Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Gość gość
obecnego hasła i loginu nie ma tylko Agnes która chyba Nas opuściła i Aagaa ponieważ nie znalazłam na starym emailu na o2. pl Jej prywatnego emaila. Mam nadzieje, ze nikogo nie pominełam. Przykra sytuacja, ze koś sobie z Nas zażartowal mam nadzieje, że to sie wiecej nie powtórzy. ja zabieram sie za czytanie Waszych wpisow Karolka wlasnie zrobila sobie drzemke. p. s. osoba ktora sie logowala na poczcie na o2.pl zaraz po osobie ktora sobie z Nas zazartowala mogła sprawdzić ip z ktorego ostatnio sie logowano jest taka opcja i po ip można by było coś wywnioskować Życzliwa

Dziękuję Życzliwa :) Odezwę się Kochane później bo mam strasznie dużo pracy, a czuję się w miarę-dzięki :*

Gość gość
Kochane jestem w seodku cyklu!!! 16 dc. Lh 20.3 norma od 14 do 95. Estradiol mam 358 norma od 85. Do 498. prg mam 0.86 norma 0.8 - 3.0 Czekam na wizyte wlasnie w kolejce. Kurcze skoro E takie wysokie to moze jeszcze jajo nie peklo? A my wczoraj nic..moze to dobrze to dzis poszalejemy :) Dam znac po wizycie. Daisy

ja mówię szczerze, że nie jestem za tym, żeby wysyłać agnes hasło. Wiele razy pokazała, że ściemnia i jest zazdrosna. Nie chcę by oglądała moje zdjęcia. To tylko taka moja opinia na ten teat. Po prostu jej nie ufam. . Neska urósł ci w końcu brzuszek? Joanne, Bullitka, MN wasze już też większe? :-) Ja muszę z przykrościa stwierdzić, że robią i się rozstępy :-( a smaruję i dbam o niego. Kurcze z Tośką sarowałam zwykłą oliwką i to jeszcze rzadko , bo nie chciało mi się a miałam zaledwie kilka koło pępka ,

Daisy - daj znac co lekarz powiedzial Gosciowa - ja zauwazylam kilka rozstepow na piersiach . Na brzuc****eszcze nie. Mam nadzieje ze nie beda jakies tragiczne. A co do Agnes to po co jej mail skoro i tak sie nie udziela. Wkoncu miala jakis powod ze juz jej tu nie ma. Szkoda bo tyle czasu sie juz znamy. Tez jakos mam mieszane uczucia w stosunku do niej :(

Rety dziewczyny to dopiero 13ta wow Daisy 3mam kciuki ale szczerze mam wrażenie że to już po 15tej jest przynajmniej... ale jestem mega zmęczona heh i chyba głodna, lecę po kawkę-któraś ze mną kawkę strzeli? ;) Co do maila to myślę, że powinny mieć go osoby aktywne na forum :)

Wiem, że na pewno nas czyta :-) Po prostu nie ma odwagi powiedzieć, że znowu nie była w klinice i nic w tym kierunku nie robi... Nie będę sobie zawracała nią głowy, bo to tylko i wyłącznie jej życie. Tak jak chce tak ma ! . Bullitka na piersiach to ja miałam już rozstępy jako nastolatka niestety. Na okres mi puchły, potem malały . Chudłam za chwili tyłam. Tak samo mam z udami. Ale wielkiej tragedii nie ma :)

Daisy no to fajnie:) Miałabyś cykl około 32,33 dni:) Gościówa no właśnie chyba nic jeszcze nie urósł. Miałam trochę tłuszczyku na brzuchu i tak jakby się trochę powiększył ale sama nie wiem. Brzuch powinien być twardy czy miękki? Bo mój jest miękki wiec to chyba jednak tłuszczyk. Mam 2 kg na plusie na razie, a to 17 tydzień to chyba nie jest źle. Betka smacznej kawusi:) ja już jedną wypiłam więc drugiej nie ruszam:) Rozstępów też się boję i cały czas się smaruję. I też kiedyś słyszałam że oliwka najlepsza. Czasami oglądam na tvn style sekrety chirurgii i tam niektóre kobiety mają takie straszne brzuchy. Ogólnie mam skórę skłonną do rozstępów i chyba mnie to nie ominie. Co do Agnes to jej nie ma więc po co ma nas oglądać ale wracając do wczorajszej sprawy ja nadal nie chcę nikogo oskarżać.

