Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michaaasia34jien3

studia

Polecane posty

Gość michaaasia34jien3

Witam :) W tym roku zaczynam studia- Finanse i Rachunkowość na bardzo dobrej państwowej uczelni. Moja specjalizacja to bankowość i finanse. uczę się intensywnie angielskiego i niemieckiego, jestem na poziomie B2/C1 i mówię swobodnie w obu. Moim problemem jest brak doświadczenia. Nie chcę być księgową, to trochę nie moja bajka, jednak planuję zrobić sobie dodatkowy kurs. Mam kompleksy z tego, że studiuję taki kierunek i wybrałam taką specjalizację... Może ktoś doradzić?Czy dobrze robię? Czy specjalizacja zamyka drogę na inne stanowiska? Jak będę traktowana przez pracodawcę?? W ogóle czy są perspektywy po takim kierunku?:( mam trochę niskie poczucie własnej wartości i stąd moje wątpliwości :(

Gość michaaasia34jien3
??

Gość michaaasia34jien3
?????????????????????????????

Gość święty Antoni
żresz kau?

Gość gość
nie musisz być księgową, możesz w banku. jako pracownik biurowy, asystentka,... ważne jest szukać pracy tam gdzie chcesz w przyszłości pracować, na początek w formie praktyk, potem stażu, potem umowy. Studia zawsze można uzupełnić mgr-em lub podyplomówką w innym kierunku - co tylko Ci się podoba. Teraz zdobywaj doświadczenie, bo to jest NAJWAŻNIEJSZE, w dzisiejszych czasach.

Gość słyszę głosy
Jeżeli masz niskie poczucie własnej wartości to się dokapitalizuj przez emisję nowych akcji.

Gość michaaasia34jien3
właśnie bankowość mnie interesuje, a np rachunkowość nie :/ ale np niektórych interesuje socjologia:D a to już kompletnie nieprzyszłościowy wybór :(