Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzinka9111

Pytanie na temat zmiany lekarza prowadzącego ciąże

Polecane posty

Gość madzinka9111

Witam, od 6 tygodnia ciązy jestem pod opieką lekarki na nfz , jednak że miałam słabe wyniki poszłam skonsultować się z innym lekarzem ginekologiem prywatnie, lekarz prywatnie załozył mi karte ciązy od 8/9 tyg ciąży, dowiedziałam się również że ten lekarz przyjmuję na kase chorych w innym miejscu i wolałabym chodzić do niej na nfz niż płacić prywatnie co miesiąc pieniążki za konsultacje, badania, usg. Po co jak może mi zrobic to na kasę chorych.. teraz mam takie pytanie odnośnie tego czy ona będzie musiała załozyc mi nową kartotekę i od jakiego momentu będzie mi się liczyło że jestem pod opieką lekarza w ciązy.. dodam że mam karte ciązy od niej prywatnie od 8/9 tc,teraz jak zarejstruje się do niej na kase chorych wiec pewnie sobie troche poczekam... może ktoś doświadczony wytłumaczy mi wszystko jak wygląda ?

Gość gość
ona złoży tobie kartę od tego tygodnia, w którym do niej przyjdziesz. jeśli jednak chodzi tobie o to, czy dostaniesz zaświadczenie o opiece lekarskiej od początku ciąży to owszem, nie powinno być z tym problemu