Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chory układ co sądzicie

Polecane posty

Gość gość

Para razem 7 lat 6 lat mieszkaja ze soba . Bez slubu bez dzieci wlasna firma. On zdradzia ja 1raz na rok od 6 lat, kocha ja jest niesamowita ale w lozku sie nie dobrali. Maja juz swoje lata i on jest starszy od niej o 7 lat. Czy gdy sie wyszaleje jest mozliwosc ze sie zmieni ? Czy raczej juz taki typ?

Gość gość
boze jak raz mu pozwolila na zdrade to juz tak zostanie nie ma zamiaru zakladac rodziny to ma ja w d***e tumbardziej jak jest dojrzaly

Gość gość
Ale ona o tym nie wie nic nawet nie podejrzewa bo robi to raz na rok jednorazowy wyskok rzadne romanse, ma taka prace ze ma czas i moze sobie pozwolic na jakis wyjazd niby sluzbowy

Gość gość
a ty kim jesteś analfabeto? tym kolesiem, czy tą dziewczyną, a może jej koleżanką?

Gość gość
Żadne* zdarza sie. Zadna z wymienionych osob , co do analfabety hymmmmmm: ty pisze sie z duzej litery, a i zdanie sie zaczyna tez z duzej!

Gość gość
myślę, że kobiecie należy się szczerość. Powinna sama zdecydować czy chce być z kimś takim, bo zasługuje na kogoś lepszego.

Gość gość
To na pewno, tylko on nigdy pierwszy o tym jej nie powie mysle, ze czeka az samo wyjdzie, taki egoista bardzo wygodny.

Gość gość
to rzeczywiście egoista, marnuje tylko jej czas, który ona mogłaby poświęcić na kogoś bardziej wartościowego. A skoro nie dopasowali się w łóżku i on to zauważył (widać że ona nie), to powinien jej to powiedzieć po kilku razach i byłoby po problemie a nie ciągnąć kiepski seks przez tyle lat

Gość nieonajn
ty nie zawsze piszemy z wielkiej litery