Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cinnnamongirlsgingerboys

Zostałam wychowana na pruderyjną kulturalną panienkę z dobrego

Polecane posty

Charakter mam właśnie taki spokojny i wydaję się na pierwszy rzut chłodna i wyniosła.

Gość gość
A na drugi rzut - wamp! ;-)

Można tak powiedzieć. Cicha brzegi rwie... ;)

Gość gość
jesli ktos nie zadal sobie tyle trudu zeby Cie poznac, nie jest warty twojej uwagi. Mialem takich pseudo przyjaciol cale zycie w polsce. cwaniaczki, z kasa , imprezy zabawy, rodzice im dawali na samochody itd. Ja stalem z boku uczylem sie , bylem dla niektorych fajnym gosciem nie dla wiekszosci. Teraz wiesz, teraz oni sie pozenili z jakimis imprezowiczkami, i one dalej szaleja, zero tam ladu skladu i zasad, rozpustne puste zycie. nie pokonczyli dobrych stuiow nic nie wiedza, nic nie potrafia nie maja pasji. Ja zalozylem wlasna firme wyf=doroslalem, stalem sie penwym siebie mezczyzna i jestem z siebie dumny, jestem soba nie patrze na nikogo, nikou niechce sie przypodobac. Teraz kzdy mi zazdrosci, kazdy by chcial byc tkai jak ja. Aja mam ich w doopie, jezdze sobie na wkacje po claym swiecei i poznaje interesujacyh wyksztalconych ludzi, ktorzy tak jak ja uczyli sie byli mniej lubiani. I powiem wam wlasnie ze ci ludzie siedz tam na gorze i patrza na te cale glupie talatajsto i trzymaja wszytko w garsci i sie smieja.:) takze glowa do gory, badz soba kiedys trafisz na swojego facet ktor rozwali twoj mur, a tmate kolezanki niech bada cool w ich mniemaniu.