Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2013 mam zamiar zaadoptować kota i nie bardzo wiem czym go karmić napiszcie co warto dawać kotu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2013 Ewa 3333333333333 zaraz ci odpowie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość lee Napisano Wrzesień 22, 2013 Daj mu to co masz najlepszego w lodówce. Koty są najlepsze na świecie i dziwi mnie pytanie. Dla kota skoczyłbym z dachu. Gdybym umiał fruwać. Skoczę i tak, bo koty kocham ponad życie. Mieszkam na parterze, ale skoczę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość lee Napisano Wrzesień 22, 2013 tak je ubóstwiam,że one jedzą polędwicę ,a ja wpierdalam łyskasa:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2013 Namiętnie jedzą konserwę turystyczną albo gulasz angielski. Lubią też parówki bobaski, wszelkie surowe mięso, jogurt, mleko kondensowane. Moje koty jedzą to co zostanie ze stołu, żadnego jedzenia z puszki. Polują tez na myszy czy inne drobne gryzonie, Żyją i mają się dobrze. Robią zdrową kupkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziareck 1114 Napisano Wrzesień 22, 2013 Wszystkie koty są nasze. Uwaga obcy kręcą się po okolicy. Nieznani. Zaprosimy do stołu? Z Onetu som. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ge6utsdk Napisano Wrzesień 22, 2013 ja daję swojej kotce standardowy pokarm. Miskę dziennie mokrego pokarmu z puszki a suche ma do woli (zawsze pełną michę) Za to wczoraj mój facet zostawił na wierzchu bigos i kotka tak się do niego dorwała, że aż uszy się trzęsły :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Wrzesień 22, 2013 na stałe kulki, ale nie marketowe, tylko np. animonda (taniej w sklepach internetowych) na stałe woda na stałe mleko dla dwóch z trzech kotów, które to mleko dobrze tolerują 2-3 razy w tygodniu jakakolwiek mokra karma lub surowe mięso, jakiekolwiek w nagrodę za dobre sprawowanie przy obcinaniu pazurków - witaminkowe tabletki (raz na 2-3 tygodnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2013 gówno psie z majonezem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2013 Jedzenie przygotowane dla ludzi nie jest dobre dla kotów-szcz. sól... U mnie kot je surowe ryby czy mięso plus suche. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2013 Pytanie-dajecie surowe mięso czy ryby waszym kotom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2013 i to pisza dorosle uwazajace sie za madre ...osoby karma sucha to gowffno jakich malo gorsze goffno od jedzenia ktore sami spozywamy zatem jedyna alternatywa dla kota jako drapieznika jest surowe mieso Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vaniliia Napisano Wrzesień 26, 2013 ok 100pl/m-c wychodzi karma, saszetki, mięso moja kicia je 1 lub 1,5 saszetki dziennie; sucha karma purina cały czas+ woda lubi surową watróbkę, pierś, pieczonego bez skóry łososia czasem kawałki gotowane dostaje moja mleka nie dostaje, ale rzadko gęstą śmietankę po kocim mleku ma biegunkę akurat nie choruje, witamin nie daję; jest wychodząca..trawki je w ogrodzie.. ale druga puściła mnie z torbami, bo tak chorowita... np. badanie, zstrzyk, leki 150 pl /1 wizyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2013 moje kotki jedza typowy pokarm dla nich suchy jak i puszki a tu roznorodnosc bo uwielbiaja ryby :) kociak zajada sie makrela w sosie pomidorowym, kotka losos pod kazda postacia wiec jak robie sobie obiad to wiecej bo mam 2 koty :) lody te kochane kociaki uwielbiaja lody :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2013 Karmy sa rozne,czlowieku! Sol dla kotow niewskazana... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2013 Moj tez uwielbia lody :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2013 Wiem,ze surowa watrobke,to max.raz w tygodniu... A surowe ryby...