Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mega powazny problem poznalam chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Ktory jest super - przystojny inteligentny bardzo mu na mnie zalezy traktuje mnie super... problemem jest to,ze mam juz chlopaka. Moj chlopak tez jest przystojny i cudowny,ale mu w ogole nie ufam i traktuje mnie dziwnie...tzn jakbysmy sie znali dlugo i dobrze,nie prganie mnie poznawac,prawic komplementy troche mnie to boli,jestem mloda i moge teraz sobie lozyc zycie,potem bedzie za pozno. Ktorego wybrac i czy pwoiedziec mu ze mam chlopaka?

Gość gość
masz 15 lat??

Gość gość
20 ale to nie ma znaczenia

Gość Gośćxxxas
Może brak Ci sexu ?:)

Gość gość
Skad wiesz jaki ten nowy bedzie po jakims czasie ? Moze jeszcze wieksza d**a jak obecny. Czasem nie warto ryzykowac.

Gość gość
Jest ryzyko jest zabaawa. Niektorycg kreci zdrada. Ja majac dwoch chlopakow nie bede kochala zadnego za bardzo,wiec obaj beda zabiegac oby sie nie polapal. Po pol roku albo roku wybiore jednego.kiedys bylo to legalne

Gość gość
ja uwazam ze warto ryzykowac zrobic wszystko zeby byc szczesliwym czasami boli ale takie wlasnie jest zycie

Gość gość
Dzieki gosciu widac ze wiesz czego chcesz od zycia, znasz swa wartosc. Zycie mamy jedno. O szczescie musimy zadbac same. Gdy facet zdradza nie mysli o nas. Ja jestem mloda i ladna. To szybko przemija. Potem nikogo nie znajde a starego dziada nie chce. Moj chlopak jest za to przystojny i mlody,ale kobiety leca na kase a tego on nie ma. Ciekawe czy jakby mial szukalby lepszej niz ja. Pewnie tak.