Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Evelynka a kiedy masz mieć @? Już po terminie? Testuj, testuj! :D * Gościówa a już ostatnio sobie myślałam, że tak spokojnie u nas i bez tych pomarańczowych gości, a tu się przypałętał ktoś. Taa nazwisko super, na pewno nie będzie nam nudno :D * Bullitko póki co się pilnujemy, więc raczej nic nie zmajstrowaliśmy. Normalnie bym @ podejrzewała, ale jeszcze za szybko, wiec pewnie mam jakieś odchyły od normy dziś :)

Evelynka - wlasnie , kiedy testujesz? Mala mi - no w twoim przypadku chyba lepiej ale to nigdy nie wiadomo :P

Mała mi ładna z was para :-D Słodcy wy ! ha ha . evelynka mocno trzymam za ciebie słońce kciuki ! Może faktycznie jutro z rana teścik ? no ciężarnej przecież nie odmówisz? :-D . Bullitka u was jak z remontem?

Gościówa, a dziękuję! :) Z Was tez super para, a zdjęcia Tośki, to cud, miód i malina. Taki słodziak z niej mały :) Jak tam Wasz remont? Pokój jeden skończony? * Bullitko, no lepiej by było gdyby nic. Naprawdę byłaby wielka niespodzianka :D

Gosciowa - u nas jutro juz bedzie koniec obijania w plyty gipsowe. Potem posprzatac i wtedy gladz bedziemy klasc. Potem tylko panele i koniec. Jutro zrobie zdjecia to wysle i zobaczycie roznice. To juz jest ostatnie ponieszczenie w jakim musial byc remont. Teraz bedzie wszystko nowe :). W zeszlym roku robilismy lazienke i we wrzesniu okna wymienialismy. I tylko wlasnie poddasze nam zostalo. Ciesze ze ze juz koniec :). A wy kiedy przewidujecie koniec??

Mała mi, dziękuję w imieniu Tośki :-D Na zdjęciach mały słodziak a w rzeczywistości potrafi zajść za skórę :-D . My mamy tylko ten jeden pokój gotowy. Ma ma gdzieś żeby dalej robić a ja się w******m, bo niczego nie mogę znaleść !Ale jak jutro będzie padać to go zagonię do roboty :-)

Bullitka o to ładnie Wam prace idą :) a kiedy pokój dla maluszków? Będziecie coś w nim zmieniać, przemalowywać? Jaki tam macie kolor?

Gość gość
ale mam czytania :) jutro to nadrobie dziś już nie dam rady dopiero co Karolinka zasneła i tak codzien :) a co do hasła to problem sie rozwiązał sam albo ktoś przywrócił hasło bo znudził mu sie żart. odpowiedzi od admina jeszcze nie otrzymałam niestety pytanie potrzebne do odzyskiwania hasła mozna zmienic samemu majac hasło do emaila nawet mozna zajrzec w zakładke i zobaczyc jakie jest pytanie i odpowiedz. nie wiem czemu nie mogłam odzyskac hasla mimo prawidlowej odpoweidiz i wpisania roku arrodzin. ja proponuje jednak zmienic całkowcie poczte na jakis inny portal bo nie wiem co sie stało tak naprawde. mysle zeby załozyc na wp tam juz nie jest tak prosto . boje sie ze sytuacja sie powtorzy. login i haslo moze byc takie samo tylko zeby portal zmienic bo boje sie ze sytuacja sie powtorzy. ściskam Was wszystkie i każda z osobna :) życzliwa. napiszcie czy mam ząłozyc na innym portalu poczte i skasowac zdjecia z obecnego? czy trzymamy sie wrsji ze faktycznie cos z serwerem bylo nie tak.

Życzliwa jak chce się tobie to załóż nowego maila. Tak będzie lepiej :* I proponuję nie dawać hasła tym które się baaaaaardzo rzadko udzielają

Gość gość
HEJ DZIEWCZYNY. Założyłam Nam nowy email nie podajemy tu loginu ani portalu na ktorym jest podajemy go wyłacznie z emaila na email :) nowy login i nowe hasło ma Ania, Joanne i MałaMI na FB :) zmieniłam jeszcze raz haslo na o2 i nie wiem co mam zrobi ze zdjeciami? usunąć zcałą zawartość emaila i i sam email? jurto sie tu melduje :) życzliwa, pozdrawiam Wwas serdecznie dobranoc pchelki na noc :)

Cześć Dziewczęta :) witam się z samego rana tak szybciutko bo do pracy się zbieram i niedługo wychodzę. Dziś jeszcze nie testowałam, mam 28 dc ale ostatnio miałam dłuższe więc poczekam z testem może do jutra chociaż. Gościówa no oczywiście, że nie odmówię ciężarnej ale jutro rano ok? :) Mam teraz trochę ciężki okres w pracy dlatego trochę rzadziej tu jestem bo nie mam głowy do niczego :( niewykluczone, że będę szukała nowej pracy więc sama nie wiem co z dalszymi staraniami jeśli teraz się nie udało :( ehh... Postaram się trochę ogarnąć Kochane i wieczorem coś więcej nasmaruję no i zaległe zdjęcia z weselicha wrzucę o ile ktoś mi wyśle dostęp do nowego konta :P Pozdrawiam, miłego dnia :)

czesc dziewczyny. ja w takim razie rowniez poprosze o dostep do maila. evelynka no wiec w takim razie naprawde dobrze byloby gdyby sie teraz udalo. zaciskam mozno kciuki. jak tam u was kochane? joanne i gosciowa bardzo sie ciesze ze z maluszkami wszystko dobrze. gosciowa tak naprawde na 100% plci dziecka mozna byc pewnym dopiero jak sie urodzi :) wczoraj urodzila moja znajoma, caly czas miala miec dziewczynke a wyszedl chlopiec... szok... ja chyba zle spalam u mamy bo kark mnie tragicznie boli. jakies lumbago mi weszlo ehhh