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vaniliia Napisano Wrzesień 26, 2013 to zależy od kota jedna je surowe ryby, druga odchodzi jedna uwielbia suroew mięso, druga siedzi cały czas przy chrupkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2013 czlowieku zastanow sie jak curwa kiedys koty mogly jesc chrupki ? noooo? masz mozg istoto ludzka to go uzywaj przemysl zarabia korporacje zarabiaja na tym krocie sa to odpady przetwozone syfy resztek czytajcie na opkaowaniach maczki oleje same resztki !! sciepy syf prasowane w wysokich temperaturach jak moze to byc zdrowe ? no jak ? zadna powtarzam zadna karma nie jest normalnym jedzeniem ! jest wygodna alternatywa dla nas i tania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vaniliia Napisano Wrzesień 26, 2013 pamiętam z dzieciństwa koty jadły zwykłą zupę z miseczki, kawałek sera, mleko czasem zwędziły mięso z szafki łowiły myszy a teraz myszy są zatrute! i kot je łowi, przynosi, kładzie przed domem, to samo ptaszki ... a je chrupki...i całe szczęście, bo biegunki nie ma! ja przygarnęłam kicię, to zgłupiałam ile wet kosztował, biegunka nie do opanowania, chorowała..kroplówki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2013 no i tak bylo vanilia wlasnie tak odwiedzalam babcie na wsi owszem resztki byly z obiadow ale i mieso surowe i czasem smietanka a i warzywko jak ktory lubil koty psy zdrowe dozywaly wielu lat o ile cos zlego im sie nie przytrafilo kto tam kiedys jakies goffno sypal z paczki ja wiem ze to wygodne obecnie dla wielu ale zeby uwazac ze drowe to tak jakby powiedziec ze zarcie dla ludzi z paczek czy Mc.plastik jest zdrowe i pozywne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2013 bo szybciej i latwiej chrupka dac ale zdrowe to to nie jest a wygodne jak ktos juz napisal choc czy miesko surowe nie byloby rownie wygodnie dawac? pewnie chodzi o kase i tu jest pies pogrzebany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2013 vanilia jak sie skonczyla historia z Twoja chorą kicia? mam nadzieje, ze bidulka wyzdrowiała. Moja wcina suchą karmę i mokrą, surową wołowinę, lub surowego kurczaka, tuńczyka w sosie własnym, żółtka jajek, twarożek naturalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vaniliia Napisano Wrzesień 26, 2013 nie wiem, czy samo mięso dla kota jest do końca dobre? jak moja kicia przyszła, chora mixowałam jej pierś z marchewką, jadła..leczyłam ją z biegunki.. do końca nie wiedziałam , co kotu dawać ale jak poczuła zapachowe saszetki i chrupki nie dasz, odwróci się i nie żre.. tak jak my jemy czipsy i pepsi, tak koty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2013 Dobre pytanie,czy samo surowe mieso jest dobre... Koty,np.rasowe,sa przyzwyczajone od generacji do pewnego jedzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2013 Moje,to raz dziennie surowe plus chrupki plus woda ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2013 Koty nie powinny jedc surowej ryby bo niszczy witaminy z grupy B w organizmie kota. Ryba gotowana lub dobrze sparxona woda. Karmy dla kotow sa dobre te z wyzszej półki jak purina , royal, hills. Moje koty tak jedza , sucha karma do woli i woda do picia czasem surowe mieso chude, kurczak lub wolowe. Koty sa bardzo zdrowe, zadnych biegunek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość losiowatalosia Napisano Wrzesień 26, 2013 Mój jest na barf ;) Poczytaj na forum barfnyswiat ;) Nie kupuj kotom taniej syfiastej karmy bo bardzo im zaszkodzisz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość losiowatalosia Napisano Wrzesień 26, 2013 Poza tym tanie karmy mają substancje uzależniające ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2013 ciekawe kto parzyl rybke kotom w naturze hmmm oj ludzie ludzie udamawiacie zwierzaki wciskacie im syf zmieniacie ich nature ich zycie i wlasciwe przeznaczenie przez ludzi schroniska sa pelne zwierzat niby to wszystko wiecie ale co z tego dalej robicie swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach