Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wozek wyslany kurierem

Polecane posty

Gość gość

kupilam w piatek wozek kurier przed 17 go wzial.bedzie jutro?kupywal ktos tak ze w piatek byl wysylany?

Gość 0987gosc111
raczej bedzie jutro, kurier zwykle w dobę dostarcza

Gość gość
powinien byc, ja co prawda wysylalam w poniedzialek o 14 a na drugim koncu Polski byl juz o 13 kolejnego dnia, dzialaja szybko, a mozesz napisac ile zaplacilas za przesylke pytam z ciekawosci bo na allegro wiekszosc pisze ze 50zl a ja dalam 70zl za spacerowke z gondola

Gość gość
heh, ale cena przesylki zalezy od wagi:D

Gość gość
za przesylke tylko 15zł;) wozeczek wazy 12,5 kg

Gość gość
to napewno cene sobie wliczyli w cenę wozka, zajrzyj sobie w cennik to zobaczysz ile powinno sie zaplacic, a nikt przeciez nie bedzie na tym do tylu, oj naiwniara:D

Gość gość
nieee chyba.na ogloszeniu cena wozka byla 150zl a mam zaplacic 165 z przesylka

Gość gość
tępaku cena przesylki jest wliczona w cene wozka:D czyli np. normalnie za wozek ktos byc chcial 130zł i 50zł przesylka a tak podaje 160zł za wozek i 20 przesylka, czyli i tak wyjdzie na swoje, jaki matoł:D

Gość gość
cie robil.na pewno tego wozka bym nie kupila za 130zl

Gość gość
no kretynka:D napislam przykladowo deklu

Gość Gochaacha
chyba nie mamy powodów do wyzywania kogoś?możesz sobie darować jak masz tak pisać,niektóre firmy kuriesrskie rozwożą paczki w sob normalnie a niektóre tylko za dodatkową opłatą,wszystko zależy od firmy

Gość alez oczywiscie ze przesylka
ponad 12 kg nie kosztuje 15zł:) a ty "gościu" moglas to kulturalniej napisac

Gość gość
Najbardziej lubę jak ktoś nie ma pojęcia o czym mówi ale twierdzi że ma rację :D a skąd wy niby macie te cenniki wysyłek?? Jak ktoś ma podpisaną umowę z firmą kurierską to 15zł to jest maksymalna cena za paczkę i waga tu nie ma nic do rzeczy tylko wielkość paczki.

heh, no jak nie jak tak liczy sie waga i gabaryty, a wiem bo bardzo duzo wysylam nietypowych ksztaltem i ciezkich rzeczy:)

Gość gość
To w takim razie podpisz umowę z inną firmą ;) ja mam za 13zł najdroższą przesyłkę i wysyłałam w ten sposób już min.wózek, musi być poprostu odpowiednio spakowany.

a jaka to firma w takim razie?

Gość gość
A ile masz przesyłek dziennie?? DHL

różnie, ale minimum 5:)

Gość gość
To nie wiem czy ceny też będą takie ;)

Gość aaaaauuuuuttoorkaaa
w ogloszeniu byla cena 150 zł.zapytalam czy jest mozliwosc wysylki.kobieta odp ze tak i ze to bd 15zł.to skoro niby wysylka wliczona w cene wozka to mogla podac cene 130 i napisac ze ewentualna wysylka bd np 40zł.wez sie puknij w czolko;)jak kurier przywiezie go to przeciez nic nie stoi na przeszkodzie zebym go spytrala o cene przewozu.ale nie bd robic z siebie idiotki tylko dlatego zeby ci satysfakcje sprawic;)

Gość aaaaauuuuuttoorkaaa
poza tym o ile mi wiadomo ja pytalam o to czy przesylka moze byc jutro jesli zostala zabrana przez kuriera w piatek przed 17.a nie jakie sa ceny przesylek itp.

Gość gość
Najpóźniej we wtorek, zależy jak daleko przesyłka jest.

Gość aaaaauuuuuttoorkaaa
wiesz mi sie wydaje ze zawsze tak samo idzie i zalezy od tego kiedy sprzedajacy wysle.no ale mam nadzieje ze jutro bedzie bo swoj wozek sprzedalam zeby kupic ten wlasnie i poki nie przywioza to jestem skazana na czolg po mojej corce...nie wiem jak ja jutro rano do autobusu sie zmieszcze z nim hehe musze core do szkoly zawiezc;p

Gość gość
Autorko, tu jest tak zawsze - pytasz o jedno, a dostajesz odpowiedz na zupelnie inny temat :/

Gość aaaaauuuuuttoorkaaa
ahaha to prawda akurat.pierwszy raz weszlam tu jakies 4lata temu i to zauwazylam od razu.ale patrze ze coraz gorzej tu.z nikim normalnie pogadac nie mozna;/

Gość gość
Zawsze kurier dostarczał mi następnego dnia roboczego, jak była paczka wysłana w piątek, dochodziła w poniedziałek.

Gość gość
ja napisałam że najpóźniej we wtorek ze względu na późnią godzinę (17) w piątek. Dlatego nim zaksięgują i wydadzą... I jeśli jest np. na drugim końcu Polski to wątpie by była jutro chociaż.. Wszystko zależy od firmy, przeważnie dostarczają w ciągu 24h, więc powinna być, ale też się nie napalaj, bo wiadomo-różnie bywa. Ja mam zawsze tak, że jak się na coś napalałam, właśnie związanego z kurierem, to ktoś od kogo kupowałam dawał to kurierowi ok 17-18 i czekałam dzień dłużej ;) Z Anglii paka szła do mnie 2-3 dni ;)

Gość aaaaauuuuuttoorkaaa
hehe zawsze tak jest.nastawisz sie na cos i d**a;p ale to raczej tak daleko nie jest...ze 250km