Dzien dobry :) U mnie pochmurno :(. Mam nadzieje ze chociaz dzien bedzie dobry :) Zyczliwa - lepiej wszystko wykasuj i zniszcz calkiem tego maila. Skoro ktos zrobil nam takie swinstwo to wcale bym sie nie zdziwila gdyby nasze zdjecia znalazly sie gdzies w necie. Po co. Ktos nas bardzo nie lubi i bawi sie naszym kosztem. To juz chyba choroba. Ale nic. Zniszczyc wszystko i po sprawie. Daisy - daj odrazu znac po lekarzu

U nas w końcu deszczyk w nocy popadał. Niewiele tego ale zawsze coś ! :-) Strasznie sucho w ogródku i się kurzyło :-/ . Małanadzieja wiem dlatego raczej rzeczy uniwersalne będę kupowała i troszkę na chłopczyka. W razie jak dziewuszka się urodzi to powie teściowej i wypierze ciuszki różowe bo mam wszystko na strychu :) . Podajcie dziewczyny maila waszego bo nie mam jak wam wysłać :-/ . Aaaaale miałam boski sen dzisiaj :-) Że urodziłam maluszka sama i to bez bólu w szpitalu. Nawet położne nie zdążyły przyjść :-D ha ha Aż się rozmażyłam :-D

Hej Kochane :) ja od razu tez poproszę o dostęp do nowego maila i jestem za tym, żeby z tamtego wykasować wszystko i potem go całkiem usunąć.. Joanne super, że wszystko w porządku u WAS :) Gościówa, Bullitka życzę powodzenia przy remontach i oby szybko wszystko zostało zrobione!! ;) Neska czekamy 2tyg na Twoja wizytę :) Gościówa wow super sen-oby się spełnił!!! :) Jakaś zakręcona dzisiaj jestem, ale to pewnie dlatego, że od rana mam dużo pracy-dopiero znalazłam chwilkę żeby się z Wami przywitać :) Daisy trzymam kciuki!!!!!!!!!!

Evelynka mam nadzieję, że jutrzejszy teścik pokaże dwie piękne krechy!! :) Życzę Ci tego z całego serca :*

Evelynka właśnie zapomniałam napisać ! Czekam na ten jutrzejszy teścik i już doczekać się nie mogę ! Musi być wynik pozytywny, bo kciuki mam tak zaciśnięte , że odpadają mi :-D . Betka ja to bym najlepiej spała od wczoraj cały czas. Maluch daje mi nie źle popalić. Upodobał sobie prawe żebro i tak boksuje , że wytrzymać nie idzie. Tak samo w nocy potrafi buszować

Gościówa ojoj ;) musisz biedna wytrzymać jakoś :* Podeślesz mi maila i hasło? Chciałam Cię na fb znaleźć ale na śmierć zapomniałam Twoje nazwisko ajjjjć..

Betka podaj maila :) Bardzo prosto bym ci podpowiedziała ale wtedy wszyscy nawet ci niechciani na nie wpadną :-D

Słońce nie podam tutaj.. hehe na poczcie naszej starej jest :) wiem wiem-nie podpowiadaj :*

Gość gość
wysłałam hasło osobom ktore miały podanego emaila na starej poczcie na o2.pl i tym osobom które znalazłam na fb :) :) :) Pozdrawaim, jeszcze sie odezwe :) Życzliwa

Gosciowa to podaj maila tu na forum ja wysle z mojego prosbe o haslo bo nie bede tu podawac maila prywatnego

Wlasnie, dobre rozwiazanie. My wyslemy ze swojego i wtedy odeslecie haslo. A ktos jak nie zna hasla to i tak nie wejdzie na maila. I jeszcze tu na forum potwierdzimy ze to my wyslalysmy maila. Bez potwierdzenia tu na forum pod czarnym nickiem nie wysylajcie

Gość gość
Agnes Słoneczko odezwij sie do Nas to podesle Ci Nasz nowy login i hasło :) Napisz co u Ciebie. Pozdrawiam raz jeszcze :) Ściskam mocno, Życzliwa

Dzień dobry:) U mnie też trochę popadało ale się przejaśnia. Joanne odezwij się później co tam pokupowałaś w tych Niemcach:) Ach jak fajnie jest kupować za euro:) Evelynka ja też trzymam kciuki:) No już taką przerwę mamy że w końcu któraś z Was musi zajść w ciążę:) A co tam się w pracy dzieje u Ciebie? Gościówa no to fajny miałaś sen:) może będziesz miała wobec tego łatwy poród:) Raz dwa i po krzyku:) Betka a jak tam zdrówko? Jak się czujesz? A ja mam dziewczyny taką chęć na lody waniliowe że kupuje hurtowo w sklepie big milki. Jeszcze są takie śnieżki w wafelku ale w sklepie się jeszcze nie pojawiły. Chyba wyciągnę w weekend mężusia na jakieś pucharkowe do lodziarni:)

MN - nie da sie dowiedziec ktora to byla?? Napewno nie zadna ktora sie intensywnie udziela.