Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Tez dorzucam swoje wszystkiego najlepszego i Wesolych Swiat :*** Wlasnie wrocilam z mloda od lekarza. Rano miala pelno krostek na dloniach i stopach. wirus bostonski - stad ta temperatura. Antybiotyk do 28go, kontrola 30go. Moze trwac do 2 tygodni. Musiala gdzies swinstwo zlapac w sklepie jakims ://// Eh! Wracam do przygotowan, ciasto musze zrobic bo 13.30 wychodzimy juz. Pa :*

Gość gościówa 22
DObry wieczór :) My Wam również życzymy wszystkiego co najlepsze . Zdrowych i pogodnych świąt :* My jesteśmy już po wigilii :) Ahhh jak super było poczuć tą rodzinną atmosferę . Daisy właśnie choroba bostońska panuje teraz ;/ i u nas jeszcze ospa . Mam nadzieję , że Tosiula się nie zarazi. Życzę dużo, dużo zdrówka dla małej i oczywiście szybkiego powrotu do zdrowia

Dziewczyny ode mnie również najlepsze życzenia świąteczne! Zdrowych, rodzinnych świąt :) wesołych :) u mnie dzisiaj przyszła @ także w Sylwka też baluję :)

Gość mamabycchce
umnie dzis 29 dc i okresu nie widac zastanawiam sie kiedy powinnien byc dziewczynki pomozce 22 dc robilam progesteron wysoki i potwierdzona owulka ale brzuch znaczy jajniki bolaly mnie tak mega miedzy 16-18 dc i teraz nei wiem kiedy testowac dzis zrobilam test ale negatywny to chyba nic ztego:(

witajcie dziewczęta :) najedzone?? ja wczoraj doturlałam się do domu i usnąć nie mogłam, ano dlatego, ze brzuch wielki a piersi?? masakra, dzisiaj to samo, nie widać końca, ale to chyba dobrze :D mamita mi się rozchorowała, wczoraj zaczęła mówić "byczym" głosem hehe, mnie też gardeło drapie :) na szczęście dzisiaj nie ruszam się nigdzie, a jutro do teściowej, szwagierka ma ur. i będziemy jeść ciasto, no i mam nadzieję, ze barszczyku jeszcze zostanie hehe * mamabycchce - a co ile masz @ ?? czy staracie się o dzidziusia i ile czasu? napisz coś więcej, jeśli test wyszedł negatywnie (zależy co ile masz @) to to nie ciąża, ale lepiej znasz swój organizm :) Pozdrawiam

Gość gość
wesolych swiat dziewczyny

Dzien dobry :) Dziewczyny jak swieta?? U nas super. Prezenty udane, jedzenie pyszne. Wigilie i 1 dzien swiat spedzilismy u siostry mojej a dzis wszyscy przyjezdzaja do nas i mama dzis spi u nas i jutro o 7 rano jedziemy do Paryza :). Juz sie nie moge doczekac :). Joanne - to bardzo dobry znak. Czujesz cos innego? Milas plamienie implatacyjne?? Nie wszyscy go maja. Kiedy testujesz?? Agnes - co u ciebie??

witajcie :) ja dzisiaj ledwo żyję, najedzona, a jeszcze kotlety smażyłam u teściowej, ile to ja się nie napróbowałam aby dobre wyszły :D właśnie do domu dotarłam i leżakuję :) Bulllitka - nie miałam plamienia żadnego choć mogłam przegapić bo o dziwo nie musiałam nosić codziennie wkładki, nie mam żadnego śluzu ani nic, za to piersi wciąż są bolesne i brodawki bolą przy dotykaniu, mój M się podjarał i mówi abym test robiła ale wolę poczekać do pon. i zrobić betę, boję się że się zawiodę, żadnych dolegliwości nie miałam więcej choć od czasu do czasu czuję jakby pieczenie, ale mam z jelitami problem w dalszym ciągu także nie łączę tego z kobiecymi sprawami :)

Gość gość
macie jeszcze tylko 5 dni. wszystkie zaciazone?

Gość gość
Joanne trzymamy kciuki ale wiedz że tkliwsze piersi to żaden objaw w Twoim przypadku tylko beta da wam odpowiedz. Pozdrawiamy i czekamy ma dobre wieści

Betka - jak tam wyniki, testowalas? Jak tam po swietach dziewczyny? My dzis sami bylismy caly dzien, mieli tesciowie przyjechac no ale tesciowej wczoraj skoczylo cisnienie mocno i zle sie czula..wiec zadnych swiat u nas nie bylo :/ a 2 cale kurczaki, kilo boczku mi zostalo w zamrazarce. Eh. Za.to bylismy z psiakiem na dluuugim spacerze w Sobieszewie :) Jutro mam z mloda wizyte kontrolna u alergologa/pulmonologa. Rax na 3 miesiace chodzimy nadal pomimo odstawienia lekow na astme juz ponad pol roku temu. A tak to spokojnie bardzo :))) Swieta uznaje za udane, choc psa nie dostalam, to Mikolaj i tak trafil w moje gusta :). Licze, ze u Was bylo podobnie. A teraz sru na wage :p

Gość gość
Trzymam mocno za was kciuki dziewczyny aby udało Wam się zajść w ciążę jeszcze w tym roku jak mówi tytuł waszego forum.

