Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blakkwoman

Sex z Zonatym Facetem

Polecane posty

Gość blakkwoman

Witam, Mnostwo osob o tej porze, pewnie jeszcza bladzi myslami i szuka pomyslu, by tylko nie poddac sie snom..;) Tak przynajmniej mam ja. Dlaczego w temacie jest napisane SEX Z ZONATYM FACETEM? Juz odpowiadam, choc i tak pewnie sie domyslacie. Zaczynam romans. Jestem 26 letnia pracujaca kobieta, moje zycie dotychczas niby bylo dobrze poukladane, mam faceta, moze niekoniecznie na codzien, ale gdzies tam sobie jest i wydawalo mi sie dotychczas, ze jest dobrze.. Wlasnie dotychczas. Dwa miesiace temu poznalam, pewnego Pana X. Pan X, to 35 letni czlowiek zajmujacy sie wieloma sprawami na raz. Inteligentny, pociagajacy, seksowny... zonaty. Nasza znajomosc zaczela sie strasznie szybko rozwijac. Poczatki, to smsy, niby nic znaczace, a jednak. Pozniej, spotkanie. Pierwsze, takie magiczne, a moja pierwsza mysl "czego on mnie tak pociaga, o czym ja w ogole mysle?!" Klocac sie sama ze soba, nie moglam przestac o nim rozmyslac. Moje podniecenie z kazdym razem roslo w gore. Bylam ciekawa, jak, to sie dalej potoczy. Drink. Jeden, drugi.. 5..10, a moja glowa powoli tracila racjonalne myslenie. Podniecal mnie, myslalam, jaki jest w lozku, jaki sex lubi, a po chwili czy moge byc choc teb jeden jedyny raz wazniejsza od zony.??! Zaczela sie gra. Dlugo po polnocy, byslismy w hotelu. Pragnelam czuc jego zapach, jego usta na swojej szyi, chcilam, by mnie calowal, dotykal.. Chcialam, by byl. I byl. Tamtej nocy, kochalismy sie na calego. Robil, to czego oczekiwalam. Calowal, dotykal, piescil, a ja odwzajemnialam, kazda jego pieszczote. Bylo nam cudownie, lecz nadszedl dzien. Wrocilismy do swojego zycia, pozostawiajac na sobie ten smak i ten zapach, dzikiej nocy. To co opisalam powyzej, to malenka garstka, tego co powtarza sie co jakis czas. Czuje, ze sie uzaleznilam od Pana X. Czasem mysle, ze to musi sie skonczyc, ale nie potrafie. Pan X nie mieszka z zona, maja tzw. separacje, ale maja sliczna coreczke. To, ze mam faceta nie powstrzymuje mnie przed kolejnymi spotkaniami.. Ba! Pragne ich coraz wiecej.. Tylko ja do Pana X, nie czuje kompletnie nic. Poza pozadaniem. Czemu jest mi tak trudno powiedziec "game over", czemu, to takie trudne? Pytanie do Was.

Gość krok od snu
Swietnie, a ja juz mialam nadzieje, ze to zaj***eta powiesc o kobiecych fantazjach. hehe moglabys ksiazke napisac, albo jakis blog, bo czytajac to, w pewnym momencie robi sie interesujaco, a potem.... no zesz kurde! To juz, koniec? :p

Gość gość
JUTRO ODPISZE, BO DZIS MI SIE CHCE SPAC ;P;P

Gość gość
lepiej seksić się z żonatym niż z wolnym do wzięcia :P tak już mają kobiety.

Gość SanSanSan
pomyśl sobie że on tak samo pieści swoja żonę.... bo chyba nie wierzysz że z żoną nic go nie łączy, nie uprawiają sexu mimo że śpią w jednym łóżku... skoro z Tobą mu tak łatwo poszło to pomyśli ile innych kobiet już prze Tobą tak pieścił itp itd :-o jesteś naiwna i masz niskie poczucie wartości skoro nie stać Cię na wolnego faceta tylko zadowalasz się przygodnym sexem gdzieś po kątach aby nikt nie wiedział o Was... weź pod uwagę to że jego żona może się dowiedzieć, może zrobić Ci dymu również w pracy - znam takie historie, może rodzice Twojego kochanka bardzo lubią synową i staną po jej stronie, mało tego może zechcą osobiście przemówić Ci do rozumu albo zechcą porozmawiać z Twoimi rodzicami -też znam taki przypadek ogólnie rzecz biorą dużo tracisz, ja bym dla kilku uniesień seksualnych nie chciała ryzykować swojej reputacji a później chodzić z łatką łatwej dziewczyny....

