Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

magister inżynier ciamajda życiowa

Polecane posty

Gość gość

Oto smutny obraz życia zdominowanego przez fobie społeczną jestem po studiach dziennych na państwowej uczelni i mój bilans życia wynosi: brak prawa jazdy mimo 11 prób zdania praktyki, nigdy nie miałem dziewczyny, miałenm znajomych ale tylko takich którzy się odzywali jak coś chcieli po studiach zero znajomych i przyjaciół całkowita samotność z powodu FS i nieśmiałości nie zdałem matury za pierwszym razem bo oblałem examy ustne. z języków a pisemne zdałem na 50-70% wraz z wiekiem nie miałem z kim chodzić gdziekolwiek więc poza czasem gdy studiowałem i musiałem na uczelnie chodzic całe dnie siedze w domu czasami pójdedo sklepu a w niedziele do Kościoła ponieważ jestem z miasta akademickiego całe życie mieszkam z rodzicami obecnie szukam roboty i siedze w domu na bezrobociu a moja komórka od momentu zakończenia studiów jest mi zbęndna bo jedynie dzwonie i smsują do mnie pracownicy sieci z ofertami

Gość gość
Do tego szargana reputacja na osiedlu na którym mieszkam od dziecka,ale cieszy mnie to że mam moralne, uczciwe i sprawiedliwe życie bardziej niż 99% ludzi na świecie.

Gość gość
okrutny bilans samego siebie ale chyba za ostry

Gość batkasd
skonczyles studia to po co roztkliwiasz się ze matura to czy tamto wzmacniaj swoją pewność ,ja chyba tez mam fobie społeczną bo unikam ludzi ale chyba nietypową bo nie boję się ich tylko mnie irytują ,oprócz osób z mojej planety:-)

Gość gość
przegrales zycie jak wielu ludzi w Polsce ! To nie jest twoja wina ze taki jestes to wina rodzicow ze cie nie przygotowali do zycia , srodowiska i ludzi ktorzy zaburzyli twoja osobowosc doprowadzajac do braku pewnosci siebie , niesmialosci i leku ! Proponuje udac sie do psychologa a on poradzi co dalej !

Gość gość
Masz mgr inz czyli nie skonczyles jakiegos bzdornego kierunku humanistycznego. Wiec masz i tak wiesze sznase na jakolwiek prace niz c wszyscy po bzdornych kierunach.

pier***dol psychologów, konopie pomagają, ale odpowiednie medyczne odmiany, masz możliwość założenia hodowli ?

Masz mgr inz czyli nie skonczyles jakiegos bzdornego kierunku humanistycznego. Wiec masz i tak wiesze sznase na jakolwiek prace niz c wszyscy po bzdornych kierunach."""""""""""""""""""""""" jedyna szansa pracy to produkcja bo nie trzeba ryja otwierac do ludzi. biuro odpada bo trzeba łazić i sie pucować do wszystkich z róznymi zadaniami :O nie rozumiesz co to FS, jedno z najgorszych goowien jakie mogą dotknąć psychiki człowieka 🖐️

Gość gość
Chcesz miec znajomych moze zaloz konto na fejsie. Pododawaj ludzi ze studiow. Powysylaj do nich maile czy moze nie slyszeli o jakims wolnym etacie ze chetnie podjalbys prace. Ty im pomagles na studaich czas zeby sie odwdzieczyli. Wiecej wiary w siebie.

Gość gość
wiara i nadzieja matka naiwnych ! ogarnij sie gosciu i do lekarza wpierw sie udaj bo juz pewnie w depreche wpadles ? Jak juz sie troche podbudujesz i wezmiesz za siebie to dopiero pracy a potem d**y szukaj powodzenia !

Gość gość
nie rozumiesz co to FS, jedno z najgorszych goowien jakie mogą dotknąć psychiki człowieka ************************************ No ale przez neta chyba moze nawiazywac jakies znajomosci. Ja tych fobii spolecznych nie rozumiem. Bo co jakby zostal sam to umarlby z glodu bo np nie bylby wstanie isc do sklepu po jedzenie. Toz to chyba przesada jest.

znajomość przez internet to jak seks z ręką 🖐️ są biedronki w których ryja nie trzeba otwierać, z głodu nie umrze

Gość gość
znajomość przez internet to jak seks z ręką lapka.gif *************** Od czegos trzeba zaczac. Jkaby go rzucic odrazu na gleboka wode to by sie utopil i spalil jednoczesnie.

możesz sie wyr****u*c*h*a*ć ze swoimi radami :) rozmowa przez internet a rozmowa na żywca to co innego i chodzby spedził milion lat na fejsbuku to i tak nic to nie zmieni ;)

"batkasd skonczyles studia to po co roztkliwiasz się ze matura to czy tamto wzmacniaj swoją pewność ,ja chyba tez mam fobie społeczną bo unikam ludzi ale chyba nietypową bo nie boję się ich tylko mnie irytują ,oprócz osób z mojej planety" Introwertyczka

Gość Twardzielka 23
Hej, nie użalaj się nad sobą ! Ja też skończyłam studia i nie miałam pracy, niestety w Pol tak jest, ale poszłam na szkołe policealną i skończyłam zawód w rok ,w międzyczasie dostałam pracę związaną z zawodem po szkole policealnej , mam samochod ,wynajmuje sama mieszkanie i nie uzalam sie nad soba. Nieraz mialam tak ,ze nie wiedzialam czy dam rade do nastepnego miesiaca,ale takie jest zycie. Nie mozna siedziec i mowic sobie jaki ja to jestem nieszczesliwy, naokoło jest multum ludzi z prawdziwymi problemami, te twoja sie mikroskopijne . Ciesz sie ,ze masz rodzicow na ktorych mozesz polegac. I głowa do góry !

autor tematu zrób sobie nik na hasło, kinky jeszcze zrobi z ciebie boba marleya, bedzie nawijał do ludzi jak karabin i rwał dziewuchy na charyzmę i pewność jak chwasty ;)

Gość gość
też ma zasraną fobię :( i do tego znerwicowany jestem ze jak mówię to czasem tchu mi brakuje :(, i cholera nie wiem dlaczego, nie wiem jakim cudem ale mam żonę potomka jeszcze nie ale może, udało mi się zdobyć prace, miałem dużo szczęścia , mam piękny dom, garaże, paroletni samochód.... i co z tego dorobiłem się ale przez te dwie rzeczy powyżej czuję się nieszczęśliwy

Gość megi pegi
nie mozesz isc na jakos terapie? FS to twoj najwiekszy problem, niszczy ci cale zycie...cudu nie bedzie musisz cos z tym zrobic, samo nie minie