Daisy - przykro mi, ale jedzenie na pewno nie zmarnuje się :), wróciłam od teściowej i oko mi się przymknęło, prawie "zjadłam" mamę przez telefon jak zadzwoniła spytać: jak się czuję i czy piersi dalej bolą hehe, do goscia - wiem, że piersi to żaden objaw bo co miesiąc miałam tkliwe i choć teraz to czuję jakby się urywały to czekam spokojnie do pon. i na betę pędzę :) obudziłam się niedawno, z Basia poszłam na dwór i już w piżamce, dalej spać będę :) kororowych snów dziewczęta :)

Witajcie po świętach.. U nas też święta udane, prezenty trafione :) Siostra mmoja w wigilię poinformowała rodzinkę o drugiej ciąży :) ja niestety 25 dostałam @ Dzisiaj mam wolne, sama w domu jestem (niesamowite hehe), do pracy wracam w poniedziałek :) zaraz muszę się ogarnąć bi jeszcze w łóżku leżę, mam trochę prania ręcznego, może zadzwonię do fryzjerki... Zobaczę.. Czy komuś się udało dołączyć do Gościówy? :) nadal 3mam za Was wszystkie kciuki :) obyśmy w 2014 wszystkie utuliły nasze maleństwa :)

Gość gościówa 22
Święta,święta i po świętach :) Ahhh już mam dosyć tych gości , a jeszcze dzisiaj M kolega przyjeżdża z żoną ;/ Lubię gości ale po tych świętach mam ochotę odpocząć w samotności . Jeszcze mamy małą lokatorkę :) Tosi kuzynka przyjechała się pobawić :) Tosia przeszczęśliwa a i ja mam spokój :) Kurcze Betka szkoda ;/ Mam nadzieję, że chociaż Joanne do mnie dołączy. :)

witajcie po świętach :) jak ja się cieszę, że już koniec, obżarstwo kosmiczne już minęło - na szczęście, bo cieszyłam się ze zrzucenia 3 kg tuż przed :) * Betka - siostra pewnie szczęśliwa i rodzina również :) * powiedzcie mi Kochane, czy tylko ja zostałam do testowania jeszcze w tym roku ?? kurcze, oby się powiodło, trzeba potowarzyszyć gościówie w tych miłych chwilach :D zaczynam powoli się niecierpliwić, piersi dalej masakra twarde i bolące, czyli żadnych zmian, ale kompletnie zero śluzu, niczego, zero bólu ani "wycieków". no nic, czekam dalej :) ostatni weekend, a mam ochotę na piwko :D

czesc dziewczyny po swietach. obzarstwa duzego nie bylo. jakos nie mielismy ochoty. dzisiaj troche sie ponajadalismy.:-) no ja za 10dni okres mam dostac wiec moze moze testowac bede. niewiem czy owu byla ale przed wczoraj duzo sluzu wyplywalo ze mnie. musislam wkladki czesto zmieniac. wiec niewiem czekam:-)

Gość gościówa 22
Joanne ja w obu ciążach mam mega dużo śluzu ale wiadomo,każdy inaczej ma :) Ciekawe gdzie nam uciekła małanadzieja ?

gościówa czytałam na forum, że dziewczyna po IUI miała białawy śluz i właśnie jej się nie udało, masz rację zapewne każda z nas ma inne objawy :)

Gość gościówa 22
Dlatego cierpliwie czekać pozostaje :) Kurcze ja chyba bardziej czekam niż ty ;D na ten poniedziałek ;D Bardzo bym chciała żeby któś w końcu do mnie dołączył.

Gość gość
Dziewczyny, jeśli dziś wypada u mnie owulacja, to kiedy dokładnie powinnam zrobić test, żeby wynik był wiarygodny?

Gość gościówa 22
W dniu spodziewanej @

gościówa - co ma być to będzie :) biologia sama zdecydowała, czy się powiodło, czy nie...ale powiem, że też czekam niecierpliwie :), z rańca pewnie polecę, jestem ciekawa po jakim czasie wyniki będą :)

Gość gościówa 22
Pewnie po południu 15-16 :) Także poniedziałek cały w stresie będzie :) Co nie jest wskazane :) A ja nie mogę się doczekać kolejnej wizyty u gina .... Kurcze a to dopiero 7.01 ;/

dzisiaj dziewczyna na forum miała po 3h wyniki, chyba najdłuższe 3h w jej życiu, bo 1 IUI była. w styczniu idziesz na usłuchanie serduszka, tak??pewnie się stresujesz, na pewno będzie wszystko dobrze :)

Gość gościówa 22
No pewnie już jakieś badania mi zrobią. Bo położna mówiła, że mam być przed 9 żeby mi jeszcze krew zdążyła pobrać :) Tak na prawdę to będzie moje pierwsze USG gdzie będzie widać maleństwo bo wcześniej to tylko pęcherzyk ciążowy był z zarodkiem :)

jej, to musi być dopiero uczucie, mały człowieczek wewnątrz Ciebie :) trzymam kciuki za szczęśliwe 9 miesięcy no i "lekkie" rozwiązanie :)

Gość gościówa 22
To już nie 9 :) he he .... z OM 10 tydzień mi leci :) A jak pójdę do gina to 12 będzie się zaczynał :)

no fakt, a dolegliwości jakieś masz, czy na spokojnie znosisz ciażę?? nie miałaś problemu z jedzeniem w święta??

Gość gościówa 22
No nie było tak kolorowo jak w pierwszej ciąży. Żołądek mnie bolał strasznie - jeszcze czasami boli ale da się znieść . No i piersi ;/ Strasznie bolą. Rodzina mówi,że od razu wiadać , że jestem w ciąży bo piersi ze dwa rozmiary mi urosły :)