Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana żona

5 dni po wypalaniu nadżerki zaczełam krwawic

Polecane posty

Gość zdołowana żona

Czesc dziewczyny. Po wielu wynikach i badaniach które wskazywały na stan przed rakowy okazało się że mam sporą nadżerke wielkości złotówki którą należy usunąć. Z marszu bo pojechałam po wyniki zostałam zabrana na zabieg i wypalono mi nadżerke. Zabieg trwał 5 minut i ogólnie nie bolało. Dostałam wypis, 21 dni zwolnienia , globulki do pochwowe i wyruszyłam do domu. Przez pierwsze dni miałam brzydkie upławy ale nic wiecej no troche mnie bolał duł brzucha a dzis po nocy wystąpiło krwawienie nie plamienie a krwawienie. Brzuch mnie boli , boje sie wstawac i czuje że krwawie.

Gość zdołowana żona
moje pytanie jest nastepujace ile wam sie ten stan utrzymywał?? musze w piatek jechac na wieczór panienski bo jestem swiadkową i mamy wykupione zabiegi spa na cały wekend plus jacuzzi i sałny co ja mam teraz zrobic a jak tam im zasłabne

Gość zdołowana żona
dziewczyny błagam . jak długo wam sie utrzymywało to krwawienie? jeszcze mi lekarz powiedział ze jak dostane krwotoku ze strupami to mam do niego szybko sie zgłosic a teraz jak podkrwawiam zaczełam sie stresowac