Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie no tak to ja

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Nie no tak to ja

Ja już nie proszę tylko błagam :( Poznałem ostatnio niezwykle cudowną Dziewczyne strasznie mi się podoba ma to coś w sobie jest urocza oraz ma piękne, duże oczy. Ale nie o tym mowa przez mojego "kolegę" który do niej zarywał powstał problem ma ona uraz który ją blokuje :/ porownuje mnie do niego mówi "kamil też tak Mowil" ale ja to nie on, jak mam jej udowodnic że nie jestem taki sam jak reszta tych cweli co kobiety mają za zabawki :/ ona stała się dla mnie strasznie ważna, nie mogę spać, godzinami czekam jak Wkoncu popiszemy :( Dzisiaj mi Powiedziala że lepiej będzie jak przestaniemy pisać bo za daleko to zaszło i nie chce mieć chłopaka. udało mi się to załatwić :( lecz proszę o pomoc :(

Gość Nie no tak to ja
Nikt nie pomoże :/

Gość monomono
Nie masz jej niczego udowodnić. Albo Cię pokocha, albo nie. Proste.

Gość gość
Raczej mam bo mi na niej zależy i jej słowa "przez tel mi niczego nie udowodnisz"

Gość Do wpisu powyżej
Tylko cierpliwością, dobrocią i spokojem możesz jej to udowodnić. Staraj się do niej pisać lub dzwonić regularnie, ale nie za dużo, żeby się nie przestraszyła. Ale pokaż, że cały czas jesteś z nią mentalnie i może na Ciebie liczyć. Pomagaj jej i nigdy nie zawodź jej zaufania, bo to jest bardzo ważne. v Ja byłam taka jak ona. Przebił się przez mój mur niedostępności bardzo dobry i oddany człowiek. Zajęło mu to długo zanim przestałam się go bać i odpychać od siebie ale teraz wiem, że mogę mu ufać jak nikomu innemu. Ma mocny kręgosłup moralny i jest konsekwentny.

Gość Nie no tak to ja
Dziękuje to się napewno przyda. Lecz niestety pojawił się kolejny problem w sobotę przyjechał do niej jakiś pajac i mówi że jej wyznał że ją kocha :( co automatycznie mnie przekresliło myślałem żeby ją odbić ale nie mogę zrobić tego :/ mogę stracić ją i jej zaufanie w dodatku może cierpieć i to przezemnie :( znowu mam cierpliwie Czekac jak to się sypnie? teraz jak znalazłem słodką dziewczyne problemów rośnie :/ co z tego że on jej powiedział że ją kocha ciekawi mnie ile w tym szczerości było