Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Miśki na @ zdjęcia grubasa :-) . MN mój też chciała dać na imię Mateusz. W sumie fajnie się zdrabnia na Mati :-D Ale zostaniemy przy Bartoszku. Wczoraj mi przyszedł do głowy Ignaś ale m za głowę się pukał :-/ Nic nie poradzę ,że lubię stare, inne imiona. . Evelynka pięknie wyglądaliście :* Mnie też dwie imprezy czekają. Jedna 15 czerwca- 40rocznica rodziców, a druga 5 chyba lipca urodziny szwagra 40. Kurcze i co ja będę miała ubrać? :-/ Myszko mam nadzieję, że @ nie przyjdzie i test wykaże za dwa dni bladziocha :) . Bullitka rośniesz nam kochana w oczach :) Jejku już 16 tc. Fajnie , że wszystkie idziecie łeb w łeb :-D Jak u was z remontem? My wczoraj wieczorem po wielkiej kłótni byliśmy na zakupach i kupiliśmy farbę do korytarza, karnisze do pokoju i tapetę do tego zielonego żeby było na jednej ścianie- troszkę rozjaśni pomieszczenie :-D Czyli dzisiaj się bierzemy za korytarz :-D Wyjrzałam farbę i fototapetę do maluchów ale nie kupiłam , bo kasy póki co nie mam. Reszta cała po wypłacie ! :-) . Daisy i co daliście "czadu" :-D ha ha mam nadzieję, że na dzień matki piękny teścik i nam sprezentujesz . . Betka ty jak się dzisiaj czujesz? . Życzliwa cudo ta twoja mała ! :-) Już niedługo roczek księżniczki i wasz wielki dzień. Kurcze sama z chęcią bym się wybrała do kościoła popatrzeć.

Gość gość
Kochane, test pct wyszedl z***biscie wrecz!!! Pani mowi, ze w jednym polu widzenia jest 14 sztuk plemnikow, a ponoc bdb jest gdy jest 10 sztuk. Po 8h 60% sie rusza, a ilosciowo super! :D mowi ze 60% po 8h to rewelacyjny wynik, patrzac na te 680mln to ok 400mln. Jestem w szoku! Mam nadzieje ze duzo mniej nie strzelio w nocy :D Pecherzyk 27.7 mm praktycznie na peknieciu. Dzis wspolzyc, za tydzien w czwartek 24dc usg czy jest szansa na zagniezdzenie. Kurde musimy mocno trzymac kciuki :) Chcialam jutro kontrole ale ona mowi ze nie ma sensu ze daje 100% ze peknie dzis. Mam nadzieje ze nie spoznimy sie z seksem bo dopiero wieczorem pewnie ok 20, a nie wiem czy ten seks po polnocy wystarczy. Dziwne po 4 h niby 10% zywych a tu niespodzianka. Uplynnienie nie wiadomo jak szybko, ale sluz dal rade :) :) Za tydzien do kontroli tez e i prg. :) Daisy

Wow Gościówa piękny brzuszek!!! Rety jaki duży już :) na zdjęciach skóra wygląda ładnie-nie widać żadnych rozstępów :) super :) a u mnie z powrotem katarzysko - wczoraj zaczęłam stosować nowy lek i lekarz powiedział, że katar może się nasilić ;) no i się nasilił hehe oby na krótko ;) Odliczam dni do końca szczepionki-dzisiaj zjadłam 17 dawkę :) jeszcze 13 dni :) dzięki, że pytasz :) a Ty jak się kochana czujesz? Już pewnie coraz ciężej...? W nocy spać nie możesz, że piszesz o ciężkich nockach?

Daisy super!!!! :) ja cały czas 3mam kciuki kochana :)

Bullitka no faktycznie rośniesz w oczach:) Gościówa ty to masz już duży brzusio:) Jest taki ładny okrąglutki:) Daisy no to super wieści:)

Gość gość
Gościówa ale pieknie wyglądasz, jaki masz bebzolek cudny :), powiedz ile przytylas od początku?? Nie widać aby dużo :) jak sie czujesz? Jak oddychanie?? Maluch skacze? Kurcze chcialabym wygladac tak ladnie jak Ty na takim etapie :), boje sie, ze będę malym, krotkim potworkiem hehe :) no nie mogę sie napatrzeć :P daisy - dzialajcie dzialajcie, ciesze sie, ze odzyskalas wiare dzieki klinice, mi dzialanie i czeste wizyty u lekarza tez dużo pomogly, aż w końcu przestaniesz myslec tylko "żyć" będzie dobrze, mam nadzieje, ze będziesz na dzien mamy miala cudowny prezent :) joanne

