Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plakac mi sie chce

Brak czułości w małżeństwie

Polecane posty

Gość plakac mi sie chce

Jestem małżeństwem od roku znamy się 3 lata. Mąż od jakiegoś czasu stał się dla mnie chlody, a nigdy taki nie był. Seks zawsze jest z mojej inicjatywy, nie caluję mnie,.nie dotyka a wcześniej to robił. Np wczoraj bardzo chciałam go przytulić on siedziała przy komputerze, a ja podeszłam od tylu do niego a on nawet nie zareagował dopiero później przyciągał mnie do siebie. Brakuje mi czułości nie wiem co się stało z nim. Strasznie się zmienił.

Gość gość
baba na boku ??:)

Gość plakac mi sie chce
Mam nadzieję że nie. Mąż ma swoją firmę pracuje od 8 do 19 i od razu po pracy jedzie do domu więc raczej brakuje mu czasu.

Gość gość
ja pracuje w markecie, niby tylko 8 godzin, ale wracam tak wykonczona, ze marze o tym, by isc spac. Wiec facet moze byc zmeczony. Jak juz mamy z mezem dzien wolny razem, to jak idziemy spac, to tez czulosci minimum, bo on lubi spac do sciany odwrocony, bo tak chlodniej ma, a jak ja sie przykleje z tylu to mu za goraco :P Seks uprawiamy raz w tygodniu. Dlaczego? Bo w tygodniu chodzimy na rozne zmiany do pracy i w zasadzie sie nie widujemy-jak ja wychodze to on jeszcze spi, a wieczorem ja juz spie o 21 jak maz wraca ok. 23. Ale tak jest fajnie-tesknimy za soba i wtedy w ten jeden dzien jest taka ochota i taka zabawa, ze wystarczy na caly tydzien :P Do tego ja tez w weekendy pracuje.

Gość plakac mi sie chce
Rozumiem zmęczenie, ja też pracuje, no ale mimo wszystko lubię się do niego przytulić.

Gość Kocham go ja go kocham
Zdradza cię.

Gość gość
U mnie mnóstwo czułości, uczuć i zrozumienia, a i tak zdradził, więc nie ma reguły 🖐️

Gość gość
Napewno zdradza

Gość gość
albo ma kłopoty o których nie chce ci mówić , wtedy się odsuwają i zamykają

Gość gość
Pojemnik na sprme jesteś

Gość Kocham go ja go kocham
A ja uważam że cię zdradza i nie kocha i to bardzo dobrze.

Gość życzliwa Marta333
napewno cie nei zdradza...zbyt krotki okres stazu macie na zdradę.... I napewno to nie jest tak ,ze jest zmęczony czy MA KLOPOTY TO SIE NIE PRZUTULA...TO NONSENS.:) Jak facet jest przemęczony ,zmęczony,fizycznie i psychicznie ,haruje jak woł CZY MA JAKIES TAM PROBLEMY....to MOOŻE NIE CHCIEC SEKSU...OWSZEM...ALE NIE ZEBY NIE POTRZBOWAL WTEDY CZULOSCI I BLISKOSCI!!! :P bo nawet jak sie jest zmeczonym czy ma jakies tam problemy to powin ien sie przytulic chociaz ,czy raz dziennie bez powodu pocalowac zone. Moze to twoja wina??? moze mu zbrzydłas??? moze sie roztylas,nie dbasz juz o sibie,chodzisz w dresach...pusczasz przy nim bąki itp? Zadbaj o siebie...podsycaaj go...a jesli to tez nie podziala to POPROSTU Z NIM POGADAJ...SZERE ROZMOWY TO PODSTAWA "KOFANEI CO SIE STALO,DLACZEGO JUZ NIE JEST TAK JAK KIEDYS,BRAKUJE MI CIEBIE,CHCESZ O CZYMS POGADAC"?

Gość plakac mi sie chce
Ja jestem z tych co są całe życie na diecie i od naszego ślubu jeszcze schudlam, nie puszczam bakow przy nim itp. Po domu zdarza mi się ubrać dres jak mam gorszy dzień, ale nigdy na miato nie wyszlabym w dresie.

Gość gość
Powiem ci szczerą prawdę. Pewnie jesteś za bardzo natarczywa i nadskakujesz nad nim, a tak na prawdę mężczyźni tego nie lubią. Odpuśc trochę niech nie będzie tak że to ty go zaciągasz do łóżka. Daj mu się trochę zdobyć, pomilcz trochę niech to on się postara. A nie za przeproszeniem jesteś taka łatwa bo sex jest tylko gdy on ma ochotę...

Gość gość
Są ludzie na tym świecie, którzy nie potrzebują za bardzo czułości, przytulania i tych wszystkich innych gestów wyrażających uczucia. Tak mają i koniec, nic tego nie zmieni. Na początku związku przełamują się i okazują tą czułość bo im zależy na zdobyciu partnera i wiedzą, że to jest wpisane jakby w "koszty". Ale jak już są w stabilnym związku nie chcą/nie umieją dalej grać w te gierki, no bo ile można być "nie sobą". Ponoć są jakieś warsztaty. które uczą okazywania czułości na co dzień, ale jakby nie patrzeć to będzie czynność wyuczona, psa też można nauczyć noszenia gazety w pysku :-P, a nie wynikająca z potrzeb serca[ górnolotnie mówiąc]. Nie wiem co masz zrobić? Chyba zaakceptować, że wyszłaś za mąż za człowieka, który inaczej okazuje miłość. Ja jestem kobietą i mąż to zaakceptował.

Gość gość
Mam to samo... Tez malzenstwo nie caly rok, maz pacuje od 8-18 tylko mój przy tym jest jeszcze wobec mmnie wulgarny

Gość gość
Macie dzieci?

Myślę, że może jesteście zajęci pracą, obowiązkami i troszkę odsuwacie się od siebie, dlatego to wszystko :) Zorganizuj jakąś romantyczną kolację tylko we dwoje, pogadajcie sobie, spędźcie razem trochę czasu :)

Gość plakac mi sie chce
Nie mamy dzieci ani nie jestem w ciąży. Ja już nie wiem co sie dzieje z nim caly czas spiety. Ja dzisiaj wrocilam wczesniej z pracy, a maz dopiero o 19.

Gość plakac mi sie chce
Dzisiaj wróciłam wcześniej z pracy,chciałam żeby mąż wrócił o tej 17, a on stwierdził, że nie ma czasu na wyjście do kina, i kolację. Olal mnie. Wróci o 19. Aj płakać mi się chce. Już nie wiem co się dzieje z nim. Może faktycznie ma kochankę...

Gość plakac mi sie chce
Dzisiaj postaram sie z nim porozmawaic.

Gość gość
Porozmawiaj :) u mnie maż tez jakis czas jest przemeczony przez prace ale nie dziwie sie bo jak przed 7 wychodzi wraca o 17 i o 18 do nastepniej pracy i dla nas zostaje weekend