Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terminatorrr

problem z pralką mastercook pte 1036

Polecane posty

Gość terminatorrr

Witam, Mam problem z pralką marki jak w temacie. Mianowicie w dniu wczorajsym zrobiliśmy pranie szybkie 30 min, ku mojemu zaskoczeniu po otwarciu bębna woda nie była odwirowana. Włączyliśmy odwirowywanie - przebiegło bez zarzutów. Po włożeniu następnego prania okazuje się... że pralka nie pobiera wody. Włącza się, nastawia się program i nic w momencie kiedy powinno być pobieranie wody pralka się zatrzymuje -zauwazyliśmy że nie wszystkie przyciski na pralce działają ( pranie wstępne, dodatkowe płukanie, pranie bez zagniecen) o|O wyczyściliśmy filtr - nic, otwiorzyliśmy klapę od panelu elektronicznego- nie widać gołym okiem śladów uszkodzeń, okopcenia czy "wystrzelonych zworek" ma ktoś może jakiś pomysł co to może być, może ktoś miał podobny problem?

Gość Ara Ara Ara
naucz sie naprawiac pralki to bedziesz mial zrodlo zarobku :classic_cool:

Gość terminatorrr
o moje zrodło zarobków sie nie martw, prosze o odp zgodne z pytaniem-dzieki

Gość gość
przedmuchaj wąż, powinno pomóc

Gość Ewa9111
Miałam ostatnio to samo fachowiec powiedział, żę pękł pasek rozrządu i pralka nadaję się tylko na szmelc

Gość terminatorrr
mozna zalozyc nowy pasek rozrzadu- zreszta widac go po odkreceniu obudowy, mój wykonuje pół obrotu po właczeniu cyklu, lecz cykl sie zatrzymuje przez brak dostarczenia wody

Gość terminatorrr
waz wprowadzajacy jak i wyprowadzajacy przetkany sprezarka powietrza w dniu dzisiejszym

Gość terminatorrr
tego sie mozna bylo psodziewac...z braku odpowiedzi zamykam

Gość gość
Ja mialam to samo i sie okazało ze przy wylocie od weza cos utknelo i to blokowalo odplyw

Gość gość
Trzeba zdjąć boczną ściankę i wyczyścić wylot a ja mam taki problem gdy chcę włączać jakikolwiek program to migają wszystkie kontrolki i nic się niedzieje

Gość gość
a nie jest to problem z elektrozaworem ? albo wąż jest umieszczony na nieodpowiedniej wysokości, sprawdź instrukcję montażu