Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

jejku Betka, co się dzieje Kochana? :( mam nadzieję, że szybko lepiej się poczujesz. Ale są szanse, że to może być ciąża? Jeżeli tak to z całego serca życzę Ci żeby taj właśnie było :)

Mala mi - moze bedziecie mieli szczescie i spodoba wam sie akurat to jedyne :) Betka - a nie zrobili ci bety w szpitalu zeby wykluczyc ciaze? Albo potwierdzic? To jest przeciez pierwszy krok. Z tych 3 wersji to chyba najlepsza jest ze to poprostu spozniona @,. Z drugiej strony moja przyjaciolka w obu ciazach miala okres do 3 miesiaca. I nie takie slabe krwawienie ale zywa krew tak jak okres. Jejciu , nie wiem co mam powiedziec. Czemu cie tak nastraszyli zamiast zrobic bete???

Nie zrobili mi bety właśnie.. co ma być to będzie.. nie mam już nadziei, że mogę być w ciąży.. przykre ale prawdziwe :(

Betka to straszne, co piszesz. Co to za lekarze, którzy nie robią bety, tylko straszą różnymi wersjami. Paranoja :/ * Bullitka też po cichu liczę ze pierwsze będzie trafne :)

Betka - w takiej sytuacji to oczywiscie lepiej zeby ciazy nie bylo ale jak moga mowic o poronieniu skoro nawet tego nie sprawdzili. Powinni powiedziec ze okres i tyle a nie jeszcze cie straszyc. A pozatym jakby to byla ciaza to test kilka dni by pokazal chociaz bladziocha.

U niektórych testy nie wychodzą, ale staram się wierzyć, że to tylko@

Mała Mi oby to jutrzejsze mieszkanie było tym właściwym, tym którego szukacie :) Betka jak to Ci bety nie zrobili? Nosz ja pierdziele, co za debile pracują w tych szpitalach! A Ty nie możesz pójść jutro na betę? To chociaż coś się wyjaśni. Z tych trzech opcji faktycznie najlepsza jest ta, że @ po prostu się spóźniła. Ale może dla własnego bezpieczeństwa sprawdź czy to nie ciąża. Żeby tylko nic Ci nie było Kochana :) Trzymaj się :)

Czesc. Betka kochana przykre co piszesz... Ale wg mnie to pewnie spozniona @. PrY poronieniu ja np temp nie mialam. A jezeli mialoby to byc poronienie to przeciez musieliby to sprawdzic bo ro ia lyzeczkowanie zazwyczaj. A test mimo wszystko mysle ze powinien juz wyjac. Chyba ze to poprostu plamienie a ciaza naprawde bardzo wczesna bo np owu Ci sie przesunela. Radze Ci isc na bete jutro i wszystko sie wyjasni.

Szczerze mówiąc to wolę nie wiedzieć bo byłoby mi dużo trudniej usłyszeć że BYŁAM w ciąży.. biorę teraz leki od gorączki i pewnie jutro pojadę do lekarza bo mięśnie mnie bolą strasznie więc pewnie mam jakąś infekcję i dostanę leki.. tylko muszę być twarda......

Betka - wychodza bladziochy po kilku dniach a u ciebie ani cienia cienia. Wiec to pewnie tylko okres, nie poronienie. Z dwojga zlego te @ zlo jest lepsze.

MałaNadziejo w tak wczesnej ciąży organizm sam się oczyszcza i wiele kobiet podobno nawet nie wie że były próby zagnieżdżenia.. nie chcę o tym myśleć.. odkąd zaczęłam płacić to przeszły mi zawroty głowy i mdłości które odczuwałam dosyć mocno w ostatnich dniach..

Betka kochana oby wszystko skończyło się jak najlepiej. Trzymaj się cieplutko:*

Wiec piszesz o ciazy biochemicznej. Zagniezdzenia jeszcze moglo wcale nie byc. Takie poronienie to kazda kobieta moze miec kilkukrotnie nie wiedzac nawet o tym... Nie jest to traktowane chyba tak do konca jako poronienie. Moze sie myle. Ale masz plamienie czy normalny okres czy nic? A nie zamierzasz sprawdzic czy to nie ciaza? Jezeli ciaza biochemiczna to testy moglyby nie wychodzic bo zarodek nie byl wcale zagniezdzony dlatego nie wytwarzal sie hcg. Tak czy siak wg mnie musisz zrobic sobie bete

A zawroty glowy i mdlosci noe mogly byc objawem ciazy niestety jezeli mialoby nie byc zagniezdzenia. Tak czy siak.... Zycze Ci kochana aby wszystko skonczylo sie jak najlepiej dla Ciebie.

