Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Gość gość
Ja juz po masażu us i pośladków pije koktajl bananowy :D, tylko te banany jakieś liche :P joanne

Witam :) U mnie od rana piekne sloneczko swieci :). Joanne - co to za masaz posladkow co ??

Gość gość
Bullitka - mam ten masazer no to sie katowalam nim z tańca :P u mnie tez piekna pogoda, a jakie plany na dzis?? joanne

Aa ten elektryczny masaz na posladki czy na celulit?? Do nas ma przyjsc dzis szwagierga na grilla. I tesciowa. A ty jakie plany??

Gość gość
Bullitka ja zaraz do galerii jadę a potem do mamy na urodziny, jem juz w biegu, także zegnam sie i zycze milego dnia, moze uda mi sie odezwać w miedzy czasie, a jak nie to do wieczora ;) joanne

Cześć Dziewczynki :) Dzisiejszy sukces :) Wstałam jakąś godzinkę temu, niedawno umyłam zęby i udało się nie wymiotować :) Ale przy jedzeniu kanapki jak jeszcze leżałam w łóżku to myślałam, że pawia puszczę :( strasznie nie dobrze mi się zrobiło :/ ehh.. Życzliwa Kochana dziękuję za maila :) Zaraz Wam wyślę fotkę mojego Maleństwa :) Karolinka rośnie jak na drożdżach :) śliczna dziewczynka, tylko pozazdrościć Mamusi :D A właśnie jak przygotowania do ślubu? Śliczne dziewczyny macie brzuszki :) Mój jeszcze malutki ale już troszkę wystaje :) A co do gazowanego to mi lekarz już na pierwszej wizycie, chyba w 6 tygodniu powiedział, że nie mam pić nic gazowanego. Do dzisiaj ani łyka nie wzięłam i nie zamierzam :) Daisy tak czytam te Twoje objawy i muszę Ci powiedzieć, że w cyklu w którym ja zaszłam to owulacje miałam bolesną, do tego testy owu pozytywne. A tydzień po owulacji ból był jeszcze mocniejszy, niż ten owulacyjny i test też wyszedł pozytywny. To bylo zagnieżdżenie :) Także może u Ciebie też są takie objawy :) Oby się udało! Trzymam kciuki! :) Bullitka miłego grillowania :) Ja mam wstręt na wszystko co mięsne, nic nie tknę, nawet wędliny, parówek, nic. Joanne zazdroszczę Ci tego życia w biegu, ja nie mam na nic siły, z trudnością z łóżka wstaję, a co dopiero żeby coś zrobić :(

Hejka! Aaaga oby już każdy dzień był lepszy od poprzedniego :* Joanne super że czujesz ruchy :) Bullitka udanego grillowania :) Ogólnie Wszystkim miłego dnia :) Daisy jak u Ciebie? Gościówa? Życzliwa? Evelynka? Mała Mi i Mała Nadziejo? U mnie brzydko i zimno za oknem, brzuch boli.. i gardło kurcze obym się tylko nie pochorowała :( nos w miarę.. Jestem już po fryzjerze, piorę i sprzątam jak to w sobotę ;) Pozdrawiam

Hej dziewczyny! :) ja dziś miałam ciężki nadranek :P O 5 obudził mnie taki ból brzucha, ze masakra :/ Wzięłam 2 tabletki, ale i tak leżałam i męczyłam się z 1,5 h, potem jak zasnęłam, to do 11 spałam. M zraz na zakupy małe jedzie, po coś do obiadu, a ja się biorę za sprzątanie. Potem jedziemy do znajomych, bo kolega chce nam porobić zdjęcia to jakiegoś swojego projektu. A wieczorem na noc muzeów :) Miłego dnia Kochane! :)

Witam:) Aaaga no w końcu się odezwałaś:) I super że maleństwo zdrowe. Mdłości już powinny Ci przechodzić. W końcu to już 2 trymestr. Dziewczyny zazdroszczę tej pięknej pogody. Ja nie widziałam nieba od jakiegoś tygodnia. Tylko chmury i chmury. I tak leje całymi dniami że naprawdę boję się o powódź. Masakra jakaś. Ile deszczu jeszcze mogą te chmury naprodukować. Ech.. Ja dzisiaj byłam na dużych zakupach i już padam. Już się nie ruszam:) Teraz tylko leżę:)

Gość gość
Czesc dziewczyny, bylam na usg, niestety ale tylko na 2d sie zalapalam tyle kobiet bylo, dostalysmy jakieś upominki i...podesle Wam zdjęcie malucha jak wrócę do domu, trochę sie zdziwicie :P, moje malenstwo pokazało co ma miedzy nogami haha joanne

Joanne czyzby chlopiec??? Bo mysle ze cipki nie zobaczylybysmy ;-) Neska odpoczywaj kochana. Ja caly dzien leze ;-)

dziewczyny, widzicie?? 2 nogi i po środku ptaku z jajeczkami :) będę miała chłopaka hahah, sen z czwartku się sprawdził....

