

Gość gość
Ups miało być "Przeważnie"

Gość gość
A może jeszcze jakieś propozycje?

Gość gość
ja mam ritmo, ma rączkę do noszenia, obejrzyj na internecie. Ja jestem zadowolona.

Gość gość autorka
Ritmo fajna, ale ogladalam jeszcze teraz inglesina trip, używał ktoś?

Gość gość
ritmo jest przynajmniej dla mnie lekka, wnoszę ją z Małym i drobnymi zakupami na 3cie piętro bez problemu. Dobrze jak byś poszła do sklepu i obejrzała "na żywo" bo ja też widziałam jeden wózek na necie wydawał mi się mega szeroki, zobaczyłam w sklepie-wyglądał naprawdę zupełnie inaczej. Nawet gdybyś kupowała w necie-warto sprawdzić jak wygląda na żywo. Tamta mi się na zdjęciach mega podobała, zobaczyłam na żywo-bez szału, zrezygnowałam.

Gość gość autorka
Hej, byłam oglądać wczoraj, niestety w sklepie, były prawie same maclareny i cybexy, no i jeszcze inlesiny ale tak jak napisałaś bez szału. Żadnych innych nie było, nie mam już pomysłu.

Gość KAmaKa
Parasolki nie kupuj bo są niebezpieczne.Ja proponuję obejrzeć spacerówkę Graco Evo, na necie tez o nim dużo znajdziesz a i fajne promocje można trafić. Wózio ja polecam jest leciutki ale bezpieczny

Gość gość
ja mam espiro active i jestem bardzo zadowolona. Już druga córka w nim jeździ i wózek działa bez zarzutu, ma rączkę do przenoszenia, jest lekki i mieści się w każdym bagażniku. ja polecam

Gość gość autorka
A dlaczego parasolka jest niebezpieczna?

Gość gość
też mnie to zastanawia :D dwójkę dzieci woziłam w parasolkach i nic złego im się nie stało

Gość gość
Uzywam od kwietnia inglesiny trip. Cena ok. 650 zł , wózek spisuje sie genialnie, nawet nie liczylam, ze az tak bedzie mi sie podobał :) Polecam!

Gość gość
ja mam mamas&papas tour i całkiem dobrze daje sobie radę na różnych nawierzchniach, wiadomo ma małe kółka (jak kazda parasolka) ale na szybkie zakupy czy podwózkę do żłobka/ przedszkola w sam raz!

Gość gość
U nas było mamas&papas trip, kupiłam okazyjnie na wyprzedaży w sklepie, nie miałam zarzutów- też chodziło mi głównie o pasek na ramię i leciutki wózek, a ten to waga piórkowa. Kółka jak to w parasolce, na polskie chodniki w czasie śniegu średnio się nadawały, ale poza tym bez zarzutu. I podobało mi się że można łatwo wyjąć wkładkę i wyprać, a i resztę łatwo doczyścić ręcznie.

Gość gość autorka
Hej wszystkim, bardzo dziękuję za odpowiedzi. Wybór został dokonany i padł na peg perego pliko mini.

Gość lilka85
i dobrze, mam peg perego pliko mini i jestem bardzo zadwowolona :)

Gość gość
nie ważne jaka, ważne aby dobrze się jeździło i długo służyła, no i temu najważniejszemu pasażerowi-maluszkowi jak i "kierowcy"-mamusi/tatusiowi było wygodnie :)

Gość gość
Mam na sprzedaż nową nieuzywaną parasolkę Sharp model 2012 , jakby ktoś był zainteresowany prosze o mail brunetka700@gmail.com sprzedam za 230zł i dodam nową parasolkę przeciwsłoneczną i folię przeciwdeszczową