Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

witajcie :) jej Daisy - ale się ubawiłam, niezłą masz w domu aparatkę :) ale to przecież tylko dzieci :) rzeczywiście Pani przedszkolanka powinna trochu wyluzować ale i obserwować maluchy. No to szybko w klinice otwierają labo, u nas od 8 ale ludzi z rańca tyle nigdy nie ma, za to w południe nie ma gdzie zaparkować, a ile niemców, szok...trzymam kciuki za wizytę, daj szybko znać jak tylko wyjdziesz z gabinetu :) * Beciu - podziwiam za aktywność, ale sport to samo zdrowie, gdzieś wyczytałam ostatnio, że ludzie aktywni a otyli mniej sa podatni na zawały anizeli szczupłej budowy i "leniuchy" :) * Evelynka - widzę, że zmiany w pracy duze nastały, ale mam nadzieję, że na tym się skończy bo i tak to przeżywasz. Trzymam kciuki za wyniki M, oby to paskudztwo się ulotniło i więcej nie wróciło. Dajcie znać jak wyniki no i czekamy na rezultaty tego miesiąca :D *

No no Daisy Wercia się zakochała i to z wzajemnością.... śmiechy śmiechami.. Nie mam pojęcia w jaki sposób małe dzieci przeżywają takie uczucia, ale mam nadzieję, że będzie ok ;) a z tymi piosenkami na Dzień Mamy to wcale Ci się nie dziwię, że się wzruszasz :) też bym pewnie wyła jak bóbr hehe ja to ogólnie płaczliwa jestem :)

Bullitka - to to "pracuj" dzielnie :) mam nadzieję, że te masaże coś Tobie pomogą, bo domyślam sie jaki to może być dyskomfort :) * MałaMi - wyspałąś się?? ja wczoraj szybko komputer wyłączyłam i nawet tel. nie chciało się ruszać :) sypialnię będę malować na kolor "słomkowy", lekki żółty, no i M mnie poparł z iloscią mebli w pokoju, zrobię miejsce w komodzie sypialnianej i tam częściowo upchnę rzeczy malucha, niestety nie mamy tyle miejsca, jak maluch będzie miał swój pokój to mu się szafę dokupi :)

Joanne jakie plany na dzisiaj? ;) ja póki co się obijam w pracy hehe :)

Teraz to szkolenie mamy tez takie sportowe-quady, rowery, strzelnica, paintball, boccia, bilard... termy też :) faaaajnie będzie :) z Jaworzyny mamy na rowerach zjeżdżać a ja chyba z 15 lat na rowerze nie jeździłam albo i lepiej :) hehe tylko na stacjonarnym :p

Betka - ale fajne to szkolenie, więcej imprez będzie aniżeli zajęć, no to się Kochana "wybyczysz" aktywnie, a jazdy rowerem sie nie zapomina, ja bym z chęcią wskoczyła na rolki, ale dopiero po porodzie :P non i będę starała się malucha zarazić, bo M jakos nie garnie się do tego typu aktywności :) ja znowu bez planów, dzisiaj też w domu, jutro jadę do koleżanki, w sobotę mama wyprawia urodziny (data jutrzejsza) a w niedzielę do teściowej. Nudzisz się w pracy?? fajna praca, ja niestety nudzę się w domu :P ale już niedługo M wraca :D i dogadał się ze zmiennikiem, będzie w połowie października, następny rejs tylko 9 tygodni :D

Dzień dobry:) MałaMi kochana jesteś że tak z dobrej woli zostajesz z tymi swoimi maluszkami:) A pizze też lubię czasami na obiad schrupać:) Evelynka to działajcie z tymi badankami i oby w końcu tym razem Wam się udało:* Betka jak zwykle prawie pierwsza na forum:) Pracuś:) Bullitka fajnie że z taką radością chodzisz do pracy:) Fajnie że masz siostrę u siebie a nie jesteś samiutka:) Ja może w przyszłym tygodniu się wybiorę. A fizjoterapia mam nadzieję że Ci pomoże:) I będziesz jak nowa:) Joanne ale super:) Będziesz miała mężulka podczas porodu i potem w domku:) Ja dzisiaj pranko wstawiłam i trochę ogarnę w domu bo już na raz nie daję rady bo mnie brzuchol boli. Także codziennie po trochu i chata będzie czysta:)

