Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moze jeszcze cos ze mnie byc

Polecane posty

Gość gość

Od 2 lat mam depresje. Bardzo malo wychodzilam z domu, prawie w ogole. Nigdy nie pracowalam. Skonczylam tylko liceum i zdalam mature. Przyczyn mojej depresji nie chcialabym opisywac, ale byly ku temu powazne powody. Mieszkam z chlopakiem. Nie chce juz dluzej byc na jego utrzymaniu, bo niestety nie jest nam latwo. Chcialabym znalezc prace, ale wlasnie tu pojawia sie nastepny problem. Kto mnie zatrudni z pustym cv... Czy jest dla mnie jeszcze jakas szansa? Czy uda mi sie "wyjsc na ludzi"?? Nie moge tak marnowac swojego zycia dluzej, to straszne. Siedze w tym domu, jak w wiezieniu. Nie mam kasy na swoje potrzeby, nie dokladam sie do domowego budzetu... Znajomi sugeruja by wpisac w cv, ze przez ostatnie 2 lata pracowalam w Polsce (sprzatanie, sklep), bo tu i tak to praktycznie nikogo nie obchodzi... Jest dla mnie jakas szansa czy jestem stracona?

Gość gość
Nie sadze

Gość gość
@LadyVaga - ok, ale jakie prace stad wpisac :/

Pakowanie towaru do wysyłki. Wykładanie towaru na półki. Sprzątanie, mycie garów. Może ktoś jeszcze coś podpowie... nie wiem co potrafisz.

Gość gość
Opieka nad dzieckiem, roznoszenie ulotek???

Gość gość
ja lwasnie mam psokoj od depresji i jestem jak zywa. Zeby zaczac zyc musisz zwlaczyc depresje. Ja mialam taka ,co trwala sezonowo 5 ostatnich lat. Uwierzm i, ze nie wiedzalam o co chodzi. Ciagle nic nie chcialam robic, czulam sie staro, jak podejmowalam zatrudnienie to mnie wywalali.. Teraz jest mi lepiej. Farkakologicznie niel ezylam sie, ale przestalam analziwoac, tylk orobie. Nie pisze juzk arteczek, tylko kazdy dizen planuje i po prostu robie. W sekrecie moge Ci poweidziec, ze od 3 meisiacy probuje wykonac prosty telefon do sądu, zeby dowiedziec sie kiedy jest moja kolej-rzecz blaha, banlaba, latwa i dopiero dizisaj wieczorem znaalzlam w necie numer. Wyvborazasz sobie - 3m eisiace dochodzenia do tego!! Po prostu znaalzlam sad, przpeisalam numer i nie myslslaam nad tym. Depresja to msierc. musisz nacuzc sie ja cyganic. NIE MYSL, NIE CZUJ, ROB. PROSTE RZECZY, KROK PO KROKU. NIE SIEDZ Z ZALZOYNYMI REKAMI. PRACA NA PELEN ETAT, WRZUCENIE NA GLEBOKA WODE TO NIE JEST TO. Trzeba zaczac od malych czynnosci i nie zastanawiac sie robic. Trudne, ale da rade, wstajesz, jesz, potem wycohdzisz zp sem, potem dzownisz, potem maile i odpoweidzi, potem wychodzisz na psacer, bo bez ruchu nie da rady. Muszi sz wyjsc na dwor. ja np. nie wycohdzilam, bo wydawalo m isie, ze przepoce ubrania, zniszcza sie itd.. obłed. teraz wychodze i nawetj ak czuje ie spocono i mokra i msierdzaca, to robie tak- z musu po przyjsciu wrzucam je do prania, przygotwuje nastepne i wychodze pozniej. Niestety musze na kazdym krou z soba wlaczyc, bo inaczej choroba przjemie nade mna wladze. Ja znaalzlam sposb na prace wo dmu, ale i tak jestm iciezko, bo to male pieniadze, ale to umiem robic i robie. Poza tym ise ucze, ale gdy depresja zaczela pwlywac na moja nauke - brak koncetracji, nieumiejtnosc skupienia sie, to niestety zaczelam wychodzi, bo zauwazylam ze TO Zjada mniep o kwalku. Nie iwedizlaam co mi jest. Nie hce przjymowacl ekow, chce sama z tego wyjsc, ale kazdy dizen to wlaka o siebie o zycie, o normnlosc . Chcialavbym byc zdrowa. Dlatego robie to co musze. Nie czuje, nie zastanawiam sie, nie ciesze ani nie msuce efektami. Chce zajac czyms rece. Siedzenie w odmu zabija. Zabijalo mnie przez ostatnie lata. Chce zawalczyc o moje zycie. Chce siebie psrzed lat, chce sie wyleczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Smutne to, ale obecnie jest strasznie ciezko o prace w Anglii :(:(

Gość gość
Wspolczuje

Gość gość
W Anglii nie ma pracy

Gość gość
Badz dobrej mysli