Daisy no to naprawde super! No to dzialajcie kochana! A skoro zagniezdzenie mniej wiecej ok 24dc to wypoczywaj wtedy duzo. Na spokojnie. Nie wysilaj sie przy niczym i nie dzwigaj. Gosciowa mi tez podobaja sie stare imiona. Moj maz niestety wrecz odwrotnie ;-) On twierdzi ze nie wiele mam do powiedzenia bo dla Nadii ja wybralam. Heh My mize w przyszlym roku sie prseprowadzimy jak dobrze pojdzie. To tez troche "prac" pewnie bedzie nas czekac.

Gosciowa przecudnie wygladasz. Nasze brzusie to miniaturki w porownaniu. My bedziemy mialy takie jak ty juz bedziesz Bartusia tulic ;-)

Daisy cieszy się wszystkie bardzo razem z tobą i trzymamy kciukasy ! :-) . Dziękuję dziewczyny jesteście kochane ! Nie czuję się najlepiej co ewidentnie widać po mojej twarzy. Maluch w nocy spać nie daje. Nie mogę się ułożyć do snu. oje prawe żebro już ma dosyć. Oddycha mi się też coraz ciężej . Przytyłam 8 kg póki co. Niby nie jest tragicznie ale czuję się tak jakbym była na końcówce z Tośką. Najgorsze jest to., że właśnie mam już te skurcze. Ciśnie mnie na pęcherz, i tak jakbym miała zaraz biegunki dostać do tego brzuszek twardnieje :-( Gin mówi że jest ok i wszystko pozamykane i nie ma się czym martwić. Także turlać się jeszcze będę te dwa dobre miesiące

MN ostatnio ciągle leżę. Mam 100% przykład, że każda ciąża inna. Przekonana na własnej skórze jestem. I niech mi tu jeszcze jakaś powie , że już byłam w ciąży więc wiem co mnie czeka to dostanie po tyłku :-D Idę z Tośką do sklepu, bo w lodówce prześwit :*

Gość gość
MalaNadzieja dzieki za rady:) w nocy po seksie byla zatyczka haha tak jak polecalas :) potem poszlam spac z poduszka pod pupa i nic nie wycieklo!!! No z tym zagniezdzeniem to tez dobrze ze mowisz :* * Gosciowa nie wejde teraz na @ ale na pewno slicznie wygladasz, jak zreszta kazda z Was :) jeszcze.troche..wczoraj czytalam ze 30tc. Jak ten czas leci!!! * Beciu kochanie zdrowiej szybko, ja na pewno zajde teraz w ciaze i Was wszystkie zaraze :) * Evelynka no wlasnie jjk napisalas ze masz 31 cykle to faktycznie daj sobie szanse. :) Ide z mama na zakupy, popoludniu odpisze Wam wiecej. * Joanne wierze ze sie uda, musi. Wszystko mamy pod kontrola! * Uwaga mam dobry dzien: Jestescie niezastapione moje kochanienkie :* <3 Daisy Aaa smieszne bo luby bral te wiagre ( bo to ten lek na 's' juz nie pamietam) sluchajcie 1/4 tabsa no i po h nic..wzial tej drugiej pol jak lekarz kazal i normalnie jeszcze o 9 rano do mnie przyjedz szybko bo mi sie chce ahahahahha :D

Hahaha Daisy super hehe :) tabsy dobrze zadziałały ;) kochanieńka liczę na Ciebie że teraz zaciążysz i nas za sobą pociągniesz ;) albo Evelynka nas pociągnie-oby też już w tym cyklu :* Gościówa odpoczywaj dużo Słońce i Tosieńkę ucałuj od cioteczek :)

Daisy no to luby sprostał zadaniu:) W ogóle to takie trochę dziwne te tabletki że nad godzinę przed stosunkiem trzeba zażyć. Ja rozumiem że tabletka musi zacząć działać ale to takie dziwne że chce się tu i teraz, a tu mężczyzna musi zażyć tabletkę, a za godzinę to się może kobiecie odechcieć:) Gościówa taki nasz los ciężarnych ale dasz radę:) Twarda babka z Ciebie to sobie poradzisz:) Przed nami dziewczynami całe lato takie. Jak sobie pomyślę to mi się słabo robi. Betka idę kawę robić. Pijesz ze mną?:)