Dziękuję Nesko mmmm tego mi było trzeba... ;) A co ja mam zrobić żeby szybciutko zrzucić chociaż ze 3kg?????

Neska ja nikogo nie oskarżam,bo nie wiem kto to zrobił. Po prostu nie chcę, żeby miała podgląd na moje i mojej rodziny fotki ! Kurcze już 17 tc? na pewno jest coś widać.Dawaj zdjęcie w tej chwili ! :-D Ja mam 29+1 czyli 30 tc już ! :-D

Betka - haha, gosciowa ma racje :D. Dziewczyny a czy wy tez macie czasem tak duzo sluzu bialego?? No teraz az sie wystraszylam w wc. Neska - no musisz juz miec brzuszek. Ja dzis zaczynam 16 tydzien ciazy. :) we wtorek mam usg to moze juz powiedza kogo tam nosze w brzuszku :)

Hehe za bardzo się zapuściłam ;) źle się czuję w swoim ciele :/ mam słomiany zapał strasznie-poćwiczę tydzień i finito hehe H E L P !

Gość gość
Dziewczyny dziekuje Wam za każde miłe slowo :) Aniu ciesze sie, ze kontrolujesz ciśnienie. co do ciązy i lata to zniosłam to bardzo dobrze ;) mimo słonka i upałów świetnie sie czulam. najtrudniej było ze snem w końcowce. zawsze starałam sie spac na lewym boku a ja zasypiałm dosłownie w sekunde na prawym boku i na prawym było mi najwygodniej. ale już pod koniec ciaży bardzo ciężko mi było znaleźć wygodna pozycje i w dodatku mocno pobolewało mnie krocze. pierwsze dni po porodzie były bardzo ciepłe i tylko martwiłam sie o Karolcie zeby dobrze była nawodniona. no i przez te upały plus duża utrata krwi i niska hemoglobina sprawiło, ze slyszałam i widiiząlm rzeczy ktorych nie było ale to juz dawno za mna. ale wyobraźcie sobie, ze macie wrazenie ze mówicie na coś do kogoś na głos a nikt Was nie słyszy. bo ak naprawde nic nie mowice na głos albo, że leżycie obok Męża a On ma twarz dziecka przerażajace brrr. a ja kz wózkiem już cos zdecydowalas? jakie kolorki do pokoju maluszkow hmm? coś postanowione? czy ominelam wpis? * Bullitko Maluszki przesłodkie :) są już takie wyraźne, takie realne. powiedz kupiłaś już coś malutkiego, tyciusiego dla Maluszków? dobrze, że równo rosną, na pewno są bardzo silne i zdreowe a to najwaniejsze. a Ty juz myślisz o wozku? będziesz miec podwójny w pionie czy na poziomie? Masz już duży brzuszek, trudno go nie zauwazyć :) * Daisy świetnie wyglądasz..najważaniejsze, że już lepiej sie czujesz. Bardzo fajna okolica i miejsce na wypoczynek, napewno po tym zabiegu i tych wszystkich stresach zwizanych z badaniami Lubego wkońcu odetchnęłas. fotel bezcenny widok :p świene wyniki Daisy daj znać po wizycie :* c.d.n. Życzliwa

No dobrze zaraz Wam wyślę:) Ale oglądałam w necie brzuszki w 20 tygodniu i niektóre dziewczyny mają ogromne a niektóre malutkie. Ja mam dokładnie 17 tydz. i 1 dzień to 18 tydz.:) Betka delikatne odchudzanie Ci nie zaszkodzi. Jeśli tylko czujesz taką potrzebę to zawsze możesz coś zrzucić:)