Gość FammeII
No ale dziewczyna napisała, że jest w separacji i nie mieszka z żoną, więc czego chcecie? Tak naprawdę ten facet jest wolny :) A ty nie masz męża, tylko chłopaka, możesz zerwać w każdym momencie. Tylko, że nie chcesz bo nie kochasz ani tego ani tamtego, ale z tym i z tamtym jest Ci dobrze. Myślę, że musi upłynąć jeszcze trochę czasu i wydarzyć się kilka sytuacji na ostrzu noża, żebyś zrozumiała na którym Tobie bardziej zależy.

Gość gość
Autorka nie potrafi kochać z jednym sypia by ją utrzymywał z innym sypia dla sypiania

Gość blakkwoman
Nie oczekuje krytyki, ani pochwal. Chce, aby ktos mi podpowiedzial, jak moge z tym skonczyc.. Jaki sposob bedzie najlepszy. Nie ma tu naprawde kobiet/facetow ktorzy spotykali sie z zonatymi/mezatkami?

Gość taisa
Ja to rozumiem.Z tego co piszesz wynika że ze swoim facetem nie jesteś jakoś szczególnie związana i trafił się mega pociągający facet,jest między wami chemia,nie dziwię się że ciężko to skończyć.A może lepiej nie kończyć?W końcu on jest w separacji.

Gość gość
zdradzajmy się jak to czyni autorka brawo !!!!

Gość Sura 35
Mieso musi byc

Gość gość
kobiety wolą sypiać z żonatymi bo już uprawiają seks niż zająć się jakimś wolnym fajnym prawiczkiem i z nim stworzyć fajny związek.

baby myślą, szczególnie te młode 20-30 lat ze żonaty z dziecmi zostawi rodzine dla nich :D a chodzi mu tylko o darmowe ruch**a**nie****** 🖐️

Gość gość
dokładnie. I jeszcze kobieta czuje się wtedy "lepsza " od jego żony. A później jedna z drugą gada bzdury typu "faceci to szuje i dranie" a właśnie większość młodych na takich leci.

Gość gość
Wolałabym bym być kochanką żonatego niż być z kochającym wiernym mężczyzną w związku!

Gość gość
Dajcie jej spokój!!!Przecież facet jest w separacji,rozumiecie co to znaczy?!!!!A ci co tak ją atakujecie,jesteście pewnie sfrustrowanymi impotentami albo macie żony,które wam nie dają!!

Gość grÓzin
...dawaj w p**dÓ skola nibÓt...i jesczio mnogo mnogo raz....dawaj ....dawaj.....i w żopu toże...!

Gość grÓzin
...nie słuchaj tych p***bóf niedoróchanych tylko ...używaj ile się da.....często za oięć minut można oddać całe życie...i nie żałować

Gość blakkwoman
Wasze komentarze sa... niesamowite! ;) Rozumiem Wsze oburzenie... Ale czy nie mozna czuc czegos do drugiej osoby? W moim przypadku, pozadania? Mamy czysty uklad, ja nie chce niczego, on sie rozwodzi, wiec naprawde wielkiego problemu nie ma, procz tego, ze nie wiem jak nad tym zapanowac.. Nie robcie ze mnie, typowej "szmaty", bo nia nie jestem. Pierwszy raz mam taka sytuacje, chcialam brac z tego jak najwiecej... Mojego faceta NIGDY nie bylo.. Wazniejszy byl zawsze ktos inny, praca, kolezanki.. Moja zazdrosc nie pomogla, ratowanie zwiazku... dla samej siebie? Nie, dziekuje, juz mi tego nie trzeba. Pojawil sie przypadkiem Pan X.. Pomyslalam, ze to "chwilowy" romans, moze dzieki temu poczuje sie lepiej.. Tak tez bylo.. Nie zaluje, bo takich uniesien zycze.. Wam wszystkim. Nie mowie, ze musi to byc akurat zdrada.. Mam mnostwo kolegow, ale widocznie abym oddala sie innemu, musi to byc ktos naprawde wyjatkowy.. Wczoraj to zakonczylam... Rozstalam sie z chlopakiem i prosilam aby sie wyprowadzil ode mnie, a z Panem X zakonczylam znajomosc... Meczyla mnie mysl, ze ma coreczke.. Nie to ze ma zone, bo ona jest.. Niegodna zadnego mezczyzny.. KONIEC

Gość gość
wybacz ironie ale przeciez facet w celibacie nie bedzie zyl dlatego ze ma coreczke wiec co cie w tym brzydzi ? jesli jego zona to typowa zolza a zdarza sie tak to ja bym nie miala skrupulów, samotne matki tez maja zyc bez faceta bo beda mieli opory ze maja one dzieci???