Gość gość
witam Kochaniutkie :) DZIĘKUJE WSZYSTKI MZA MIŁE SŁOWA :) duża już ta moja Karolka :) tak mi sie mary siostrzyczka dla Karolinki :) * Mala nadziejo świetne fotki :) JAKI CAŁUSNY MĘŻULEK :P bardzo ładnie razem wyglądaliście i nie masz co narzekać na grzywkę, naprawde ładnie wyglądalas. bardzo mi sie podba i Twoja sukienka i kolorystyka krawatu i spodnie i koszula bardzo ładnie. sama wybierałas zestaw dla męża na wesele? * DAISYYY ALE SIE CIESZE AWET NIE WIESZ JAK BARDZO :) BARDZO MOCNO ZACISAKM KCIUKI ZA CIEBIE I JESTEM PRZEKONANA ZE ZOSTANEISZ MAMA JESZCZE W MAJU :) JUŻ BYM CI CHCIAŁA POGRATULOWAC :p :p :p ALE POCZEKAM DO TESTU :p :) SCISAKM CIE MOCNO I WIEDZ ZE KIBICUJE CI Z CAŁEGO SERCA :* NA PEWNO SIE UDA :) NIE ma innej możliwośći :* Daisy zostanie Mama, Daisy zostanie Mamą może nawet podwójna z taka ilościa plemnikow LUBEGO WSZYSTKO SIE MOŻE ZDARZYĆ :p * Gościówa ale historia z Twoim snem :P widze remont odbija sie dosyć powaznie na Twojej psychice :P wiadro? ;) :p spokojnie juz niedługo będzie po remoncie Aniu :* Twoja ochota na kwaśne ogórki jednak potwierdza przypuszczenia lekarza, ze bedzie Synek :p mowcie co chcecie ja mialam w ciąży cały czas ochote na słodkie i mam córeczke :P w sumie to zawsze mam ochote na słodkie :P :P :P hehe Śliczny brzuszek :) Mamusia z prawdziwego zdarzenia :) co do ślubu to wszystko Wam zrelacjonuje, zdjęcia beda na emailu o przygotowaniach bede informować takze nic nie stracisz no może poza kawalkiem tortu Weselnego i łyczka prawdziwego szampana :p ju nie moge sie doczekać Roczku Karolci :D będzie bardzo urodzinkowo :) c.d.n. Życzliwa

Gość gość
Mala Nadziejo he he doczytałam teraz wpis Ani ktora napisala, ze masz przysojnego męża i wiesz, że napsiałam to samo ale mysle sobie może nie wypada i skasowałam :p ale jeśli Ania juz to głośno powiedziała to ja też: masz przystojnego Męża :) hi hi * Betko ja najwcześniej "skusze sie" styczen, luty :) a z moim instynktem macierzynskim to raczej pewnw, ze zaczne starania juz na poczatku roku :) choć rozsadek mówi poczekaj jeszcze troche :p mi sie Betko najbardziej podobasz w blondzie i uważam, ze świetnie Ci w tym kolorze. Powiedz mi a y w jakim kolorku czujesz sie najlepiej? trzymam kciuki żeby sie udało w najbliższym cyklu. ciesze sie, ze możecie już wrocić do starań po tym całym stresie i nerwach musi Wam sie udać w najbiższym cyklu :) musi! :) * Nesko a co do ślubu to data ustalona, lokal jeszcze nie :p a zproszneia juz wybralam (przesle zaraz na emaila co wybrałam, troche drogo bo 7zł za sztuke ale co tam :P drugiego ślubu nie planuje) i przesle Wam w jakim stylu che suknie :) i myśle nad osobistym trenerem :D biore sie za siebie na poważnie :) wkońcu musze sie zmiescić w Suknie :P :P :P * Bullitko to niesamowite, że już zaczynasz 16 tydzień. jeszcze troszkę i tez będziesz mieć polowe ciąży za soba :) i jestem pewna, ze na najbliższym USG Dr wstepnie Ci powie jaka jest plec bliźniaków. To juz nie beda po prostu Maleństwa tylko konkretnie juz po imieniu bedziemy sie do Nich zwracać :) :) :) udanego dnia Bullitko w pracy. c.d.n. Życzliwa

podesłałam zdjecie na maila :) lecę dziewczęta...miłęgo dnia :)