Joanne coś tam mam do roboty ale jak nikt mnie nie pogania to sobie w swoim tempie ogarniam sprawy-dzisiaj w drugiej połowie dnia pracy szykuje mi się więcej zajęć niż rano :) Nio wyjazd aktywnie się zapowiada :) weekend zapowiada Ci się towarzysko no i dobrze :) i świetnie, że Twój M będzie z Tobą w najważniejszych chwilach Waszego życia :) Neska Słońce tak melduję się od rana jak zazwyczaj w tygodniu heh gdyby nie praca to z pewnością pisałabym zdecydowanie później ;) uważaj na siebie tam!! Rety ja to nie potrafię sprzątać po trochu bo mi się wydaje, że następnego dnia jest już np kurz do starcia czy jakiś śmietek na podłodze :) ale pewnie jak będę brzuchatką to się nauczę takiego trybu ;)

Heja z rańca! :) Och Evelynka, to kiepskie masz teraz godziny, to taka najgorsza pora, bo zawsze cały dzień za przeproszeniem do du*y. Mam nadzieję, że w weekend odpoczniesz i naładujesz baterie :) No i trzymam kciuki za dobre wyniki M, oby to paskudztwo sobie poszło :) * Betka ja to jednak jestem leniwiec kanapowy :P Rowerem miałam do pracy jeździć, ale tu nie mam gdzie go trzymać i stoi na starym mieszkaniu ;/ M. miał naprawić zamkniecie do piwnicy, ale nie ma pomysłu jak się za to zabrać. Może w weekend się ruszymy z tym bieganiem. Ajj zazdroszczę tego wyjazdu :) Moja mama często jeździła na takie różne szkolenia i też zawsze mieli paintabll czy inne atrakcje :) * Bullitko mam nadzieję, że ta rehabilitacja coś Ci pomoże i ten ból trochę będzie lżejszy, bo nie wiem czy może zniknąć całkowicie. * Daisy trzymam kciuki i czekam na wyniki :* A w przedszkolu cisza. Dyrekcja kazała się nie wtrącać skoro wszystko wydarzyło się po za przedszkolem. Przenieśliśmy tylko jednego chłopca do innej szafki żeby nie byli koło siebie w szatni. Widzę, ze Wera z lubym szaleją w przedszkolu, dobrze pamiętam, ze dziś randkują? ;) * Joanne dzięki za zaproszenie, przyjęłam :) Poszłam spać o 22 i dosłownie padłam, ale za to sny znów ciekawe. Znów mój były mi sie śnił i o dziwo, ze byliśmy razem i miał pretensje, ze go zdradziłam z jakimś kumplem, bo pojechałam do niego na Boże Narodzenie i jeszcze ktoś był zazdrosny. Boże! Sami moi byli amanci się śnili :D A potem byłam w Niemcach i moja siostra straciła przytomność, bo się upaliła czymś i ją baaardzo długo przez całe miasto wieźliśmy na straż pożarną? Pogotowie? Nawet nie wiem gdzie :D A Tobie coś się dziś śniło ciekawego? :) Macie rację nie ma co pokoju zagracać, zawsze można przecież dokupić :) * Neska nie przemęczaj się tylko za bardzo :) Więcej odpoczynku niż pracy ;)

Betka nauczysz się:) Już na pierwszej wizycie lekarz będzie Ci się kazał oszczędzać:)