Gość gość
Mała nadziejo ślicznie wyglądałyście na Weselu Nadia jak laleczka :) Mała nadziejo ja ostatni raz byłam u fryzjera w listopadzie. pomyslałam, ze nie bede jechać do Szczecina włosy mi wypadaja na pewno nic mi z takiej garstki włosow nie zrobia to po co mam wydawac około 100zł i poszłam do fryzjerki ktora była "po ręką"i co? ostatni raz. obciela mnie jak psa. na szybko, krzywo, nie tak jak chciałam wszystko w 15 minut. dopiero w domu zauważyłam ja kźle to wyglada pry lepszym świetle teraz musze poczekać aż mi odrosną i zrobić z nimi porzadek. miaąlm powiedziec tej pseudofryzjerce pare słow i moze jeszcze powiem przy okazji. jak tam film z Wesela i zdjecia? film był zrobiony "na sztywno" czy były na przykład rozmowy z Goścmi? urlop nad morzem czy w okolicach lasu to jest swietny pomysl jesli chodzi o wakacje w ciazy cicho, spokojnie, szum fal, słoneczko i nic wiecej nie potrzeba :) Bory tucholskie ale podsunęłaś mi pomysł na te wakacje :) * Mała mi ale ten czas zleciał co? i zaraz masz zabieg a jeszcze niedawno wydawało się, że jeszcze dużo czasu zostało. a co do chust do noszenia dzieciaczków to myslałam o tym ale odpusciłam sobie bo miałąm głupie mysli, ze źle zwiaże i jeszcze wyślizgnie mi sie maleństwo chusty. a ostatnio widziąlam takiego maluszka w chuście i wyraźnie było mu bardzo przyjemnie :) to jest wygodne ja ksie ma mauszka kótry koniecznie chce byc przy mamie to takiego maluszka układa się w chuste i Mlauszek zadowolony i Mamusia bo ma rece wolne i może w spokoju organizować sobie dzień. * Evelynka na pewno bedzie wszystko dobrze wszystko ułozy sie po waszej myśli.dużo zdrówka. trzymam kciuki za teścik :D spoźnione ale szczere i od serca najserdeczniejsze życzenia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :* Kochana jeślita praca faktycznie nie jest tym czego szukałas i co chcesz robić to jesli nic nie stoi na przeszkodzie to moze warto ja zmienić. zmiany sa dobre. wiem, ze trudnno sie podejmuje taka decyzje ale na pewno poradzisz sobie ze wsparciem Męża. c.d.n. Życzliwa

Jejku Bullitka ty już też tak daleko?? Jak ten czas leci !Leci, leci czasami baaardzo dużo a czasami tyle co nic. U nas burza. Ale to dobrze , bo tak duszno było, że nie mogłam zajść ze sklepu do domu :-/ . Życzliwa kolor pokoju u dzieci chyba jasno żółty i fototapeta w yszkę miki lub puchatka. A co do wózka to babka się nie odezwaławięcej. Jestem wściekła,bo taksie nie robi. Mogła chociaż napisać, że rozmyśliła się, a nie że ja głupia czekam i codziennie zaglądam. Teraz patrzę na wózki używane na tablicy. Może akurat trafie na coś w dobrym stanie i za super kasę:)

