Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc22

czy to cos wiecej czy tylko seks

Polecane posty

Gość gosc22

bylismy znajomymi,zaprosil mnie na 1-2randki,po drugiej przytulal,calowal,obejmowal,trzymal za reke,na kazdym kolejnym tez,dodatkowo zaczal mowic ze teskni,czesto dzwonil itp,na 4-5spotkaniu dalam sie poniesc emocja i sie przespalismy,mialam wyrzuty sumienia,na 2 kolejnych dobieral sie do mnie,ale nie chcialam seksu,caly czas smecil,na kolejnym znowu sie przespalismy z mojej inicjatywy,pytalam sie o co mu chodzi a on do mnie nie kombinuj... nie rozumiem jego zachowania i nie rozumiem swojego,ktos pomoze?

Gość gość
seks i tyle.

Gość Sue1
sex to tylko sex ach skąd ja to znam......

Gość gosc22
nie ukrywam ze mi na poczatku tez tylko chodzilo o seks z nim,dlatego tak szybko wyladowlaismy w lozku, tylko nie rozumiem po co on tak smeci, przez to namieszal mi w glowie i zaczyna mi zalezec

Gość gość
to może jego zapytaj, czy zależy mu na seksie czy chce czegoś poważniejszego

Gość gosc22
pytalam go o to 2 razy o co mu wlasciwie chodzi,a zbywal mnie wlasnie tekstem nie kombinuj,nie mysl za duzo, jego kuzynka a moja bliska kolezanka podpytywala sie go czy cos z tego bedzie,powiedzial ze moze tak,wspominala ze jego rodzice widza ze sie spotykamy,wiec skoro chodzi tylko o seks po co te wszystkie rzeczy

Gość gość
co z aku*wa. twoja stara tez taka latwa byla? pewnie pol osedla ja r****lo, tak jak teraz coreczke.

Gość kayyyaa
tylko seks, skad ja to znam...

Gość gosc22
byc moze sie puscialam ale to moja sprawa

Gość gosc22
to dobrze ze tylko seks, bo mi namieszal troche w glowie tym smeceniem ale chyba chce tylko tego co ja wiec po sprawie

Gość gość
mam w sumie podobna sytaucje. przespalismy sie chyba na 6-7 randce raz pozniej probowal ponownie nie wysszlo mi i szybko nie wyjdzie dalam sie poniesc emocjom bylo milo ale do kolejnego razu jakos mi sie nie spieszy. zaczelam coraz czesciej o nim myslec az do wczoraj, cos we mnie peklo i powiedzialam sobie ze wiecej nie dam sie skrzywdzic. dzisiaj dzwonil rozmawialam z nim juz inaczej. pomysl o sobie i o tym co masz, on to maly dodatek