Betka - a przypomnij co mowili ci na monitoringu? Maz mial badane nasienie?? Joanne, gosciowa , agnes , zyczliwa , daisy u tesciow. Gdzie sie wszystkie podzialyscie??

Dobry wieczór :-) Ehhh nie mam siły dzisiaj na nic.Nawet nie chce mi się pisać . Wczoraj kolega poszedł po 12 , m szedł go odprowadzić ale oczywiście zachaczyli po drodze teściów dom i M wrócił o 2. Kurcze nie wiem czemu ale jak jest pijany to ja nie śpię całą noc. Wypili dosyć tyle ale nic mu nie było. Dzisiaj miał mecz więc z ni byłyśmy- zimno jak cholera.Potem na zakupy. W końcu kupiłam moim dwóm robaczkom buty :-) Miałyście kiedyś do czynienia z adidasami NEO? Mam nadzieję, że są wytrzymałe ... . Betka ja też myślę, że temp po prostu od jakiejś infekcji. A plamienia nie od Poronienia tylko spóźniona @. Trzymaj się kochana i informuj na bieżąco :-* . Neska ja bym bardzo chciała Lili ale M jest strasznie uparty i raczej nie przejdzie :-/ . Mała mi szybko jutro dasz znać co tam z tym mieszkaniem :-) . Małanadzieja jak jutro znajdę natchnienie to zrobię te parówki :-) W końcu znalazłam ten boczek ale w auchan :-)

Gość gość
Ja u rodzicow bylam dzis. :) Juz w koziu odezwe sie jutro buziaczki :* Daisy

Ja też szybko pod prysznic, Tośkę wykąpać i do łóżka . Jestem z****** jak pies przez ten weekend :-/ . Mała mi piękne te szkatułki

Gość gość
czesc dziewczyny nie odzywałam się ponieważ troszke się działo. w piątek przyjechali Dziadkowie do Karolki. w sobote mój Narzeczony po pracy źle się poczuł - miał nudności i zawroty głowy ale nie dał się zaciągnąć do lekarza i jak narazie jest wszystko dobrze. dzis od rana ja się źle czuje mam silne bóle głowy. w środe sprawdzę moja tarczyce - TSH. w grudniu miałam podobnie i moje TSH po skontolowaniu było wysokie. skoczyło bardzo g***townie w górę w bardzo krótkim czasie. * Betko aż nie wiem co mam Ci napisać, brakuje mi slów... z jednej strony jestem zła, że lekarze nie skontrolowali Ci betaHCG i zarazem jest mi tak przykro, że ostatni czas jest dla Ciebie tak trudny (z jednej strony tyle stresow, nadzieji a teraz jeszcze "to"). Życze Ci jak najwiecej zdrowka i żebyś jak najszybciej doszla do siebie. ale przede wszystkim Ci zycze, zebyś mimo wszystko miała w sobie ta siłe i ten optymizm co zawsze w sobie. ściskam CIe mocno :* * Bullitko tak bardzo sie ciesze, że plamienia ustapiły i mam nadzieję, że ju nie wróca. teraz jak dojdzie luteina od Joanny mysle, żę na pewno sobie poradzisz be większego stresu. świetna kolekcja bucików ja mam zaledwie dwie trzy pary butów na obcasie takze skromnie :P * Mała mi świetne są te szkatułki bardzo mi się podobają zdolniacha z Ciebie :* w swoim mieszkanku, w swoich czterech ścianach jest zawsze inaczej bardziej "prywatnie" i to ma swoje wielkie plusy. ale tez znam dziewczyny mieszkające na stancji podczas studiów i wiem jak silne potrafią być takie przyjaźnie ale i kłotnie tez bywają ostre a imprezki jeszcze bardziej :p takze co swoje mieszkanko to zupełnie inna bajka :) * Agaa co do spania na brzuszku jak i na plecach w ciązy to do końca I trymestru można spać a potem to najlepiej na lewym boku wtedy jest najlepsze krązenie (nie uciskasz na żyle główna dolna), lepiej pracuja nerki. przydatna jest taka poduszka "rogal" bardzo wygodnie się z nią śpi a potem mozna ja wykorzystąc przy karmieniu dziekca. musze uciekać moja Malutka domaga się towarzystwa :) takze przepraszam, że nie odniosłam się do wszystkich Waszych postow ale napewno to nadrobie. ściskam Was mocno, buziaki.spokojnego wieczorku pa pa zyczliwa

No i za szybko pochwalilam . Plamienia wrocily :(. Ja juz nie wiem co mam robic :( Zyczliwa - mam nadzieje ze zawroty glowy juz nie wroca. Gosciowa - dobrze ze jak pije to pije w domu a nie po knajpach. Nie denerwuj sie kochana

