Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

MN - moja luteina to 50. Twoja tez ?? Zapytaj lekarza bo tez jestem ciekawa do kiedy mozna brac. Zyczliwa - Karolinka cudna :). Ma taka sliczna twarzyczke :) Neska - wkoncu zobaczylam zdjecie. Przeciez ty juz masz brzuszek ciazowy normalnie. Gdzie ty tluszczyk widzisz??

Evelynka - jutro masz rozpoczac dobra passe slyszysz?? Z nami Neska zaczela i zobacz ilu nas za soba pociagnela :D. Tetaz z toba tak bedzie :), ty jutro , potem Daisy i Betka i Mala mi. Chyba nikogo nie pominelam. Bo Zyczliwa jeszcze chyba nie. A na jakim topiku?? To tez tam zobacze, ciekawe czy to agnes

Evelynka zabieg mam mieć 16 czerwca, ale trochę się martwię, bo ostatnio mi się cykl przedłużył i teraz mi wypada 1 dzien @ na dzień zabiegu :/ Więc nie wiem jak, to będzie. Będę się bliżej terminu dowiadywać. Teraz po @ w maju idę na usg, żeby sprawdzić ja się świństwo ma przed zabiegiem A może się okaże, że gdzieś tam po drodze samo się usunęło :D

wiesz co Bullitko nie pamiętam jaki to temat bo go nie obserwuję, pojawił się na głównej i weszłam z ciekawości, dziewczyna podpisała się agnessia, też starająca się i po 30, może to nie ona ale jakoś mi się z nią skojarzyła Oby Bullitko było tak jak mówisz i żebym jutro rozpoczęła nową dobrą passę :) choć nie ukrywam typowych objawów ciążowych żadnych nie zaobserwowałam...

Mała Mi oby tak było, że samo się gdzieś zgubiło :) takie rzeczy się zdarzają więc byłoby super :)

Evelynka super wygladaliscie. I oczywiscie trzymam kciuci za jutrzejszy test. Mam.nadzieje ze sie udalo. A objawow ciazowych nie ma co sie doszukiwac ;-) to jeszcze za szybko

Evelynka - ja tez nie mialam objawow dopoki nie zrobilam testu :). MN - to w takim razie ok. Luteina nie powinna zaszkodzic. Mam nadzieje ze jedna tabletka mi wystarczy i nic nie bedzie sie dzialo.

No ja sie troszke obawiam odstawiac ta luteine. Ostatnio lekarz powiedzial mi ze 3 tabl to juz minimum ktore sie bierze.

MN - naprawde?? Minimum?? Ja bralam caly czas 2 . Jedna rano , druga wieczorem i bylo ok. Mam nadzieje ze tak bedzie

witam się ja :) niedawno dotarłam do domu, po całodniowej nieobecności, a tutaj jak hucznie :D obejrzałam zdjęcia, ale cudowne brzuszolki macie :) mój chyba też rośnie, no chyba że to jest żarło, którego nie jestem w stanie odmówić (i to w dużych ilościach, czy to się uspokoi??) * MN - wyglądasz rewelacyjnie, ciąża Ci służy :) * gościówa - masz często w ciąży takie realistyczne sny?? pewnie przeżywasz już poród dlatego tego typu obrazy się pojawiają :) * MałaMi - kochana, wszystko na pewno będzie dobrze, powiem Tobie, że też bardzo mi pomogło dołączenie do forum :), wsparcie jest bardzo potrzebne, zaczęłam inaczej patrzeć na swój problem, nabrałam sił i wiedziałam, ze się uda, nastawienie moje było inne i proszę...teraz kupuję Paulanera bezalkoholowego :P (uwielbiam niemieckie piwko pszeniczne i takowe zgarnęłam i to z cytrynką :D ) zobaczysz, ze szybko upłynie czas i będziecie wszystkie oczekiwać na swoje maleństwa :) zakupy udane :P oczywiście musiałam zahaczyć o stoiska dziecięce, chyba pojadę po łóżeczko do nich, białe, rozkładane do łóżeczka dla starszaka, ubranka jakie piękne i jakiej jakosci, bajka :D no i zakupię u nich śpiworek do spania, aby na początku obeszło się bez kołderki :) mam czekolady, HARIBKI!!!!! płyny do prania i płukania, uwierzcie, ze nawet szampony mają taniej niż u nas - te same :| wielkie merci (400g) za 4 euro :P * evelynka - fajna z Was para :) trzymam mocno kciuki za udany teścik :D * daisy - uda się, zobaczysz :) najważniejsze pozytywne nastawienie i...cieszenie się z bycia razem :D * Bullitka - ale masz piłeczkę fajniutką, ogólnie nie mogę się napatrzeć na wasze brzucholki :) Neska - gdzie Ty masz tłuszczyk :P, śliczny kształt bębenka :) padnięta jestem jak nic...

