Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odstąpienie od diety konsekwencje

Polecane posty

Gość gość

odchudzalam się 3 tygodnie, wydaje mi się, że organizm przestawił się już na spalanie tluszczu, po czym przez 2 dni spożywalam ok. 2500 kalorii, niestety w postaci pizzy i czekolady, zrobilam dzień oczyszczania- jadłam same jabłka, zastanawiam, sie , czy znowu zacznę od utraty wody i mięśni i będe czekać kolejne tygodnie, aż organizm zacznie spalać normalnie tłuszcz... czy dalej będę chudła w tym samym tempie?

Gość gość
nikt z was nie złamał się na 2 dni?

Gość gość
pewnie na kafe każdy ściśle przestrzega diety

Gość gość
Nic sie nie przejmuj i kontynuuj dalej dietę,nie przerywaj! Trudno stało sie jedź dalej! Każdemu zdarzają sie wpadki :)

Gość gość
ja czesto zmieniam diety raz jestem na dieicie raz nie , ale nigdy sie nie zastanawialaam na d tym o co pytasz

Gość gość
Jabłka jak i wszystkie owoce do południa,nigdy wieczór zawierają dużo cukru !

Gość stosowałam różne
konsekwencje te same , powrót do porzedniej wagi a czasem z nawiązka, rozstrój przewodu pokarmowego :( a jak nie wypijałam książkowego min czyli 2 L to wyżej wymienione dolegliwości tylko się nasilały :(

Gość gość
w dwa dni wrociłaś do wagi sprzed 3 tygodni?

Gość gość
ja nie wracam w sumie do dawnej wagi , bo waga albo pol kilo wiecej i stoi w miejscu to ja znowu te pol kilo zrzuce czy nawet kilo i znowu to samo , tak w kolko juz mam tego dosc

Gość Olcia Dubicka
Przestawić organizm na spalanie tłuszczu możesz nawet w jeden dzień a tak na prawdę to takie określenie jest wyssane z palca bo nie ma czegoś takiego jak przestawianie organizm na spalanie tłuszczu. Wystarczy spalić glikogen z mięśni i już organizm zaczyna spalać tłuszcz a żeby spalić glikogen z mięśni wystarczy około 40 minut treningu :) Mnie tego nauczyła panienka której opiekuję się dziećmi zarekomendowała tabletki odchudzające Forever Slim, połapałam od niej pierwsze pojemnik w upominku a też można je znaleźć na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące kupiłam 3 sztuki w promocyjnej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I tak w miesiąc zrzuciłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z maluchami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Przed tym byłam na samej zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Zdecydowałam się po tym jak wyczytałam że preparaty zostały zbadane przez głównego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do sprzedaży w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie każdy podobny preparat przeszedł takie analizy co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. A w tych tylko naturalne składniki co również zwiększa mój spokój