Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miotła czarownicy

Podpisana piżama z lumpeksu

Polecane posty

Gość Miotła czarownicy
Kurczę, to zakupoholiczki chyba całą duszę mają włożoną w swoje rzeczy ;)

Gość pener kujawski
śpij w niej, może akurat to była bogata osoba i ześle na Ciebie deszcz pieniędzy :)

Gość Miotła czarownicy
Chyba nie do końca znasz znaczenie słowa fleja. A kupiłam bo bardzo mi się spodobała podczas przeglądania innych ubrań.

Gość gość
za pozno, wzielas ja do domu czyli zaprosilas jej dusze - jesli oczywiscie nie zyje. Wszystko co nalezalo do niej ma w sobie czastke jej a najbardziej rzeczy osobiste. Nie zdziw sie jak zacznie sie cos dziwnego dziac.. ja ci radze spalic ja.

Gość Miotła czarownicy
Straszysz mnie teraz dla jaj?

Gość domek
zabawne, piżamy podpisuje się w szpitalach psychiatrycznych, niektórych domach opieki.. przecież jeśli jest wygotowana, nic nie ma prawa się dziać ( nawet jeśli ktoś w niej wykitował :)) ); a zabobony o duszach itp zostawmy księżom..w końcu oni na tym robią kasę

Gość Miotła czarownicy
Nie kupiłam nigdy żadnej piżamy w lumpeksie, a ta na dodatek jest podpisana. Zastanawiam się co się stało z osobą, do której ona należała, dlaczego ją podpisała. Jakiś obłęd.

Gość Katrinau
Jak położysz się w niej spać, to może przyśni Ci się właścielka i będziesz wiedziała, kim była.

Gość gość
Dla mnie to obrzydliwe Ta koszula dotykała ciała jakiegoś nie znanego Ci człowieka, pocił się w niej, pierdział, może zeszczał a może jak ta kobieta miała okres to też nie raz coś jej tam skapło Rozumiem kupić spodnie czy sweter na używańcu ale bieliznę nocną to przesada

Gość Katrinau
gość nie emocjonuj się tak, nie chcesz to nie kupuj piżam w lumpeksach i już, a nie sie podniecasz bezsensownie :) Z autorką nie będziesz razem spać, więc co Ci jej piżama wadzi.

Gość Miotła czarownicy
Może i pociła się i pierdziała, a skąd wiesz po kim jesz lub pijesz ze szklanek w knajpie lub restauracji? Nie dajmy się zwariować, ja nie jestem fetyszystką, dobrze ją wyprałam. Ta piżama nie mogła być długo używana, bo wygląda idealnie, dlatego ją kupiłam.

Gość pener kujawski
szybko zawineła się po jej zakupie

Gość gość
Autorko, ja Cię akurat rozumiem - ładna była, to ją kupiłaś. Nie wyrzucaj.

Gość gość
Dlatego nic nie kupuje z lumpeksu.Po prostu brzydzę się:D Kiedyś weszłam do takiego pomieszczenia, to wszystko śmierdziało, az obrzydzenie bylo cokolwiek wziąć do ręki, nie tylko założyc na siebie! Pełno było bab przerzucajace ciuchy w pudłach i na wieszakach, fuj OBRZYDLIWOŚĆ!

Gość gość
Ja dwa lata temu kupilam szlafrok w lumpie, poprzednia wlascicielka tez go podpisala na mtece. nosze do dzisiaj, nic zlego sie nie dzieje :)

Gość gość
naszyj cos na to i w d***e

Gość gość
Jak jest sexi to nie może być po trupie

Gość gość
Ja bym osobiście w lumpie koszuli nie kupiła, no ale jeśli juz ja kupiłaś to nie sugeruj się ze podpisana, przecież mogła ja do zwyklej pralni oddać, a zresztą nawet jakby do hospicjum ja miała czy gdzieś to ja wygotowalas, i daj spokój z zabobonami, nie histeryzuj i nos

Gość gość
na pewno w niej umarła rodzina oddała jej rzeczy do caritasu,świeć panie nad jej duszą,nie noś jej oddaj dalej lub spal,a swoją drogą może to nie przypadek,że ona (ta pidżama) do Ciebie trafiła może ta dusza czegoś chce od Ciebie?

Gość gość
pomodl sie za nia tak profilaktycznie