Ohoho Joanne ale narobiłaś zakupów :D Pieniążki w euro wydaje się o wiele łatwiej niż PLN. I nawet piwko bezalkoholowe sobie trzasnęłaś :) W takim razie na zdrówko! Ja się kładę spać, bo 5:30 pobudka. Dobrej nocy dziewczyny! :)

Gość gość
:* Kurde jade juz pol h a tu korek niemilosierny :(( Milego dnia! :* Daisy

Gość gość
Evelynka :( D.

Gość gość
Witam sie :) evelynka - przykro mi, a @ przyszla?? Moze dluzszy cykl w tym miesiącu?? mala mi - ja w sumie jako towarzysz tam pojechalam, a wiadomo, ze zawsze z czymś sie wyjedzie, no i ogarniecie cen dla dzidziulow, za to siostra poszalala, bo i alkohol tanszy :) mialysmy caly sklepowy koszyk i tyle co oni wydaja przy ich zarobkach, w porownaniu do nas to smiechu warte...bylam w hm i w przeliczeniu na pln moje ciążowe spodnie, które kupilam tydzień temu kosztują 10 zl mniej :) jakie plany na dzis?? Ja nie mam totalnie pojęcia co robić, znowu pogoda nie rozpieszcza wczoraj wieczorem mialam mega dziwne uczucie w brzuchu...wiem, ze to pewnie za wczesnie, ale moja "Rybka" chyba spac nie mogla, czulam jakby plywanie delikatne, nie wiem nawet jak to opisać....:) joanne

@ nie przyszła jeszcze, ostatni cykl miałam 31 dniowy więc jeszcze 2 dni poczekam spokojnie... Daisy trzymam mocno kciuki za ciebie dzisiaj, musi ci się udać :)

Dzień dobry! Ale czytania ;) Evelynka kurcze no..! Może jeszcze się uda-może za wcześnie na test.. tak mocno trzymam za Ciebie kciuki :* Dziękuję dziewczyny za każde dobre słowo, ja też bardzo lubię z Wami pisać-to prawda, że człowiek staje się silniejszy w swojej bezradności ;) Zdjęcia super i te brzuszkowe i Karolci i Evelynko Wasze :) Byłam wczoraj ze szwagierką na basenie wow tak dałyśmy sobie czadu :) przed 22 wróciłyśmy do domu :) mam nadzieję, że będę jeździła choćby sama-uwielbiam pływać :)

Witam Ja zaraz do pracy na godzinke :). Joanne - to jest wlasnie to!! To dzidzia plywa :D. Ja tez to czuje juz od jakiegos czasu :). Zrob fotke twojego brzusia :) Evelynka - dopoki @ nie ma to jest nadzieja. Betka - to mialas udany wieczor :) Daisy - powodzeniA :). Daj odrazu znac co i jak

Bullitka witaj :) Daisy daj znać koniecznie!! Emocje wracają na forum :)

Gość gość
Bullitka - na pewno zrobie zdjęcie, ale brzuchol na razie stoi w miejscu :) dzisiaj do dentysty jadę sie napocić :) a tak mi sie nie chce i nie wiem, czy nie odmówić wizyty. To uczucie wydawalo sie za wczesne, ale podobne do laskotania i...bulgotania??jak to opiszesz?? Rozrabiaczek maly, a nie chcialo sie odwrócić do ekranu by pokazać buźkę hehe :) czas z lozka wstać na jakas herbatkę :D joanne