Gość gość
Wiesz co blakk, głupia jesteś, tak olałaś faceta...

Gość gość
kinki - srinki

Gość gość
Facet nie potrafi żyć w celibacie ale mi głupio i już nie chce zdradzać żony, więc korzystam z sex telefonu to super rozwiązanie, a paniusie z http://seksnumer.pl/ potrafią postawić wacka do pionu

Gość Kgosc
Poco chcesz cos zmieniac.rozwodzi sie !! Wal to ja jestem w gorszeej sytuacji czuje to samo co Ty do faceta zonatego nie w separacji boje sie ze cos medzy nami wkoncu zaostmieje.niechcentego bo bede. Przezywac ze jego żona cierpi itp... ja jestem wolna bylam w okropnym zwiazku dalam.sie ponizac i zamknac w domu teraz jest jiz iinaczej znam swoje atutyn.. mam mala coreczke tak jak moj Pan X i jest mi rowniez jej zal.. pociaga mnie bardzo mam ochote to z nim zrobic ale mam hamulec

Gość gość
burek jest zonaty? o kurcze to ci mc, bo uwierze :D

Gość gość
No i jak dalej potoczyła się ta historia Autorko? Co tam u Pana X?

Gość gość
Nie wiem jak u autorki potoczyła się znajomość... ale ja powiem , że miałam taki epizod całkiem niedawno. Oczywiscie tak szybko jak wylądowalismy w łozku tak szybko dowiedziałam się o jego zapleczu żonie i dziecku To było tylko raz... bo potem bałam się czy w ciąże z nim nie zajdę....i kazałam mu spadać mimo, że było mega super. Z nikim chyba nie miałam takiego sexu jak z nim. Pomijac to bardzo mnie dowartościował, ale to było takie chwilowe. Jak ma się czuć wolna kobieta która kręci z żonatym ? Nie chciałam mu tego niszczyć. Tak bardziej mi było zal tego dziecka niż jego żony , która podobno mu nie dogadzała w łozku... Bo wiedziałam, że sie szybko do niego przyzwyczaje. Przypominał mi bardzo kogoś kogo kiedyś kochałam...bez końca. Minęły od tego czasu 4 miesiące...wyjechałam. Nikogo nie miałam i zadzwoniłam ja głupia do niego... a on juz wiedział po co....Trochę był zszokowany , ale tak chętnie by się ze mną spotkał...Nie mogę sobie znależć faceta z różnych powdów mimo, że jestem atrakcyjna , bo trafiają mi się sami bad boys , lbo tepę cwoki..lub zonaci. ale szybko poszłam po rozum do głowy, że przeciez kur mać. nie powinnam tego kontaktu odnawiać bo brakuje mi ( z nim ) sexu. Obiecałam sobie, że to stało się raz i nigdy więcej. Boże jaka ja jestem żałosna... po co do niego zadzwoniłam.... nie wiem. może dlatego, że wczoraj poszłam na randkę z jakims facetem i nic z tego raczej nie będzie. A ja chce po tym jak zostałam rok temu zraniona po prostu być kochana i być z kimś kto będzie wolny bez zony dzieci i dodatków. Chce mi się płakać... czy już nie ma normalnych facetów??? Ja mam 28 lat a zachowuje się jakbym była zdesperowana i nie potrafiła nad sobą panować. Nie wierzę, że kiedyś dopuściłam do tego chociaż potem mi było przykro bo nie jemu. Nie chcę żadnej z kobiet potępiać o takie relacje bo życie nie zawsze jest kolorowe. Czasami tej miłości nie było nigdy, nie możemy jej znależć w nikim , a znajdujemy w zajętych facetach i to jest najbardziej okrutne. Ba kobiety się same za to potępiają nie patrząc , że winny jest też mężczyzna, ale to kobieta kobietę wyzwie od szmat i suk.

Gość gość
Szukam kogoś na seks teleofn. Czasami aż za bardzo otwarta, czasami zaś nieśmiała brunetka, która niedawno ukończyła 21 lat z chęcią podzieli się swoimi pierwszymi doświadczeniami seksualnymi. Moje zdjęcia są tutaj:http://www.sextelefon.co.pl/9.html Mam miły i ciepły głos, który opowie Ci o tym jak wyglądam i jakie uwielbiam pozycje seksualne w trakcie intymnych spotkań. Jeżeli tylko wykonasz do mnie telefonik opowiem Ci o tym wszystki