Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy bylabys z takim facetem

Polecane posty

Gość gość

27lat w toku studiow dziennych (wieczny student) nigdy nie pracowal legalnie i w sposob ciagly, ma prawo jazdy, ale nie ma samochodu, mieszka z rodzicami ^^^^^ Czy taki facet ma szanse na bycie z kobieta? Czy jest taka, ktory by go chciala?

Gość gość
to co podałeś/aś to nic nadzwyczajnego... no może te studia i pasożytowanie na rodzicach nie wygląda zachęcająco ale liczą się też perspektywy - czy w przypadku związku zamierzałby zamieszkać z dziewczyną, iść do pracy, dorosnąć? Zależy tez jaki ma charakter itp a nie tylko od kilku suchych faktów podanych tutaj :)

Nie da się tak po kilku zdaniach powiedzieć, czy byłoby sięz kimś czy nie :) musiałabym poznać człowieka :) Tylko to mieszkanie z rodzicami :o musiałoby mu sie to nie podobać :D z maminsynkiem na pewni bym nie była ;)

Gość gość
Super :) Maminsynek nie.

Gość gość
Na rodzicach nie pasozytuje, bo kase wlasna ma.

Gość gość
nie ma pracy to skąd ma mieć kasę, musi pasożytować na rodzicach choćby utrzymaniem, jedzeniem, mieszkaniem.

Gość gość
Kase ma, bo zarobil. Jedzenie kupuje sobie sam. No faktycznie tyle, ze nie placi za prad, wode. Mieszkaja w domku.

Gość gość
podobny przypadek do mojego bylego chlopaka, tez wieczny student, do pracy nie pojdzie bo on musi mieć wyższe, i tak studiuje sobie, jeden kierunek, drugie, teraz zaczal trzeci..

Gość gość
oczywiście żadnych z tych kierunkow nie skonczyl, postudiuje rok, dwa, i daje sobie spokoj, bo uznaje ze to jednak nie dla niego...

Gość gość
Studiuje wciaz ten sam, jeden od poczatku, ale z przerwami.

Gość gość
jak jest bogaty z domu, to nie musi isc i tyrac jak reszta biedoty. sam mam 27 lat i tez nie mam pracy, zarabiam w inny sposob. krece jakby swoj biznesik, nieopodatkowany ;)

Gość życzliwa Marta333
hmm... 1.nie moze miec 27 lat i byc na studiach dziennych !!! :O to nonsens. 2.Powiedz jakie to studia ciągnie wiecznie...? czy to jest cos takiego ze robi jakies byle gówno w PSciniu Dolnym-pedagogike,turystyke,Wf....jest leniwy i tak sobie olewa... ....czy gosc ma pasje,ambicje i kocha ten kierunek,ktory jest ambitny,ale np,co rusz mu sie noga podwija na examinie???:) (inzynieria,medycyna itp?) 3.mieszkanie z rodzicami to dzisiaj chyba norma....nawet wsrod 40 latkow.,czy osob zamęznych 4.brak auta...no toroche niechluj....mowisz ze z bogatego domu a nie ma auta...nawet grata za 1500zł ???:O troche to objaw dziecinady,braku dpoiwedzialnosci i dorolosci. mysle ze moglaby go chciec jakas 18 letnia nastolatka ze szkoly zawodoowej,fryzjerka,lub licealistka niskich lotow.

Gość gość
jak tak czytam to nie, ale jeśli mam miły ciepły głosik to taaaaak :D

Gość pseeessp
Facet w wieku 27 MOŻE być na dziennych!! Nie gadajcie bzdur, że nie.Ja mam takiego znajomego.. tylko chyba musi już płacić i ulgi mi nie przysługują bo sa do 26 roku

Gość gość
Dla jakiejś g****ary dwudziestki to mógłby być, dla kobiety w jego wieku -infantylny

Gość aaask
a na którym roku jest ten wieczny student?

Gość gość
hehe... nie ważne to wszystko, jeśli jest dużo rzeczy, które go łączy go z kobietą to czemu ma nie mieć szansy...........

Gość gość
halo wieczny studencie jestes tu?

Gość gość
Ulg owszem nie ma. Rodzina jest uboga Ten kierunek nie jest pasja, bynajmniej. Sila sie go ciagnie. To dopiero 3 rok.

Gość gość
e nie 3, 2

Gość gość
Pisze - 3 rok.

Gość gość
gość bez pomysłu na życie, pracy, mieszkania, samochodu z kompleksami.. nie poczęstuje się

Gość gość
Ja mam 23 lata, idę na 5 rok studiów dziennych, nie pracuje zawodowo, w wakacje pomagam rodzicom w gospodarstwie i czuję się nierobem....