Gość gość
Betko ladne włoski i kolorek :) i to kocie spojrzenie powala miauuuuuuuuu :) mój kolorek już sie troche zmyl a miala być to farba trwała. :P chyba tylko z nazwy jest trwała. Prawda jest taka, że w drogeriach nigdy nie dorwnają farbom profesjonalnym fryzjerskim kore nie maj tyle metali ciężkich i kolor jest głęboki bardziej intensywny i trwały. w czerwcu jade na wesele na 240 osób to pójde do fryzjera z prawdziwego zdarzenia i niech mi zrobi porzadek na głowie. a w sierpniu moj slub i jeszcze bede świadkiem na ślubie przyjaciółki. 3 mam kciuki za najbliższy cykl starań :* i ciesze sie razem z Tobą, operacja nikomu nie kojarzy sie dobrze to tylko stres i nerwy takze miejmy nadzieje, ze temat jest zamkniety i z dnia na dzien bedziesz sie czuc tylko i wylacznie lepiej. Na pewno wyjazd bedie udany :) a kiedy planujecie wyajazd? i na ile? wkońcu odetchniecie i nabierzecie sił i na pewno uda Wam sie w najbliższym cyklu starań :) już nie moge doczekać sie Twojego testowania :) cypr, Tunezja itp to już w wielu miejscach byliście bedzie co opowidać Dzieciaczkom :) * Nesko jeśli Mąz ma możłiwość wziąć urlop na czas porodu i pierwszych dni po porodzieto jest o najlepsze rozwiazanie. te pierwsze chwile i dni sa naprawde niezapomiane, pełne wrażeń, wzruszeń i to będa dla Was najlepsze chwile. a Mąż bedzie przy porodzie? ja też mam słabość do lodów :) mniam :) * z Joanne to już sobie zmaienilam zdanie na fb :) ściskam Cie uważaj na siebie :) życzliwa j

Wysłałam:) Życzliwa wiem dlatego na porodzie i byciu z mężulkiem w tych dniach na pewno nie będę oszczędzać:) Ja bym bardzo chciała żeby był przy porodzie no i na szczęście m nie ma oporów tylko chce ze mną być:) Jak tam Karolcia się ma? Ile już ząbków jej wyrosło?:)

Dziewczynki moja siostra używała chusty dla Maleństwa i była bardzo zadowolona-oczywiście to były sporadyczne sytuacje np. wyjście z psem na szybko itp. :) Życzliwa dziękuję Ci, moje herki też już zmyte heh ale może dzisiaj sobie pomaluję je w domu sama.. Farba fryzjerska z blondu też szybko zeszła więc teraz kupiłam już normalną-mojego ulubionego castinga :) W ogóle najeździłam się wczoraj po aptekach bo dostałam receptę na lek taki, który trzeba zrobić no i nikt nie chciał mi tego przygotować hehe bo to z antybiotykiem i sterydem... w końcu się udało i dzisiaj po pracy go odbiorę i od razu zacznę stosować więc może znów poczuję ulgę ale nie jest najgorzej i tak ;) już 16 dawkę szczepionki zjadłam, więc jeszcze 14 dni i po ;) Ale macie fajnie z tymi brzuszkami :) rety ale ten czas goni serio po prostu nie wiadomo kiedy.. Daisy jak tam u Was??????

