Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedszkole do 12

Polecane posty

Gość gość

czy ktoras z was wysyla dziecko do przedszkola tylko w czasie darmowych godzin? kurcze dla osob normalnie pracujacych jest to raczej niemozliwe nie pracujecie czy dziadkowie wam pilnuja dzieciakow?

Gość gość
Do 13 są darmowe godziny a nie do 15.

Gość gość
u nas do 12.30

Gość gość
Tzw. podstawa programowa (czyli darmowe godziny) to 5 godzin, zazwyczaj 5 pierwszych godzin, dla każdego dziecka liczone indywidualnie. To znaczy, przyprowadzasz dziecko na 8 - do 13 masz za darmo, przyprowadzasz dziecko na 9 - do 14 masz za darmo.

Gość gość
ja pomagam rodzicom w rodzinnym biznesiku wiec pracuje do 12 dziecko w przedszkolu do 13 i gitara

Gość fallusia
Ja jestem z drugiem dzieckiem w chacie, starsze w przedszkolu do 12. Gdybym pracowala, nie byloby szans wyrobic sie bez czyjejs pomocy. Trzeba dojechac do pracy, z pracy, ledwie bys wlaczyla kompa albo otworzula papiery, juz bys sie musiala zbierac

Gość gość
ja pracuje i maz tez i dzieckow przedszklu zwykle od 7-8 do 15-16 i jest ok

Gość gość
z tego co mi wiadomo, to godziny bezpłatne są do 13 i nie ma znaczenia od której dziecko jest w przedszkolu. Godzina 13 jest obligatoryjna dla wszystkich a wszystko co powyżej płatne 1zł/h. a tzw podstawa programowa kiedyś musiała być realizowana do 13 a teraz może byc w ciągu całego dnia, czyli w praktyce oznacza to, że nie istnieje już coś takiego jak podstawa programowa tylko program do zrealizowania w dowolnych godzinach

Gość gość
u nas jest tak ze czesne jak dziecko jest caly dzien wynosi 200 plus stawka zywieniowa 6 zl dziennie jak dziecko jest do 13 jest za darmo plus 2 zł za 1 posilek dziennie