Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna modelka

Polecane posty

Prawda jest też taka, że trzeba szukać dobrej agencji. Ja na początku miałam gorszą i wiem co się działo. Te lepsze agencje zabezpieczają dziewczyny przed takim traktowaniem. Oczywiście co innego, gdy dziewczyna sama szuka takiej okazji, wtedy zawsze ją znajdzie. Ale do tego nie trzeba być i modelką.

Aaa...zapomniałam dodać, że mam 178 cm, byłoby dobrze, żeby facet miał minimum tyle samo :) Moje jedyne wymagania :)

Gość gość
Dzieki za szczera odpowiedz . Czytalam zwierzenia dziewczyn z modelingu i glowa malato co one pisaly :-0 Szary zjadacz chleba nie ma pojecia o tym zawodzie , a mlode 15 nawet sobie nie zdaja sprawy . trzeba miec naprawde silny charakter. Wiele dziewczyn ,,szlo,, z wyboru , ale byly tez wkrecone. Wkrecone na impreze gdzie....... Ty wydajesz sie spokojna i madra . Co do tematu to taj jak pisali inni , na studiach na pewno spotkasz wielu ludzi , zawiazesz przyjaznie, znajomosci :-) Bedziesz na miejscu wiec bedzie ci latwiej.

Gość gość
a skad w ogole jestes?

Gość nrGG42477073
zycze ci tego zebys kogos sobie znalazla :D

Gość nrGG42477073
napisalem do ciebie maila jesli chcesz to odpisz :)

Gość gość
nieśmiała modelka?z tego co pamiętam trzeba mieć odwagę by założyć czasem prawie nic i paradować przed tłumem

Gość gość84
Powiem Ci tak: Nie będzie łatwo! Przyciągać będziesz, ale sama dobrze wiesz jakiś kolesi. Jak gość będzie kretynem to szybko się poznasz, jak będzie nieco sprytniejszy to może się domyślić czego chcesz i ...dać Ci to, przez chwilę. Poudaje trochę kogoś takiego, jakiego chcesz poznać, osiągnie swój cel i tyle. Zwykli faceci raczej nie będą do Ciebie startować to dobrze wiedzą jak to się skończy. To, że akurat Ty jesteś tym wyjątkiem potwierdzającym regułę nie ma znaczenia, bo niby skąd mają o tym wiedzieć. Z drugiej strony Ty sama też boisz się do kogoś podejść - pomyśl, oni też tak myślą. A te tzw. sygnały są odczytywanie chyba głównie przez same kobiety. Co możesz zrobić? Zamiast szukać faceta to poszukaj koleżanki, ale takiej w miarę ogarniętej. Nie jakiejś kretynki myślącej głównie o sobie, ani też zakompleksionej szarej myszki, która będzie Ci po cichu zazdrościć wyglądu, ale takiej, z którą znajdziesz prawdziwe porozumienie. A potem łatwiej Ci będziesz znaleźć się w sytuacji, gdy będziesz w grupie z nią i z jakimiś jej znajomymi. Wtedy na luzie sobie pogadasz z tym z którym chcesz i kto wie, może się uda.

Gość gość
dajcie spokój prowokacja

Gość nrGG42477073
jesli to prowokacja to lubie pomagac ludziom z problemami psychicznymi

Gość Antykomunista
Modelki są zajęte pracą, a nie pogaduszkami na GG.

Gość gość
Samotna modelka, jesteś?

Gość gość
jedz do Dubaju

Gość gość
przepraszam, gdzie się kończy kolejka do darmowego seksu z tą młodą laską? bo nie wiem, czy opłaca się czekać

Gość gość
Weź numerek, jakbyś się zdecydował.