Joanne w którym jesteś tc? :-D Szybciutko się dowiedziałaś. He he jest 2:2 :-) Ciekawe jaka będzie przewaga . Teraz już czas wybrać imię. acie już coś na oku ? :-D

gosciowa - 15 tydz i 6 dn, szybko maluch pokazał sam :) mały bezwstydnik :) ma prawie 10 cm i dalej książkowo :) co do imienia to miała być Ala, a teraz czekam na M i będziemy robić listę jak minął Wam dzień??

powiem Wam, że przeczucia to nic i te wszelkie zabobony odnośnie jedzenia itd, no poza tym, że nie wyglądam źle (jak na siebie) w jakże odmiennym okresie :) * MałaNadzieja - a moze gdzieś niedaleko Ciebie bedzie taka akcja z usg 3d/4d, poczytaj, wtedy darmowe usg będzie :) wiecie co?? nie mogę uwierzyć, ze chłopak będzie :D, mój synu :D

gościówa - piękny widok z tym brzuszkiem :) wybaczcie, że tak po trosze piszę, ale rozmawiałam przez tel z koleżanką :)

Joanne super:) Gratuluję:* MałaNadzieja odpoczywam:) M tańczy koło mnie:) Kupiłam tą warkę radler 0% i pycha jest:)

Neska - dziękuję :) a ta warka jest cytrynowa?? czy zwykłe piwko?? ja kupiłam paulanera (pszeniczne uwielbiam) 0% właśnie z cytryną, ale jeszcze nie ruszyłam haha :)

Joqnne tak ta warka jest cytrynowa. Niestety u mnie nigdzie w okolicy takiej akcji w najblizszym czasie nie bedzie. W gdansku dopiero pod koniec czerwca. Alez Wam dziewczyny zazdroszcze. No nic... Musze uzbroic sie w cierpliwosc. Ale bardzo ciesze sie z Wami. Teraz pozozstaje tylko wymyslenie imienia no i wyprawka :-)

MałaNadzieja - zobaczysz, ze szybko ten czas zleci i Ty również będziesz wiedziała kogo nosisz w brzuszku :) Powiem Wam, że fajna ta akcja, aczkowliek wiadomo...britax, navington, same drogie firmy :) a mam pytanie do mam zmotoryzowanych, jeździłyście bądź jeździcie w pasach?? dzis przedstawiali adapteryb do pasów dla mabbmccusiek i powiem Wam, ze zakup rzeczywiście mało opłacalny ale można je wypożyczać za 10 zł miesięcznie :)

Joanne tak cytrynowa:) Bo jest jeszcze taka 2% ale wiadomo że nie ruszę takiej:) Ja na razie jeżdżę w pasach i mam nadzieję że będę do końca i brzuch nie będzie przeszkadzał. Można tak się zapiąć że pas nie będzie na brzuc*****a jakoś tyle się nasłuchałam na temat ile pasy ratują życie że wolę jeździć z zapiętymi. MałaNadziejo ja też jeszcze nie wiem co będę mieć i nie wiem czy się dowiem na połówkowym. Mam nadzieję że tak ale różnie to bywa. Moja siostra dopiero w 7 miesiącu się dowiedziała. A że ma córkę to jednak ciężej to zobaczyć niż chłopaka. Doczekamy się i my:) Zobacz jak długo się starałyśmy i najważniejsze że dzieciaczki zdrowe i że już możemy cieszyć się nimi:)

