Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mentalne dziewictwo

czy niesmiala 27latka moze zostac jeszcze zauwazona przez mezczyzn i byc chciana

Polecane posty

Gość Nie no tak to ja
Lecz to jest ciężko wytlumaczyc :/ czy lekarz przez kurtkę stwierdzi chorobę?

Gość mentalne dziewictwo
Wiesz co? sądzę że tobie również się utarło, że każdy mężczyzna to palant i być może dlatego masz taki problem . Ci co sa w zwiazkach to poznali sie w mlodosci, a starsi zyjacy samemu z reguly wola taka droge dla korzystania, przyjemnosci anizeli obowiazkow i odpowiedzialnosci

Gość mentalne dziewictwo
gdybym wygladala jak z okladki plejboja to wiek moj nie stanowilby problemu, ale nie ma co sie oszukiwac, ze kazdy facet woli mlodsza niz starsza jak ma wybor, nie bez powodu faceci odchodza od swoich zon do mlodszych i ladniejszych, bo rutyna, nuda, powszednosc ich przytlacza i brzydniejaca z dnia na dzien zona, a sami nie sa idealni

Gość Nie no tak to ja
problemu, ale nie ma co sie oszukiwac, ze kazdy facet woli mlodsza niz starsza Widzisz mówiłem że porownujesz wszystkich że są tacy sami :) akurat wolę starsze XD a tak jak już prawdziwa miłość przetrwa wszystko

mam 21 lat, wysportowany, inteligenty, przystojny, 188cm i nigdy nie byłem z dziewczyna :D troche tez jestem wstydliwy

Gość gość
Nie no tak to ja problemu, ale nie ma co sie oszukiwac, ze kazdy facet woli mlodsza niz starsza xxx a kobiety wolą starszego niż młodszego

Gość mentalne dziewictwo
czyli nie ma dla mnie nadziei ?

Gość gość
Moja siostra tak została zauważona dopiero w wieku 26 lat, teraz ma 32 i jest mężatką :)

Gość gość
Głowa do góry, będzie dobrze masz tu przyklad :) "Moja siostra tak została zauważona dopiero w wieku 26 lat, teraz ma 32 i jest mężatką"

Gość gość
nie wierz w takie p*****ly co tu ludzie wypisuja ze jeszcze znajdziesz kogos ! nic podobnego musisz miec jakies defekty skoro faceci omijaja ciebie ! Zapewne wyglad , charakter , sposob zachowania ! W takim wieku jak ty too juz same odpaly i odrzutki zostaja ktorych nikt nie chcial ! Najlepiej pogodz sie z samotnoscia i zacznij korzystac z bycia samej bo mozesz sobie na wiecej pozwolic niz ci w zwiazku !

Gość gość84
Gość powyżej ma sporo racji. Powstaje pytanie, dlaczego tak było? Czy nigdy nic z żadnym? A może było tak, ze Ty chciałaś kogoś, ten ktoś chciał kogoś innego, a Ciebie chcieli tacy, których nie chciałaś ?

Gość Nie no tak to ja
No oni mają rację :) już wcześniej mówiłem że może to wina po twojej stronie ale ok mniejsza o to teraz ja potrzebuje pomocy ;-)

Gość gość
Jasne, że możesz zostać zauważona, wystarczy tylko poszukać mężczyzny we właściwym miejscu. Bardzo Ci polecam biuro matrymonialne http://www.dobrezwiazki.pl/, zgłoś się do nich i poproś o kontakt panią Małgorzatę - jak nikt inny zna się na potrzebach ludzi samotnych, na pewno kogoś odpowiedniego dla Ciebie znajdzie.

Gość gość
..poka fote najlepiej łiły....po dwudziestce to jusz stara dóópa...