Betuś - czyli opuścisz nas na kilka dni ?? ale najważniejsze abyś wypoczęła, odstresowała się, była pełna energii po powrocie i...wyzdrowiała :D a wtedy do dzieła :) co do sprzątania, to ja też tak nie potrafię, wczoraj wymieniłam worek do odkurzacza i nie mogłam go oderwać od dywanu, także podłogi zostawiłam na później :P nie znoszę zmywać podłóg, a ja mam manię mycia i pastowania (drugie podejście), także podwójna robota :) na szczęście brzuchol mnie aktualnie nie boli, także mogłam poszaleć wczoraj, uciekam pod prysznic :)

Małą_Mi kurcze ale Cię męczą te sny-okropne :/ skąd to się bierze w głowie, co? ;) ja też czasami tak mam-śnią mi się zdrady-to M to moje heh i często jakieś wypadki, strzelanie, g******ucieczki, bicie, czasami dzieci, śmierć bliskich.. Ile razy chcę się obudzić bo mam świadomość, że to sen i nie mogę-śpię dalej i się męczę heh głupie takie..

Joanne kochana będę zaglądała do Was kiedy tylko będę mogła, ale zapewne mniej niż na co dzień :* Podobno ma być piękna pogoda :) dzisiaj mój M miał jechać na wyprawę motocyklową na 4 dni w góry ale też zrezygnowali bo tam straszne opady zapowiadają :(

MałaMi widzę że Ciebie też dręczą dziwne sny:) Ale jaja:) Co to w tej głowie potrafi się poprzewracać:)

Gość gość
K***a pecherzyk pekl ale endo 7mm....ja p*****le :( czekam na wyniki nadal bo nie ma maja byc w ciagu 15 min. No chyba sie poplacze zaraz. ;/ Daisy

Witam.mala mi Ty kochana to masz sny jak filmy kryminalne :-) Betka ale masz super... Zazdroszcze takiego wyjazdu. Daisy no a usg nie mialas? A co do przedstawienia to mamy 26 maja dzien rodzica. Jakies przedstawienie bedzie. Nadia bedzie kwiatkiem. Niestety moj m nie moze isc bo bedzie wpracy ale musze mu wszystko nagrac. Evelynka mam nadzieje ze to cholerstwo juz was opuscilo. Trzymam kciuki. Joanne nie przemeczaj sie tak z tym pastowaniem podlog. To napewno nie jest wskazane. My dzisiaj siedzimy w domu bo nadia jest zakatarzonq i jakas taka oslabiona mi sie wydaje wiec nie chce zeby sie cos rozkrecilo znowu... Do niedzieli posiedzimy w domu tymbardziej ze zimno jak diabli u nas. Zaraz ide robic to moje ukochane spaghetti;-)

Daisy ale czy to nie jest tak ze endo moze jeszcze zgrubiec? Przeciez nie jestes jeszcze nawet w terminie @

Daisy nic jeszcze nie jest przesądzone kochana nie płacz tylko :* ściskam

Czytalam wlasnie ze endometrium musi byc przynajmniej 7mm zeby doszlo do zagniezdzenia. A przeciez takie masz.

Dziewczyny a ja sobie uświadomiłam, że akurat na taki fajny wyjazd będę miała @ buuuu oby tylko przyszła w terminie, bo jak się opóźni to się wkurzę :/

Gość gość
Daisy badz dobrej mysli :* trzymamy wszystkie kciuki za Ciebie :* ściskam mocno :* bedzie dobrze, musi byc dobrze L* życzliwa *odezwe sie wieczorkiem Kochane

Daisy i jak juz coś wiesz?? Bullitka Ci coś proponowała do brania aby pogrubić endo, nie pamiętam co i jak?? nie stresuj się bo to Ci nie pomoże, teraz musisz być dzielna :)

sorry MałąNadzieja - ale do Ciebie nie mogę nic napisać hahaha, chyba niestosowne było życzenie Ci smacznego :|

OMG Joanne ja to nie mogę czytać takich rzeczy :( :(