Gość gość
Betka - racja, w końcu znowu będziemy mocno zaciskać kciuki i czekać na bieg wydarzeń, niech ktoras w końcu dostarczy tych pięknych emocji i lez w oczach :D, pamietam jak co miesiąc wyczekiwalysmy testów i terminu zbliżającej sie @...a po evelynce ktora kolejna do testowania?? joanne

Joanne po Evelynce ja jestem w kolejce ale na @ a nie na testowanie :) więc wypada na Daisy :) jak sie uda to ja testuję w kolejnym cyklu dopiero ;) Zrób foto i wiesz super masz z możliwością wyjazdu na zakupy do Niemiec :) jakiś czas temu nawet myśleliśmy z M o takiej "wycieczce" ;) Pozdrawiam

Joanne - ja juz to czuje od jakiegos czasu. MN tez wiec nie jest za wczesnie. Miedzy nami tylko pare dni roznicy. Ja to czuje tak: najpierw takie twardnienie i pozniej takie jakby mi cos plywalo albo latalo w brzuszku. Moze tez byc wlasnietakie bulgotanie. To sa juz pierwsze ruchy. A co bedziesz robic u dentysty??

Gość gość
Betka no to teraz trzymamy kciuki za nasza daisy a potem po kolei kazda :D. bylismy tylko w schedt i przyznam, ze Polaków mnostwo...kiedys Niemcy do nas na zakupy a teraz my do nich, co za paradoks, żeby mój szampon u nich kosztowal w przeliczeniu 8.50 a u nas 12-14 zl zależy czy promo czy nie. Szok. Zapomnialam kupić kapuczino jakkolwiek to sie pisze :P polacy kartonami mleko, puszk itd kupowali, a ja wzielam parę sardynek w puszce :D ostatnio ryby w każdej postaci...a ja dalej leze, wstać sie nie chce :P joanne

Gość gość
Bullitka mam czwórkę do zrobienia, bo przy dziasle zrobila mi sie mala dziurka, a ze mam odsloniete szyjki zębowe, będzie bolec z czasem pewnie, lepiej za wczasy aniżeli potem calego zęba wymieniac :) zrobie zdjęcie ale wrzucę popoludniem, bo po dentyście lece do teściowej na mloda kapustke na gęsto :D do tego ziemnaczki pychotka :D joanne

Czesc. A ja jednak nie jestem pewna dziewczyny czy to juz to. Mi ustalo raczej juz nic nie czuje. Poza tym czytalam ze pierwsze ruchy najszybcoej okolo 18tc. Chociaz z nadia czulam okolo 16tc i to napewno. Evelynka szoda... Ale poki niema @ to dobrze. A my juz wstepnie imiona wybralismy. Mateusz albo Paulinka, Daria.

MałaNadziejo moja siostra teraz Mateuszka urodzi :) A imię Daria tez mi się podoba :)

No mezowi sie podobaja te imiona... Ja troszke ide na kompromis. Paulina to moja przyjaciolka wiec dobrze mi sie kojarzy. Zobaczymy

Dzień dobry:) Evelynka szkoda:( Ale jak @ nie ma to nie wszystko stracone:) Super zdjęcia ale brakuje mi tych weselnych:) Jak byłaś uczesana? Joanne super że zakupy się udały:) Kosmetyki są bardzo tanie w Niemczech. Sama się o tym przekonałam :) Można było kilogramami wynosić:) Ja też nie czuję ruchów, a lekarz mi mówił że do 18, 20 tygodnia to normalne. Ja od niejednej ciężarnej słyszałam że w połowie ciąży czyli ok. 20 tygodnia coś poczuły. Więc martwić się nie trzeba, a poza tym każda kobieta ma inaczej:) Najważniejsze że widać na usg jak się rusza:) Życzliwa Karolinka prześliczna:) I naprawdę już urosła:) Betka a ja nie umiem pływać i bardzo tego żałuję bo to naprawdę fajny sport:) Pływałam z taką deseczką ale to trochę wstyd jak taki kilkulatek umie sam a ja muszę się wspomagać i już się przez to wstydzę chodzić:)