Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja sąsiadka wyszła wczoraj za mąż ŚLUB BYŁ BEZNADZIEJNY

Polecane posty

Gość gość

Około 15:30 wyszli z klatki, samochod stał pod blokiem, nie wiem co to za marka, jakis zabytkowy czarny, w ogole nie udekorowany. Nie było zadnych muzykantów, jedynie jakis dwóch chłopaczków pdodeszło, dostali po butelce wódki. Panna młoda z panem młodym raz dwa wsiedli do auta by nikt ich nie widział i odjechali. Po 5 minutach wyszli rodzice panny mlodej i jej brat, do taksówki i sio. Wesele skonczylo sie pewnie okolo 22 bo o 23 juz przyjechali :O z taksówek powyciągali jakies ciasta, kilka pudelek (chyba prezenty), panna mloda juz przebrana raz dwa do klatki, trzasnęli drzwiami i tyle. Po co więc brac slub jesli nie ma sie na to kasy tylko taka prowizorka? Sasiadów nie zaprosili, wszystko pokryjomu zeby nikt nie widział :O kościelnego nie wzięli. Porazka, co za dzicz tu mieszka

Gość gość
Po co sąsiedzi na ślubie? :D

Gość gość
Pewnie właśnie po to żebyś sie pytała.

Gość gość
Mieszkasz całe zycie obok siebie i nie zaprosisz sąsiadów ? Z tego co mowią moi znajomi u nich sąsiedzi sa zapraszani na slub, tylko ja mieszkam w jakims dziwnym bloku gdzie samo bydło jest

Gość gość
a po co sasiedzi maja byc na slubie? To ich slub, a nie twoj. Ja uwazam, ze sa madrzy w przeciwienstwie do wielu kretynow w PL. Znam wiele Polek co zapierd... na szmacie za granica, zeby zarobic na sam slub na 150 osob, bo obowiazkowo musza zaprosic wujkow i ciocie, ktorych na oczy nie widzieli, albo jak byli mali, co dl amnie jest szczytem glupoty. Slub jest dla panstwa mlodych, a nie dla wszystkich wokol, zeby sie nazarli i nachlali.... Skromny slub to jest to, za to mozna potem jechac sobie w luksusowa podroz poslubna, a nie wydawac na ludzi, ktorych sie prawie nie zna. A ty krowa-pseudo sasiadko wracaj do swojego domi i zycia, a nie wpierdalaj sie w cudze, jak nie masz problemow, to powinni naslac na ciebie bandziorow butelka molotowa w okno i bedziesz trzymac morde w kubel i pilnowac swoich brudnych spraw...

Gość gość
@gość 14:29 Mołotowem to ty się w głowę walnij!

Gość gość
gość - typowa ''polka katoliczka'' , zaczęła spokojnie a potem oczywiście musiała wyzwać autorke od krów i szmat + życzenie śmierci. Ah to polsko-katolskie miłosierdzie :classic_cool:

Gość gość
jak mnie wkurzają tacy sąsiedzi co wtykaja nos wszedzie i non stop zagladaja na kogoś... no masakra

Gość gość
A tobie gościu powinni wsadzić nóż w dooope i pokręcić troche ;) oczywiście na oczach twojego męza i dzieci, niech cierpią ;) i cieszą się przy okazji ze ich matka i żona, taki ludzki odpad zdycha ;) juz nie bedzie śmierdział i zatruwał innym życia

Gość gość
Ja (pierwszy wpis) i gość 14:29 to dwie rozne osoby, ale zgadzam się z ta wypowiedzia

Gość gość
Bo moze zalezalo im na SLUBIE a nie na weselu? I opinii sasiadow:)?

Ślub to przysięganie miłości przed sobą i Bogiem (o ile koscielny). A że nie było wesela, to nic nie znaczy. Wesele nie jest obowiązkowe i neizbędne do szczęścia :D

Gość gość
Mołotowem to ty się w głowę walnij!>>> tu gdzie mieszkam, takie wpierdalajace sie w sprawy innych sasiadki szybko dostaja to na co zasluguja :D. Nawet nosa to nie wystawia, nawet firanki sie nie ruszaja, kazdy pilnuje swoich spraw, bo inaczej zaplaci za to albo kasa przez sad, albo butelka molotowa w okno. Zalezy na kogo trafi i tobie to sie sasiadeczko nalezy, szybko bys nozkami do swojego domu przebierala...:D

Gość gość
gość - typowa ''polka katoliczka'' , zaczęła spokojnie a potem oczywiście musiała wyzwać autorke od krów i szmat + życzenie śmierci. Ah to polsko-katolskie miłosierdzie cool.gif>>> akurat tu sie myslisz, ani nie mieszkam w PL, ani nie jestesm katoliczka :D i nie lubie jak krowska wpierdalaja sie innym w zycie. Ja nie wpuszczam zadnej Polki za prog, bo to nawet do lodowki potrafi zajrzec, takie to ciekawskie krowska o mentalnosci kolchozu jest. Postaw sie a zastaw sie, przecenione parowy w domu po kryjomu przed znajomymi wpierdala, ale udaje bogaczke jak idzie do zwyklego warzywniaka :D