Neska no ja też niestety nie wiem czy będę jeździć do końca, bo ja krótka jestem i prawie na kierownicy siedzę, a jeszcze ją obniżam :) wiem, ze można ułożyć pas tak aby nie nachodził na brzuch, ale adaptery mają za zadanie nie podnoszenia się pasa podczas g***townego szarpnięcia, podczas kolizji czy cuś :) fajna sprawa, warto pomyśleć, bo nawet ktoś nam w tyłek może wjechać i pasy będą działać :) ale tak czytam na forum i dziewczyny też mniej więcej w 16 tyg się dowiadywały, a myślałam, ze mojemu tak dużo tam urosło hahaha, no nie mogę przeżyć i jeszcze uwierzyć :) * dziewczyny czekamy w niedalekiej przyszłości kogo będziemy "matkami chrzestnymi" :D

Po dość intensywnym dniu miałam już iść spać ale mnie podkusiło żeby do Was zajrzeć i co widzę?? Joanne ale niespodzianka!! Kochana gratuluję Synka :) :) super, że już wiesz no bomba!!! :) teraz śmiało możecie szykować wyprawkę no i wymyślać imiona :) ściskam Cię mocno!! Pozdrawiam wszystkie koleżanki no i do jutra :) dobranoc, śpijcie dobrze ;)

Hej :) My jednak na westerplatte nie pojechaliśmy, zostaliśmy u znajomych. Kumpel porobił nam te foty do projektu i było naprawdę śmiesznie :D Projekt pt. Pająk oprawia swoja ofiarę :D Ja leżałam na ziemi zawinięta w prześcieradło jak w kokonie, a M miał w policzkach poupychaną bułkę, żeby było zęby widać i mnie tam tarmosił na tej podłodze jakby zeżreć mnie chciał :D Hahaha próbowałam robić przerażona minę, ale było to takie śmieszne, że ciężko było. Chociaż podobno wyszło kilka całkiem niezłych zdjęć. Teraz znajomy będzie to w fotoszopie obrabiał i M będzie miał np. 3 pary rąk i kły itp :D I do drugiego projektu mi zrobił zdjęcia z naciągniętym materiałem na twarz, żeby było widać tylko kontury nosa, ust i oczodołów :D Już się umówiliśmy wstępnie na jakieś foty w tygodniu, bo ma jakieś tam pomysły, a ja to nie mam oporów przed zdjęciami, ba nawet to lubię :D * Joanne gratuluję synusia! :) Oj Twój M to będzie prze szczęśliwy :) Mamy 2:2 ciekawe kogo będzie więcej czy chłopców czy dziewczynek :)

Gość gość
Witam sie z tańca :) no pierwsze emocje opadly i wlasnie powiedzialam M, ale sie ucieszyl :) ze będzie mial z kim ganiać na motorze haha, no i pytam czy to pewne? To mu dziewczyny powiedzcie :D no chlopak jak ta lala wywalil sie z pupa (i nie tylko) na pewno sie nic juz nie zmieni :D Aaaga - mysle, ze niedlugo powinno Ci ustępować zle samopoczucie, na pewno powoli będziesz wracac do siebie a wtedy juz tylko będziesz sie cieszyc z rosnącego brzuszka, mysle ciągle o Tobie, wiem jak mi bylo zle jak M wyjechal a musialam sama ogarniać wszystko, rob wszystko wolniej i tyle na ile masz sily :) Betka - dziekuj***ardzo :* jak Ci mija czas? Jak zdrowie, poprawia sie?? Zdrowiej Kochana, bo czekamy na kolejne nasze kafeteryjne malenstwo :D * MalaMi - no to fajnie spędziliście dzien :) mam nadzieje, ze cos z sesji obejrzymy? Ja tez mam parę zdjęć z sesji do kalendarza firmowego na...lokomotywie :) mogę podrzucić jak byscie mialy ochote obejrzeć :) dzieki za gratki, M naprawdę sie ucieszyl bo pytalam co chce, to powiedział syna, a ja do niego ze mówisz i masz, bedzie syn :D * Bullitka - jak grill? Udany? Wszystko w porządku? Jak sie czujesz? Rosniesz?? :> * Daisy gdzie nam ucieklas? Twój dzien sie zbliza :) czekam niecierpliwie :) * gościówa a jak Twoje plecki? Dajesz jeszcze rade mamuśka? Tez pewnie musisz kupić ubranka dla synka, bo po corci niewiele bedzie :) M sie smial ze nie mamy ubranek dla malucha haha, no i ma racje, wiekszosc dla pajaczka mamy różowa :) a u nas wlasnie przestali lać, nie padać a lać, obudzili mnie walenie o parapet, koszmarna pogoda :\ joanne