Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12312312

Pytanie głównie do kobiet

Polecane posty

Gość 12312312

Chciałbym wiedziec jakby kobiety zareagowały na takie coś: otóż gdy miałem 17scie lat złapałem grzybice na basenie, wiec udałem sie do lekarza ten mi z tego co pamiętam zapisał, clotrimazolum, poszedłem do apteki i oczywiscie kupiłem tą maść, posmarowałem i poszedłem spać, obudziłem się cały w bólu gdy poszedłem zobaczyć swój sprzęt zbladłem i udałem sie od razu do lekarza dowiedziałem sie że jestem uczulony na jeden ze składników, dalej sie nie będe rozpisywał teraz mam 24 i jeźdze do innego o 200km oddalonego miasta lekarza który w podniekąd mnie wyleczył, pisze poniekąd ponieważ mam obawy w sumie po tylu latach sam sobie sie nie dziwie, nadal mam zaczerwienienia i tu sie pojawia MOJE PYTANIE: Czy gdyby taki facet jak ja opisał wam taką historie, oczywiscie bardziej dokładnie i pomijające bardziej drastyczne rzeczy nadal byście go chciały czy wolałybyście odpuścić i s********ć jak najdalej od niego?

oczywiscie, ze nalezy uciekac przed facetem z zaczerwienionym penisem ;) .. szczegolnie kiedy nosi go widocznym miejscu... np. posrodku czola 😴

Gość gość
nie opowiadaj tego na pierwszej randce :) ale osobiście problemu nie widzę, sądzę że gdyby facet którego kocham miał jakiekolwiek problemy że zdrowiem chciałabym go wspierać