Dzień dobry. Co tam? Jeszcze Spicie? Ja wlasnie wrociłam z przedszkola, strasznie ponuro, mokro i zimno ehhh Bullitka narazie krociutko bierzesz zwiekszona dawke duphastonu wiec moze jeszcze moga wystepowac plamienia. dostaniesz luteine od joanny to napewno bedzie lepiej bo to znacznie wieksza dawka. Betka i jak sie czujesz? Lepiej troche? gosciowa biedulko... ja mam to samo jak m sobie wypije :) np w sobote mialam calutka noc nie przespana. Maz jako zagorzały kibic Lechii pojechal na mecz do Poznania.... na dodoatek rozladowal mu sie tel. wiec wlacczyl go..... o 6 rano jak dotarl do domu. ja bylam u mamy wiec martwilam sie podwojnie. cala noc niespalam. doslownie. Glupek jeden. Naszczescie wczesniej poinformowal mnie ze tel moze mu pasc, ale i tak sie martwilam. Jak zawsze...

Witam :) Gościówa to nie ciekawie miałaś :/ kurcze, że też faceci umiaru nie mają, a najgorsze jest to, że w takiej chwili w ogóle o nas kobietach/żonach nie myślą, tylko działają pod wpływem chwili. Nie obchodzi ich, że my się martwimy a potem całą noc przeżywamy piekło przez nich :/ Ja na szczęście z moim M tak nie miałam, ale mój były facet lubiał wypić no i znam przypadki z rodziny, gdzie to się właśnie tak kończy :/ Bullitka jak się czujesz? Jak plamienia? MałaNadzieja ma rację, zwiększoną dawkę dopiero co zaczęłaś brać więc potrzeba kilku dni aż wszystko się unormuje i napewno będzie dobrze :) Nie denerwuj się i nie stresuj, bo wiesz że to też może być przyczyną tych plamień. Betka a jak tam u Ciebie? @ odpuściła? Jak tam to wygląda? A co z betą? Nie wolisz się upewnić? Bo jeśli to ciąża to lepiej żebyś zgłosiła się do specjalisty. Sama nie wiem co doradzić :( Przepraszam. MałaNadziejo widzę, że Ty też miałaś nieciekawy weekennd :/ ehh.. Ci faceci. U mnie taka sama pogoda :/ Nic się nie chce, mogłabym dalej pójść spać. Mała Mi szkatułki piękne :) Najlepsza ta z koronką :D Cudo. Trzymam kciuki za dzisiejsze oglądanie mieszkania. Oby to było właśnie to :D Życzliwa oby TSH było już w normie :) Bierzesz leki na wyregulowanie? A jak tam Karolinka? Szaleje po domku? Wstaje nadal przy mebelkach? A jak nóżka, lepiej trochę? Przyślij nowe fotki na maila Malutkiej :) My tak lubimy małe dzieciaczki :) Miłego dnia Wam życzę :)

Hejka, Ja też nie śpię jak M się napije więc doskonale Was rozumiem ;) ale MałaNadziejo na Twoim miejscu też wychodziłabym z siebie i chyba bym udusiła M że nie naładował kom na maxa przed wyjazdem... Ja dziś w domu, na 12:30 jadę do lekarza, bo jestem chora i potrzebuję sprawdzić co i jak... Dopiero teraz też chyba mam normalną@ i nawet brzuch już mnie boli... bety nie będę robiła.. ciekawe czy cykl mi się teraz wydłuży-nie mam pojęcia i chyba nie mam siły nawet o tym myśleć... podaję się chwiliwo-za dużo tego wszystkiego jak dla mnie.. A jak tam u Was? Jak zdrówko? Aaaga już ok u Was?

Agnes Ciebie chciałam zapytać czy już ok u Was? Aaaga przepraszam ;) Bullitka daj sobie troszkę więcej czasu :*

Życzliwa jak się czujesz? A Twoja druga połówka? Karolcia też w porządku? Pozdrawiam

Betka jakie to wszystko jest chore!! Co chwilę komuś jakieś przykrości się przytrafiają.. Najpierw problem z zajściem w ciążę, potem cudem niektórym się udaje. Cieszymy się a u innych problemy, i to czasem nie takie małe :/ Nie sprawiedliwe to wszystko :( Powinno się każdej układać po jej myśli :) Czemu u każdej z nas nie może być dobrze, nie może się wszystko układać.. Ehh.. Smutne to. Betka mi trochę już zawroty głowy przeszły, w podbrzuszu i jajnikach nadal co jakiś czas kuje i sut..ki zaczęły mnie boleć. W piątek wizyta u gina :) Martwię się o Ciebie :( Betka ale może właśnie jak tak mega odpuścisz to się uda, tylko musisz działać co 2 dni od ostatniego dnia @. Musi się udać..