Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara myszka000001

Kto z was jest w zwiazku z facetem ktory

Polecane posty

Gość szara myszka000001

jest wspanialym, czulym facetem z poczuciem humoru, ma zlote serce, jest pracowity ale.... jest dosc malo zaradny, nie ma zdolnosci planowania przyszlosci i mieszka w skromnym domu i zyje od 1 do 1 generalnie z******ty charakter vs. bieda az piszczy

Gość niestety jest jak mówię
to poznaj nadzianego star***a i bądź wreszcie szczęśliwa

Gość gość
Nigdy z takim nie byłam i nie będę, no ale ja nie jestem szarą myszą.

Gość Anastasja Potocka
piszcza to myszy jak im sie na ogon nadepnie

Gość gość
chyba kazdy facet takim jest.

Gość szara myszka000001
po co piszecie jak nie macie nic sensownego do powiedzenia. Pytam osoby ktore sa lub byly w takim zwiazku i co moga na ten temat powiedziec

Gość gość
nie można mieć wszystkiego albo miłość albo bogactwo, miłość z bogactwem to raz na paręset małżeństw sie uda.

Po pierwsze to w dzisiejszych czasach ciężko jest dobrze zarobić. Większość z nas żyje od 1 do ostatniego. W tym naszym kraju uczciwą pracą nie dorobimy się niczego. Po drugie może nie dla wszystkich liczy się tylko kariera i szybka kasa. Może akurat ta twojego faceta najbardziej liczą się uczucia. Po trzecie musisz się zastanowić co dla ciebie jest ważniejsze. Czy wzbogacanie własnych możliwości i dochodów.Czy bycie szczęśliwą i kochaną. Nadmiar pieniędzy najczęściej niszczy nie tylko uczucia ale i to do czego już doszliśmy.

Gość gośśściarra
Ja jestem z miłym, kochającym, zaradnym, ale nie planującym przyszłości.... :O :O

Gość hahaha nie mogę z tego
tłumaczenia nieudacznictwa :D "W tym naszym kraju uczciwą pracą nie dorobimy się niczego. Po drugie może nie dla wszystkich liczy się tylko kariera i szybka kasa. Może akurat ta twojego faceta najbardziej liczą się uczucia." co niby uczucia mają do zarobków? są faceci, którzy dorabiają się uczciwą pracą a przy tym MAJĄ uczucia, no ale nieudacznicy bez kasy muszą sobie jakoś przetłumaczyć 🖐️

Gość gość
hahaha :D

Gość gość
ale ty musisz być tepa a ty co jesteś zaradna masz kasa teraz tylko sex kasa ludzi kobiety ja p*****le co za bydlo z was

Owszem może i są tacy którzy się czegoś dorobią. Tylko warto się zastanowić jaka to praca i czy sam sobie ją znalazł czy najzwyczajniej przez kogoś. Po drugie warto się też zastanowić co dla kogo znaczy uczciwa praca??!! Czy np wysokie stanowisko Urzędowe to uczciwa praca??!! Według was??!!

"Tylko warto się zastanowić jaka to praca i czy sam sobie ją znalazł czy najzwyczajniej przez kogoś." yhy, tak sobie dalej tłumacz swoje nieudacznictwo :D 🖐️

Tak hahol domyslamy sie juz, że ustawiłbyś sie w kazdych warunkach i pod rządami każdego reżimu ale w*********j łaskawie sprawdzic czy zona nie podprowadza ci drobniaków z konta;)

Gość hebrajka
jarku7667,nadmiar pieniedzy niszczy uczucia?A ich brak co robi wedlug Ciebie,powoduje,ze uczucia kwitna?Taaa,zwlaszcza wtedy,gdy nie wiadomo skad wziac na rachunki,a ludzie skacza sobie do slepi,bo sa na skraju zalamania z bezsilnosci i strachu.

Słuchaj gościu!! Po twojej egoistycznej wypowiedzi można dożo się dowiedzieć jakim jesteś człowiekiem. Najzwyczajniej nie masz szacunku do innych. Gdyż najwidoczniej wszystko co masz dostałeś gotowe na talerzu. Tak to najczęściej jest jak się ma bogatego Tatusia czy plecy. Po drugie ja nie narzekam. Żyje mi się w miarę dobrze. Co prawda nie zarabiam kokosów ale na wszystko mi starczy.

Gość hebrajka
przestawilam Ci cyferki,sorry

miszczu ależ ja jestem kobietą, więc żadna żona nic mi z konta nie podprowadza :D

nic nie dostałam na talerzu, rodzice zadbali o moją edukację (co chyba nie jest niczym nadzwyczajnym) ale dobrą pracę i płacę zdobyłam sama, bez żadnych pleców i tatusiów :classic_cool: śmieszą mnie ci, którzy wmawiają, że NIE DA SIĘ. da się :classic_cool:

No z pewnością nie zwiększa uczuć brak kasy. Lecz daje do myślenie że trzeba szukać dodatkowej pracy. Dwoje kochających się ludzi jeśli potrafi się dogadać To przetrwa trudne chwile bo nie będą trwały one wiecznie. Ważne by się nie załamywać. Żyjemy w takim kraju jak żyjemy i cieszmy się tym co mamy, bo są tacy co mają jeszcze gorzej niż my.

Mój dziadek jest taki jak opisujesz autorko :) do tego jeszcze wszystko co ma najchętniej rozdałby innym, którzy bardziej potrzebują :) na szczęście babcia jest bardziej biznesowa i mniej dobroczynna ;)

Czy gdzie pracujesz jeśli to nie tajemnica?? Jeśli na Urzędowym stołku to Państwo nie ma z ciebie żadnych dochodów. Bo twoje jak to mówisz ciężko zarobione pieniądze dostajesz z Państwowej kasy. Owszem tacy pracownicy też są potrzebni bo ktoś taką pracę musi wykonywać. Państwo ma dochody tylko z osób fizycznych. Np z zawodu Murarza piekarza Rolnika itp Bo ci ludzie robiąc coś dają zatrudnienie innym np Piekarz rolnikowi czy kierowcy. Z pracy urzędnika nie dajesz utrzymania nikomu oprócz samego siebie.

Ale tak po prawdzie prawdziwy uczciwy człowiek nie potrzebuje pomocy od innych. Gdyż go najzwyczajniej wstyd. Biorą ci którym nie chce się pracować czy mają dużo a chcieli by mieć jeszcze więcej. Podam może przykład!! Dla kogo są te Teleturnieje?? Dla nasz zwykłych szarych obywateli którzy wiążemy ledwie koniec z końcem czy dla tych którzy mają forsą a chcieli by mieć jeszcze więcej?? Np wygrywając samochód w jakiejś loterii musimy wpłacić 10% wartości. A najczęściej wartość takiego samochodu to 100 tyś czyli 10tyś trzeba wpłacić by dostać taki samochód. A na dodatek nie możemy go sprzedać przez 3 lata.Dla wielu znasz nawet te 10tyś ciężko jest wpłacić jak się żyje od 1 do ostatniego.

Gość gość
Miłością się jeszcze nikt nie wykarmił, ani ogrzał.

Gość gość
Masakra. Generlanie kobietom tylko i wylacznie zaleyz na pieniadzach i szczerze powiem mam kase ale na sama mysl ze kobieta leci na moje nowe auto czy mieszkanie mnie obrzydza. Dorobilem sie wszystkiego w zyciu sam i oczekuje ze moja kobieta takze bedzie do tego dazyla a nie przyczepila sie na gotowe.