Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drasklica

wiem ze niedlugo sie oswiadczy

Polecane posty

Gość drasklica

Jak w temacie. Ja jestem pewna uczuc względem Niego ale faktem jest, że nigdy nie jest się w stanie poznać drugiego czlowieka tak do końca. Na co powinam zrócić uwagę podejmując taką decyzję. L. jest młody, kończy studia, jest ambitny, ma marzenia, plany. Wiem , że go kocham i wiem, że ślub to poważna decyzja. Dlatego pytam na co powinam zwrócić uwagę. Dziękuję za pomoc

Gość drasklica
wydaje mi się, że każdy czlowiek stawia sobie pytania, gdy przychodzi mu podjąć ważne decyzje w życiu.

Gość gościowa
Zastanów się dlaczego masz wątpliwości, każdy je ma, ale nie kazdy ma je takie same. Czyli, czego one tak naprawdę dotyczą. Zastanów się czy możesz na nim polegać? Czy postawi Twoje dobro nad swoim dobrem. Czy rezygnował z czegos dla Ciebie kiedyś, czy potrafi zrezygnować. Czy to człowiek z wartościami: i jakie to wartości. Jaki jest dla Ciebie wobec rodziny, przyjaciół? Czy kiedykolwiek pokłóciliście sie i jak sie godziliście? No?

Gość drasklica
Wydaje mi się, że moje wątpliwości dotyczą nie tyle jego tylko tego czy ja jestem tą odpowiednią osobą. Czy będę potrafiła byc dobrym partnerem nie tylko wtedy gdy wszytsko się układa, ale także wtedy gdy jest "pod górkę". Mogę na nim polegać. Nie raz udowodnił to pomagając mi czy dostosowując nasze plany do np. mojego złego samopoczucia i obowiązków. Zrezygnował z wakacji po to by mnie odwiedzić. Czym są dziś wartości. Wiem, że ceni bardzo wartości rodzinne, chociaz sam nie jest związany ze swoja z racji rozwodu jego rodzicow. Jest lojalny, prawdomówny, bardzo życzliwie nastawiony do świata. Nie miałam okazji poznać jego rodziny. Wobec przyjaciół traktuje mnie bardzo dobrze, szanuje itp Natomiast gdy sie o cos kłocilismy byl ta osoba ktora chciala rozmawiac. Potrafi przeprosic.

Gość rozwódkaaaaa
najlepsza rada: rób co chcesz :) Tu nie ma żadnych reguł, żadnej pewności i nie ma reklamacji.

Gość gość
a dlaczego nie poznalas jescze jego rodziny? troche dziwne, wazne sa relacje jakie ma szcz. z rodzicami

Gość drasklica
nie poznalam jegorozicow poniewaz nie mieszkaja w europie i nie stac mnie na podróż.

Gość gościowa
Czy czujesz się w jakimś sensie gorsza od niego? Skąd taki pomysł że nie jesteś ta wlaściwą osobą? A jakie on ma wady?

Gość gość
Łojej to jak się oświadczy to będziesz szczała szczęściem , bo to największe marzenie pustaków

Gość drasklica
hmm. czy czuje sie gorsza? dobre pytanie. wydaje mi sie ze to kwestia charakteru. On ma typowo zachodnie wychowanie - jestem dobry, musi mi sie udać i wszystko pójdzie po mojej myśli. I tak samo mówi o mnie, dopinguje mnie w tym, co robię. Takie podejscie. Ja natomiast bylam raczej uczona aby sie nie wychylac i robic swoje. Jakie ma wady? odklada wszystko na ostatnia chwile. Ale nie przeszkadza mi to bardzo bo tez tak zawsze robie. Jest balaganiarzem, ale ja również nie dbam o porzadek. Ma słabą pamięć.