Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

kobiety to nie ofiary losu

Polecane posty

Gość gość

Któraś z dziewczyn założyła post ze nie dziwi się ze mezczxyzni zdradzają bo kobiety SA marudne czy cos tam ze zaniedbane... A przepraszam bardzo jak facet idzie na 10 godz dfo pracy to kobieta leży i pachnie? Nie bo dzieci dom sprzątanie gotowanie.... Ja tez tak miałam w końcu powiedziałem dość chce mieć atrakcyjna zone niech się zajmie czymś w domu. Gdy wraca z pracy ja wychodzi IDE na fitness kosnetyczks fryzjer... A on niech siedzi i pilnuje dziecka w domu tez sprząta.. I nie powiem bo przez pol roku zdzialalam cuda scvhudlam wyladnialam nowa garderoba ladnba fryzura makijaż... Maz bardzo to docenił podoba mu się to ale jha wiedząc jak się zachowywał gdy to ja harowalam w domu stwierdził am ze mogę mieć ciekawsze życie:-) i jakoś tak weyszlo ze poznalam kogoś spotykamy się z nim i jest super :-) a maz wielce zazdrosny ze późno wracam ze za bardzo o siebie dbam ...zdecydujcie się faceci w końcu jak macie kurę w domu go wam źle jak zadbana atrakcyjna kobietę tez zle,... Zal... Kobiety to nie ofiary losu i pokutnice ze jak maz zdradzi to siedzi i płacze my tez potrafimy zadbvac o siebie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować