Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plamienie implantacyjne

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pewien problem. 16 września uprawiałam petting z chłopakiem. Mógł on przenieść trochę plemników do środka poprzez palce. 20 września dostałam tak jakby lekkiego krwawienia, które trwa do dzisiaj. Moje cykle są bardzo nieregularne. W poprzednim miesiącu miesiączkę dostałam 31 sierpnia, tzn było to coś podobnego jak teraz, i trwało 7dni. I moje pytanie brzmi, czy jeżeli tego 16 września np była owulacja i doszło do zapłodnienia, to czy 20 już mogłam mieć plamienie implantacyjne? Bardzo proszę o pomoc.

Gość gość
Tak, mogłaś dostać plamienia implantacyjnego.

Gość gość
bo czytałam że plamienie występuję 7dpo. A u mnie to wystąpiło 4 dni po. Nie wiem może mam jakieś zaburzenia hormonalne, bo w tamtym miesiacu też było coś podobnego.

Gość gość
i że te plamienie trwa max 2 dni.

Gość Wiktoria95
ja dostałam po normalny okres który trwał tak jak zwykle czyli 5 dni

Gość gość
na test jeszcze za wcześnie, a się boję trochę i myślałam że któraś z was miała podobny przypadek. Właśnie nie wiem czy to możliwe żeby po 4 dniach wystąpiło już plamienie.

Gość gość
czy miał ktoś podobną sytuacje?

Gość gość
Plamienie nie musi wcale trwać max 2 dni. Występuje ono około 5-12 dni od zapłodnienia. I podkreślam tutaj OKOŁO.

Gość gość
tylko że u mnie to wyglądało tak że jak wczoraj i dzisiaj wstałam rano to leciało po prostu ze mnie, wręcz ciągnęła się ze mnie ta krew. Miałam skrzepy krwi.

Gość gość
no to dostałaś okres

Gość gość
poczekam jeszcze trochę i zrobię test:). bo właśnie mi się wydaję, ale to mi się wydaję że 4 dni za wcześnie troszkę na zagnieżdżenie, i jakby to były plamienia to trochę ich mniej było. A u mnie rano przy pierwszym porannym moczu ze mnie ciągnęła się aż krew, a później już takie plamienia jakby:) Mam nadzieję że to jakieś zaburzenia. Ale dziękuję za odpowiedzi:)