Gość gość
Mała mi dziękuje, Karolcia bardzo dobrze znosi ząbkowanie. sama jestem zdziwiona, ze aż tak dobrze:) kochane dziecko nawet zabkowanie przechodzi dzielnie. nie miala kolek. Grzeczniutka i jak tu Jej nie kochać :p :p Domyslam sie jak dzieciaczki potrafia dać Wam w kość. trzeba miec naprawde dużo cierpliwości, nie ma miejsca na przypadkowe osoby w takim zawodzie trzeba naprawde kochac to co sie robi. tak jak już kiedyś pisalaś czesto sie zdarza, ze Panie rezygnuja z pracy sa wypalone, nie daja sobie rady. praca z dziecmi to naprawde duże wyzwanie. moja Karolcia jest bardzo "zywym" dzieckiem jest tu, zaraz tam, piszczy, krzyczy, chce uwagi, raczkuje, zaraz stoi, bawi sie, smieje trudno mi za Nia nadążyc a co dopiero za duża grupką Dzieci :p * Evelynka Śliczna z Was para :) :) odrazu widać, że zakochani bez zadnej ściemy :P Paskudna sytuacja w pracy. atmostera jest naprawde bardzo ważna w pracy. Powiem Ci, Wwam, że praca w Klinice jesst bardzo cieżka dosłwnei nie ma mczas uanwet napić sie kawy zawsze wylewam zimna na koniec dyżuru ale co? ale mam Świetny zespół z którym pracuje i to mnie trzyma jeszcze tam. gdyby nie ludzie i atmosfera w pracy to pewnie już dawno bym zmienila miejsce pracy na jakąs inna klinikę bądź oddzial takze domyslam sie czemu zalezy Ci na zmianie pracy. Życze Ci dwóch kreseczek na teście i "wiatru w plecy" jakkolwiek dziwnie to brzmi :P Evelynka powtorz zest za dwa dni w tych sprawach nic sie nie dzieje "książkowo" :* * Joanne to zakupy udane :) też musze sie wybrać. tak blisko mam a jeszcze nie byłam. a jakość i ceny sa narpawde "o niebo" lepsze. a dentysty nie zazdroszcze. pewnie bedzie bez znieczulenia :( ja jeżdżę na Pomorzany do Kliniki Stomatologicznej do Szpitala. oczywiście ciężarnym robią wszystko bezpłatnie. a jak coś jest płatnie to biora dużo mniej i zawsze jest Mądry Pan Profesor ktory nad wszystkim czuwa :) Powodzenia :* bądz dzielna zdrowe zabki są szczegolnie wazne w ciaży żeby nie mieć wiekszych kłopotów * Aniu wypoczywaj jak najwięcej, nie denerwuj sie juz tak tym remontem choć wiem, że to trudne. szybko czas minie, wkońcu jeszcze masz tyle do zrobienia do czasu przyjścia Maluszka na Świat :) zaraz będzie czerwiec, lipiec i bedziesz odliczac dni do porodu :* ja nie miałam skurczy przepowiadających ale tak jak piszesz każda ciaża jest inna. Pozdrawiam i ściskam Życzliwa :) odezwę sie w wolnej chwili :)

Zyczliwa - to twoje zaproszenia??? Jesli tak to tam jest data 2013 a nie 14!! Daisy - strasznie sie ciesze ze wszystko ok!! No tym razem poprostu musi sie udac :D Gosciowa - sliczny brzuszek :). Pieknie wygladasz :) Joanne - twojego zdjecia nie umie zobaczyc :(

Gość gość
Bullitko to nie sa moje zaproszenia :) to jest wzor Naszego zaproszenia :) także spokojnie wszystko jest pod kontrola :) buziaki :) ja uciekam z Karolinka na spacerek i zakupy :) dziś pomidorowa z ryżem :) życzliwa

Gość gość
Bullitka bo nie zobaczysz widzę ze sie nie zalaczylo...na szybko chcialam jeszcze przed wyjściem :( jak wrócę to podeślę :) życzliwa - będzie ze znieczuleniem, ja nie dalabym rady bez brr, ale spokojnie, Pani wie, ze jestem w ciąży i są specjalne znieczulenia dla nas :) brzuch mi chyba znowu urosl, widzę, ze z dnia na dzien pelniejszy sie robi :) trzymajcie kciuki, bo ze mnie panikara ale jak mus to mus, no i niestety do czwórek są pelnoplatne także nici z nfz :P joanne

Zyczliwa - haha to ok. Bo sie wystraszylam :). Bardzo ladne :). I sukoenka piekna ale widac tylko gore. Masz w calosci??

