Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yo yo yo yo

Ja się nie dziwie że mężowie was zdradzają

Polecane posty

Gość yo yo yo yo

Naprawdę, jak czytam niektóre wasze wypowiedzi - widzę ile jadu w nich jest, ile złości, ile zawiści, ile chamstwa i przechwalania się... to ja już się w ogóle nie dziwie, dlaczego mężowie was zdradzają. Nikt nie wytrzyma z takim babskiem, co ma 1000 pretensji do świata o to, że żyje... Już od dzieciństwa nie lubiłam towarzystwa dziewczyn - uważałam, że większość jest fałszywa i zarozumiała - i do dnia dzisiejszego uważam, że się nie pomyliłam. W większości jesteście chamskie, głupie baby udające najmądrzejsze istoty na świecie... pozdrawiam i gnijcie w swoim rozlanym jadzie :D

Gość Akademia Pana Kleksa
zyczy pani sobie czerwona tabletke czy niebieska? :classic_cool:

Gość gość
zgadzam sie:D jak to wredne w necie to jakie musi byc w realu:D

Gość Akademia Pana Kleksa
jak bluzga w necie to co musi robic w realu? :classic_cool:

Gość yo yo yo yo
w realu szczeka do męża :D udając dalej najmądrzejszą Panią tego świata, a przynajmniej zamieszkałej wsi :D haha Mąż tego babska słucha 24h na dobę i ma dość... odreagowuje w ramionach innej, nie wiedząc że i ta będzie taka sama... Później wybiera mniejsze zło - wraca do żony, z którą dzieli dom i dzieci... do czasu kiedy znowu ta nie otworzy mordy i znowu nie wsadzi jakiejś koleżance z pracy.... Tak właśnie mężczyźni reagują na te wasze piski i krzyki :)

Gość Ara Ara Ara
jestes pewna ze mowimy o MEZCZYZNACH? ja rozumiem ze zajmujesz sie zawodowo doszywaniem nogawek to krotkich spodenek, ale sztukowanie sobie w glowie pojecia mezczyzna lubi sie zemscic

Gość gość
buhahahah a ty taka miła rozkładasz nozki ehe przed zonkosiami?moj mnie nie zdradza ,wiec mow z asiebie

Gość gość
nie ma co gadać z niedorozwojami z kafeterii, które anonimowo na necie potrafią tylko kloaką pisać, a w realu szare myszki boją się gębę zawsze otworzyć

Gość gość
ale duzo w tym racji, mam kilka kolezanek, ktore tylko ryjem sprawy zalatwiaja, marza o milosci jak z filmu i ciagle maja pretensje do facetow. I one faktycznie co chwile kryzys w zwiazku maja.

Gość gość
A ja znam laskę która jest brzydka, zużyta (wygląda 15 lat starzej), ma panieńskie dziecko, jest znana z puszczalstwa, ma tylko gimnazjum, jest wredna i bardzo chamska, a ma przystojnego miłego męża, dobrze zarabiającego. ...

Gość gość
jakoś trzeba się dowartościować ,też nie rozumie takiego zachowania ale mogę sobie wyobrazić że te wredne istoty nie mają różanego życia .

Gość gość
bo faceci lubia wredne baby a na cicha myszke nie zwracaja uwagi

Gość jako mąz i nie mążżżżżżżżżżż
facet w domu woli cichą babę, a z pazurem kochankę:D

Gość gość
no wlasnie ze biora takie krzykaczki wredne zołzy za zone to mnie dziwi

Gość gość
moge miec wszystkie wady które opisałas/es autorze a i tak moj facet nigdy mnie nie zdradzi a wiesz dlaczego ??? bo jestem ekstra suczką i wszyscy mu zazdroszczą az czasami mnie to obrzydza jak sie ślinią faceci

heh, naiwna jestes, ja w domu tez mam super laskę zone,ze kumple mi zazdroszcza, w lozku mam co chce, ale mam i kochankę, ktora jest brzydsza od zony... ale seks to seks ile to mozna z ta sama

Gość gość
tak sobie gadaj :) juz widze ta twoja zonke :D smiech na sali, nie produkuj się. na nic twoje marne teksty ;)

dziewczyno ja ci pisze jak jest a ty nadal tkwij w swojej naiwnosci ........ juz ja sobie ciebie wyobrazam jakas laska, gruba locha z cellulitem i rozstepami:D ale zaraz napiszesz ze jestes super laska:D jak kazda na tym forum

Gość gość
a ja wierze gosciowi tez mam znajomego zona jak miss mimo to ja zdradza a z zewnatrz rodzinka z obrazka mlodzi piekni i bogaci

Gość gość
a ja ci powiem ze nie masz racji bardziej od jadu zlosci i zlosliwosci faceci w kobietach nie lubia p**dowatosci i typowej dla takich kobiet nie zyciowej postawy sa nudne ograniczone swietoszkowate tylko pozornie generalnie do niczego sie nie nadaja glownie wszystkie takie babska pracuja w biurach sa do niczegoooooooo!!!! a! i ubieraja sie smiesznie ale mysla ze wygladaja z***biscie :D

Gość gość
'..do czasu kiedy znowu ta nie otworzy mordy i znowu nie wsadzi jakiejś koleżance z pracy^ * a ty taka kulturalna i tak wyrażasz się? po cholerę wyjezdzasz z takim tematem jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie masz męża w chacie czy na odległość,czy w ogóle masz? jesli masz to gowno ci do tego ,kto jakie ma relacje

Gość gość
jeśli mąż ma żonę zaradna,a na dodatek urodziwą i wykształconą-ktora nie da sobie w kaszę napluć,to czuje sie taki pikuś i lata za babami swojego pokroju i poziomu jesli jest k****arzem,to nie jest w stanie ustatkowac się,