Gość gość
Nesko to już prawie połowa ciaży za Tobą :) ale ten czas szybko ucieka co? Nesko nie porównuj sie z brzuszkami ja tez sie porównywałam i głupio sie stresowałam, ze moj to taki malutki zobaczysz jak po 22-24 tygodniu zacznie Ci rosnąć :) aż sie jeszcze zdziwisz jaki brzuszek jest duży :) Karolcia ma dwie ladne jedyneczki na dole i bardzo chenie z nich korzysta gryzac doslownie wszystko :) * Aniu podoba mi sie ten pomysł z kolorkiem i fototapeta. FOTOtapete kupujesz prze internet? a cod oTwojego snu to naprawde piekny sen :) wiecie co? boje sie nastepnego porodu. po tym co przeszłam boje sie, ze wpadne w jakaś panika przed porodem. Aniu nie przejmuj sie rozstepami na pewno nie jest az tak źle :* a co do Pani od wózka o faktycznie ni ezachwoaąl sie fair.na pewno cis znajdiesz na tablicy jest tam mnostwo ofert także na pewno cos wypatrzysz :) ja kupiłam wózek na allegro i jestem bardzo zadowolona :) * Bullitko co do śluzu to spokojnie jeśli nie jest podbarwiony krwia ani nie ma brzydkiego inensywnego zapachu to nie ma czy msie stresować. * Betko też lubie farby casting i przed weselem na pewno zrobie sobie ladny odcień czekoladowego brązu :) podobaja mi sie i odcienie. * Czy ktoraś z Was była świadkiem na ślubie? ja bede w sierpniu i sie zastanawiam co wypada zrobić dla Panny młodej? jestem zielona. co ja mam robić na tym ślubie? uśmiechać sie? :) Ale moja Karolcia sie zmienia, jest nie od poznania jest juz taka bystra, smieszna, fajna, kochana .... :) a u Nas majóweczka super. caly weekend był udany przesle Wam później foteczki oczywiście z Karolinka w roli głównej :P a co? :P uciekam na spacerek oki nie pada, na małe zakupy. wczoraj zrobiłam hot dogi bo juz nie miaąłm pomysłu na obiad ale Moje Kochanie było zadowolone :) pozdrawiam, odezwe sie wieczorem. życzliwa p.s. Agnes tez sie przyznam, ze mam mieszane uczucia co do Ciebie nie to żebym Cie z góry oceniała ale może odezwij sie poromawiaj z Nami. co u Ciebie? nagle przestalas pisac, ostatnie rozmowy z Tobą też nie należały do łatwiejszych były troche nerwowe. może warto porozmawiac na SPOKOJNIE? Agaaa odwzwij sie!!! :*

Życzliwa byłam świadkową na ślubie 7 razy o ile wszystkie śluby policzyłam hehe pytaj o co chcesz :)

Gość gość
Nesko brzuszek masz super i nie taki mały :) i ja tam tłuszczyku nie widze. tłusczyk Ci sie najwyraźniej przysnił :P podoba mi sie tapeta w tle pozdrawiam jeszcze raz, do wieczorka. życzliwa

Nesko sliczny masz brzusio. Ja tez pozwolilam sobie wyslac moj dzisiejszy. Dzis 14t6d ciazy od OM. Zyczliwa dziekuje :-) za mile slowa. Ja nosilam nadie w nosidelku babybjorn. Bardzo sobie chwale. Napewno bede uzywac dalej Wyslalam jeszcze tez 2 fotki z wesela

Gość gość
Kochane pisze komorki wiec wybaczcie bledy i to ze nie czytalam Waszych wpisow. Jutro zachodze w ciaze!! To postanowione :D Lewy jajnik nic. Prawy 21.5 mm. Do pekniecia jutro wieczorem :) :):) Dzis 23.30-24 seks, jutro na 8 rano mam byc w Gdyni na pct, bo tam tylko robia. Prosto po jade na 9 do Gdanska na wizyte o tam babka bedzie miala juz wyniki. I teraz tak: - jezeli pct ok to jutro poprawiamy i czekamy na ciaze; - jesli pct nie ok to jutro 14-15 iui i czekamy na ciaze :) Dostalismy wspomagacz za 150 zl zeby jutro nie spalic..bo dzis i jutro to musowo. Mowi ze z dzisiejszego seksu mozna juz bedzie zajsc no ale lepiej poprawic. Jejku ale bym chciala zeby pct bylo ok..tzn bez roznicy bo nie chodzi o kase, ale babka powiedziala wprost ze iui to 5-10% szans. Ale piekne jajeczko wyhodowalam hihihi. Gdzies przed dniem matki bede testowac. Alez jestem szczesliwa. Musicie mocno trzymac kciuki!!! Daisy

Neska piękny brzuszeczek :) MałaNadziejo super foteczki-fajna z Was para :) a brzuszek masz też już dobrze widoczny :) Piękne :*

Daisy moje kciuki bardzo mocno zacisniete. Super ze macie takie konkrstne dzialanie w tym cyklu. Mam nadzieje ze beda wkoncu dwie kreseczki

Daisy wspaniałe wiadomości!!!!!! Z całych sił trzymam za Was kciuki!! Musi się udać :*