Życzliwa bardzo piękna suknia:) Z resztą ja uwielbiam oglądać panny młode i już się nie mogę doczekać jak Cię zobaczę w tej sukni:) Zawsze się oglądam za pannami młodymi:) Joanne ja tez nie mogę otworzyć Twojego zdjęcia. Umówiłam się na to usg połówkowe za dwa i pół tygodnia i to w sobotę więc pojadę z mężusiem:) Ale się cieszę:) W końcu mi będzie towarzyszył bo tak to zawsze w pracy jest jak mam jakieś wizyty:)

Neska kochana chętnie bym z Tobą wypiła kawkę ale dopiero znalazłam dosłownie chwile na odczytanie wiadomości heh :) i cieszę się, że M będzie z Tobą na usg :) Życzliwa ja lepiej czuję się w ciemnych włosach, ale dziękuję :) mam z 5 fotek pewnie na pamiątkę mojego blondu hehe :) Zaproszenia bardzo ładne, suknia też super :) chciałabym Cię w niej już zobaczyć :) ucałuj Karolinkę :* Zmykam kochane do pracy :* odezwę się jak tylko znajdę chwilkę :) Aaaaa mojej siostry miał dziś "wypadek" aż w szpitalu byli-muszę jechać do niej po pracy jej pomóc z małym bo szwagier w pracy :( uderzył zębami w stół-rozciął sobie dolną wargę i uszkodził jedynkę-wbił ją i obruszył... na szczęście nie trzeba było szyć ale nie wiadomo czy nie straci ząbka :( :( zalał się krwią biedny ajjjj jadę się nim trochę zająć bo siostrze strasznie ciężko z nim samej.. jeszcze z brzuchem już dosyć dużym..

Ojej Betka ale fatalnie upadł:( Napisz później co z tym ząbkiem. A ile ma lat?

Dzień dobry wszystkim! :) Ale tu dziś ruch, jak w ulu. Cieszę, że wróciła atmosfera oczekiwania :D * Evelynko a może za szybko było na test. Skoro @ nie ma jest nadzieja. Gościówa też miała na początku bladziocha, więc może za kilka dni się coś pokaże dopiero. Trzymam kciuki :* * Gościówa, ale masz piękny brzuszek :) dla Ciebie to już bliżej niż dalej. A wyglądem się nie przejmuj, wiemy, że już Ci ciężko. Jak będzie po remoncie, to będziesz leżeć i odpoczywać bez stresu :) * Daisy cudowne wiadomości! Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko trafiło tam gdzie ma :* I działajcie, działajcie :D * Beatko straszne rzeczy piszesz. Mam nadzieję, że z małym wszystko w porządku i nie będzie wielkich problemów po tym upadku. Dużo zdrówka dla siostrzeńca! :) * Życzliwa to masz super dzielną tą swoją Karolcię, że tak z ząbkami jej ładnie idzie :) zaproszenia piękne, suknia z resztą też :) Masz gdzieś zdjęcie w całości? Ona będzie bardziej prosta czy taka bardziej na kole?

MN - heh to mężulek zadecydował, że sam teraz imię wybierze? Mi się bardzo Paulinka podoba :) Może dlatego, że mam koleżankę i bardzo dobrze mi się kojarzy :) * Joanne ale Ty masz fajnie, że tak blisko do Niemców, ja to chyba na wycieczkę bym musiała jechać, żeby zakupy porobić :D Kiedy M wraca? To już niedługo chyba co? * Neska super, ze Twój M będzie na połówkowym. To będzie dla niego pewnie mocne przeżycie, zobaczyć fikającą dzidzię :) * Bullitko jak dzisiejszy dzień w pracy? Zadowolona jesteś? :)

Kochane ja tylko na sekundę-Maluch ma 13 m-cy biedaczek mój kochany :(

Ojej Betka. Przykre. Mam nadzieje ze nie straci zabka bo niewiadomo czy juz ma zawiazki stalych. Moja siostrzenica bardzo szybko stracila zeby mleczne i potem dlugo obawiali sie ze stale nie wyrosna. Zyczliwa dziekuje kochana ;-) mam rozchwytywanego meza hehe... A garnitur i krawat wybieralismy wspolnie. Ja doradzalam. Mala mi sam nie wybiera ale powiedzial ze tym razem on ma ostateczne slowo ;-)