Gość gość
gość - współczuje, że mieszkasz wśród patologii gdzie rzucają sobie w łeb mołotowami :O ale cóz z jakim przystajesz takim się stajesz

Gość gość
Bo moze zalezalo im na SLUBIE a nie na weselu? I opinii sasiadowusmiech.gif >>> Sasiedzi sa tylko od przyjmowania sobie nawzajem paczek i pilnowania domu jeden drugiemu, jak ktorys wyjedzie gdzie na urlop, jak chcesz komus zaklocic jego prywatnosc, to w normalnym kraju zaplacilbys porzadna kare za naruszenie, ale w PL to jest normalne, ze sasiedzi wszystko musza wiedziec, maja prawo sie wpierdalac w cudze zycie, bo nie potrafiac poradzic sobie ze swoimi brudami, musza mieszac innym, zeby sie dowartosciowac...

Gość gość
gość - współczuje, że mieszkasz wśród patologii gdzie rzucają sobie w łeb mołotowami pechowiec.gif ale cóz z jakim przystajesz takim się stajesz>>> patologia too jest w PL, wtracanie sie innym ludziom w ich zycie jest patologia i za to nalezy sie piastka w morde i to jest normalne rozumowanie, bo kazdy ma prawo zyc jak mu sie podoba, a nei zyc, jak inni chca. Obok nas mieszkali 2 miesiace Polacy z PL + dzieciaki. Polki od razu zaczely komentowac wszystkich sasiadow, lecialy "Majteczki w kropeczki", jak zaczeli obok sasiadce wtracac sie co robi w ogrodku, to przyszedl sasiad i przeciagnal meza jednej z Polek po chodniku, noca dostali molotowa i sie wyprowadzili szybko. Moze nauczyli sie pilnowac swoich spraw, jak nie to niech wracaja do PL, to sa ich klimaty. I tak mieli szczescie, ze tamci nei poszli z tym do sadu, bo by bulili kilka tys funtow za harassment tamtej sasiadce :D Wtracanie sie w czyjes prywatne sprawy to jest patologia...

Gość gość
skoro patologia jest w PL to po co piszesz na polskim forum i z nami rozmawiasz?

Gość gość
I dzieki Bogu,ze Cie nie zaprosili,dopiero wtedy bys im doope obrobila.Kto jak ubrany,jakie nedzne jedzenie,za malo/za duzo alkoholu,etc..Zamiast sie usmiechnac,zyczyc Im najlepszego..Co za babsztyl.Tez mam taka sasiadke.Na okraglo wisi w oknie,oczy jej wylaza z orbit,gdy chce wypatrzec jakie mam zakupy.Gdy z kims rozmawiam przed domem,nagle wtrynia swoje 3grosze,doskonale zorientowana w temacie,bo akurat stanela za firanka(przez 20min).Takie baby jak Ty sa bydlem.Zajmij sie swoja doopa,a nie rozliczaj innych z ich zycia,dewoto.

Gość gość
do autora topiku : aleś ty pustak j******y...A wszystko z pompą musi być?

Gość gość
Autorka to totalny zascianek: frustratka, ktora zyje zyciem sasiadki:o JEJ SLUB JEJ WYBOR boszzze, jak to niektore wiesniaki musza wczubiac nos w nie swoje sprawy, swojego zycia nie maja:o

Gość gość
I jeszcze jedno: nie kazdy ma ochote zrobic z swojego slubu wioske, ze musza byc grajki, mase kwiatuszkow i innyh babilotow do tego brac kredyt zeby zaprosic pol wsi:o

Gość gość
Autorka spedzila cala sobote przyklejona do parapetu lizac okno w nadziei na powod do plotek haha Tylko pozazdroscic! I jeszcze sie pyta dlaczego nie zostala zaproszona na slub haha dobre..

Gość hahahahah ya yebye
od kiedy zaprasza sie sasiadow na slub? :D Hahahahaha, mieszkam w duzym, wojewódzkim miescie i nigdy nikt z mojego bloku ani z bloków na osiedlu nie zapraszał sąsiadów na śluby, wesela, chyba, że się przyjaźnili to tak, ale żeby zapraszać obcych ludzi, z którymi jest się jedynie na dzień dobry? :D Widać autorka jest z jakieś wsi zabitej dechami, w której wszyscy sie znaja i przeprowadziła sie do miesciny jedynie ciałem, duchem została na polu 🖐️

Gość gość
widzisz autorko , skoro ty nie będąc na ślubie - twierdzisz że ślub byl beznadziejny, to co by było gdybyś była? dopiero miałabyś co opowiadać i pewnie tego się bali i dlatego cię nie zaprosili

Gość gość
Nie zaprosili cie, bo cie po prostu nie lubia! Ja na moim weselu mialam tylko osoby, z ktorymi chcialam ten dzien spedzic i swietowac. Nie zapraszalam zadnych ciotek, ktorych nie wiedzialam od lat tylko dlatego, ze wypada, zaprosilam za to duzo znajomych i najblizsza rodzine, z ktora mam regularny kontakt. I wiesz co autorko, zaprosilam nawet sasiadke, ale to super babka i sie przyjaznimy ;)