Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieceproblemy

Przeźroczysty śluz z pochwy

Polecane posty

Gość kobieceproblemy

Jestem zaniepokojona, gdyż od 3 dni mam bardzo rzadki, przeźroczysty śluz, który nie daje mi spokoju. Za każdym pójściem do łazienki wraz z moczem wypływa ten śluz, cały czas! Mam 15 lat, miesiączkę jeszcze nieregularną, jednak powinnam dostać około 28 września. Co to może być? Czy to może być jakaś infekcja?

Gość gość
To może być płodny śluz

Gość gość
To raczej owulacja.

Gość gość
Dziecko zapytaj mamę

Gość mania ANIA mania
Uwierz mi wszystko jest z tobą jak najbardziej o.k. - przezroczysty i białawy śluz z pochwy jest jak najbardziej normalny, może niepokoić gdy pojawia się określony, brzydki zapach lub wydzielina ma inny kolor. Tutaj doczytaj sobie co i jak http://www.provag.pl/infekcje_pochwy/Rodzaje_infekcji

Gość kobieceproblemy
Dziękuję bardzo. Nie miałam kontaktu seksualnego, dlatego płodny śluz jest wykluczony. Tylko czy śluz nie powinien pojawiać się kilka dni przed miesiączką? Ja mam go już 4 lata (dzień w dzień) i nie ustępuje. Dopiero teraz robi się bardziej rzadszy.

Gość gość
Ludzie ! jak najbardziej może być to płodny śluz, nie występuje on tylko wtedy jak masz kontakt seksualny. Dni płodne, to czas kiedy organizm kobiety jest gotowy na zapłodnienie, jeżeli nie masz wtedy kontaktu seksualnego, to po prostu nie zachodzisz w ciążę.

Gość kobieceproblemy
A czy śluz płodny nie powinien występować po miesiączce?

Gość gość
Oznacza to, ze masz dni płodne :) To jest całkowicie normalne :) Taki śluz występuje zazwyczaj w połowie cyklu. Możesz sobie potwierdzić te przypuszczenia np mikroskopem owulacyjnym

Gość gość
A czy ten przezroczysty śluz może być w dużych ilościach po próbowano stosunku z zabezpieczeniem?