Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ereene

Chciałby ktoś kotka pytajnik

Polecane posty

Gość gość
ja mam pytanie do Ewy...czy ty masz dzieci?

Gość malowniczy dzban
nie ma, bo sie wykastrowała :)

Gość gość
bo chce i ch*j cie to obchodzi szmato miliona sie nigdy nie dorobiłam więc w*********j i ich nie rozmanażam bo ich nie r****m

Gość gość
Ewa ,odpowiedz na pytanie...chyba,że za trudne dl ciebie:O

Gość gość
jak widać ...za trudne:D

no właśnie nie wiesz, po co rozmnażasz, bezmyślna istoto rozmowę z tobą uważam za skończona

Gość gość
Ewę uważa się za idiotkę w KAZDYM temacie:D

Gość gość
tylko,że to do niej nie dociera:O

Gość gość
dobra, autorka ma już 10 kotów. W tym płodną kotkę, która dalej będzie rodzić kocięta. Ile wśród tych kociąt to kotki i jak długo potrwa zanim one też będą mogły mieć kocięta. I co teraz zrobi autorka jeżeli nie znajdzie nikogo kto by owe kotki przygarnął? Dwa jeżeli w tym roku uda jej się znaleźć domy dla tych nadmiarowych kotów, to co zrobi z przyszłorocznymi kociętami. Kotka przecież za rok będzie mieć kolejne kocięta.

Gość gość
wiem że myślisz pewnie że je zabije albo coś :o ale cie rozczaruje bo sie mylisz :D jak nie znajde dla nich domu to będą ze mną, a kotke wysterylizuje jak ma mi robić takie niespodzianki ;)

Gość gość
no a dwa to miałam kocice które nie dawały co roku sie zapładniać.

Gość gość
i mam 10 kotów bo dwa razy sie okociła po 4 aż a nie milion.

Gość gość
a jak nawet nie będzie miała co z nimi zrobić i je uśpi to co? co jest złego w humanitarnym uśpieniu zaraz po urodzeniu? to taka kocia aborcja w sumie czasem nawet jak ludzie mają chętnych na kupno kociąt, a kotka urodzi więcej niż było chętnych (a właściciel nie chce więce kotów) i nie ma co z nimi zrobić to też najlepiej uśpić

Gość gość
Taka kolej rzeczy.Można by rzec,że to taka "naturalna selekcja".Niektórych ludzi też powinno się uśpić,ale to juz inna bajka:O Ale w tym wypadku najrozsądniejsza będzie sterylizacja kocicy..pozdrawiam autorkę

Gość gość
"jak nie znajde dla nich domu to będą ze mną, a kotke wysterylizuje jak ma mi robić takie niespodzianki" no więc przed chwilą była tu jatka odnośnie propozycji sterylizacji kotki, bo szwy na brzuchu etc. " a jak nawet nie będzie miała co z nimi zrobić i je uśpi to co? co jest złego w humanitarnym uśpieniu zaraz po urodzeniu? to taka kocia aborcja w sumie czasem nawet jak ludzie mają chętnych na kupno kociąt, a kotka urodzi więcej niż było chętnych (a właściciel nie chce więce kotów) i nie ma co z nimi zrobić to też najlepiej uśpić " no zaraz szwy na brzuchu beee, sterylizacja beee, a uśpienie cacy?

Gość gość
lepiej najpierw wysterylizować niż później usypiać

Gość gość
autorko przecież szwy się zdejmuje... :O

Gość gość
no też uważam, że sterylizacja jest najlepszym wyjściem. Domowa kotka będzie mieć regularnie kociaki. Bo ma regularne jedzonko i dobre miejsce do schronienia. Czyli dobre warunki do rozmnażania się. Tak jej każe instynkt.

Gość gość
aleś ty marna autorko! powiedz mi tylko jedno, co zrobisz z ''kotkiem'' jeśli nikt go nie weźmie?????????? oddasz do schroniska, tak? a stać cię na karmę dla tych twoich ''kotków'', tak? jeśli tak to fajnie (pewnie marketowa), ale czy stać cię będzie na karmę nawet tą najtańszą z marketu, jesli twoje''kotki'' dalej będą się rozmnażać? bo przecież nie jeden''kotek'' będzie się rozmnażał, prawda????? :o powtarzam za kimś wyżej, marna wiejska mentalność, oj marna!